Άλλη τράπεζα
Άλλη τράπεζα
Μπορείς να κάνεις μια κατάθεση σε λογαριασμού τρίτου αν πας σε άλλη τραπεζα;
Re: Άλλη τράπεζα
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος?
- kongrosian
γιατί δεν κάνεις έμβασμα από web banking?
διαφορετικά κάνεις κατάθεση μετρητών στην τράπεζα που θες.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Με Ίρις να δοκιμάσεις ακόμη πιο εύκολο
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Σίγουρα έχω ευρύτερες γνώσεις από σένα στην πολιτική θεωρία και φιλοσοφία. Συνεπώς η προσβολή σου για την κριτική ικανοτητα ψήφου είναι παντελώς αδύναμη, αφού η γνώση για το αν μπορεί κάποιος να κάνει μεταφορά από διαφορετική τράπεζα, ουδεμία σχεση έχει με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 01 Ιουν 2024, 12:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Γιατί να μην μπορείς;Πάρε τηλέφωνο σε μια τράπεζα και ρώτα
Δεν θελω να την κάνω εγώ, ένας από metabook λέει ότι δεν έχει λεφτά στο λογαριασμό του. Μου είπε να μου κάνει είτε κατάθεση είτε να το στείλω με αντικαταβολή. Για κατάθεση θέλει Εθνική, στην οποία έχω μεν λογαριασμό αλλα έχω χάσει την κάρτα μου και δεν θα μπορώ να εξακριβώσω αν μου έβαλε ή όχι το ποσό. Με βολεύει καλύτερα η Γιουρομπανκ, αλλά δεν έχει κοντά του.kongrosian έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 17:57γιατί δεν κάνεις έμβασμα από web banking?
Ρωτάω λοιπόν, μπορεί από Εθνική να κάνει κατάθεση σε λογαριασμό Γιουρομπανκ;
Ο τύπος δεν ξέρει ούτε το PayPal θα ξέρει το iris? Πώς λειτουργεί αυτο;
Δεν αποκλείεται αλλά και δε με διαψεύδεις.Kappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:20Σίγουρα έχω ευρύτερες γνώσεις από σένα στην πολιτική θεωρία και φιλοσοφία. Συνεπώς η προσβολή σου για την κριτική ικανοτητα ψήφου είναι παντελώς αδύναμη, αφού το αν μπορεί κάποιος να κάνει μεταφορά από διαφορετική τράπεζα, ουδεμία αχεση έχει με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
Θα μπορούσες ίσως να υποθέσεις πως δεν είμαι πρακτικός τύπος απο το παρον θεμα, αν και δεν αφορ εμενα, αλλά από την άλλη η χρηματοθηρία και η δήθεν επιχειρηματικοτητα στην Ελλάδα, είδες που μας οδήγησαν. Ένας homo universalis λοιπόν σαν εμένα, με σαφή κατεύθυνση στις ανθρωπιστικες επιστήμες, είναι σίγουρα σοφοτερος από τον κάθε επιτηδειο που είναι ξεφτερι στις γραφειοκρατικες και συστημικες ανουσιότητες.Στύξ έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:25Δεν αποκλείεται αλλά και δε με διαψεύδεις.Kappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:20Σίγουρα έχω ευρύτερες γνώσεις από σένα στην πολιτική θεωρία και φιλοσοφία. Συνεπώς η προσβολή σου για την κριτική ικανοτητα ψήφου είναι παντελώς αδύναμη, αφού το αν μπορεί κάποιος να κάνει μεταφορά από διαφορετική τράπεζα, ουδεμία αχεση έχει με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
Η ευτυχία ή ατυχία σου είναι ότι διαλέγεσαι με φιλόλογο, του κλασικού.Kappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:27Θα μπορούσες ίσως να υποθέσεις πως δεν είμαι πρακτικός τύπος απο το παρον θεμα, αν και δεν αφορ εμενα, αλλά από την άλλη η χρηματοθηρία και η δήθεν επιχειρηματικοτητα στην Ελλάδα, είδες που μας οδήγησαν. Ένας homo universalis λοιπόν σαν εμένα, με σαφή κατεύθυνση στις ανθρωπιστικες επιστήμες, είναι σίγουρα σοφοτερος από τον κάθε επιτηδειο που είναι ξεφτερι στις γραφειοκρατικες και συστημικες ανουσιότητες.Στύξ έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:25Δεν αποκλείεται αλλά και δε με διαψεύδεις.Kappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:20
Σίγουρα έχω ευρύτερες γνώσεις από σένα στην πολιτική θεωρία και φιλοσοφία. Συνεπώς η προσβολή σου για την κριτική ικανοτητα ψήφου είναι παντελώς αδύναμη, αφού το αν μπορεί κάποιος να κάνει μεταφορά από διαφορετική τράπεζα, ουδεμία αχεση έχει με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
- Rocco Siffredi
να υποθεσω δεν εχεις κωδικους e banking εθνικη για να δεις αν στα εβαλεKappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:23Δεν θελω να την κάνω εγώ, ένας από metabook λέει ότι δεν έχει λεφτά στο λογαριασμό του. Μου είπε να μου κάνει είτε κατάθεση είτε να το στείλω με αντικαταβολή. Για κατάθεση θέλει Εθνική, στην οποία έχω μεν λογαριασμό αλλα έχω χάσει την κάρτα μου και δεν θα μπορώ να εξακριβώσω αν μου έβαλε ή όχι το ποσό. Με βολεύει καλύτερα η Γιουρομπανκ, αλλά δεν έχει κοντά του.kongrosian έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 17:57γιατί δεν κάνεις έμβασμα από web banking?

απο ΑΤΜ θα γινεται αλλα λογικα θα πληρωσει κατι παραπανω αν ειναι σε αλλη τραπεζα
αν ειναι μικρο το ποσο δεν ξερω αν το δεχονται πια να πας ταμειο ταχουν δυσκολεψει το θεμα
Kαι;Στύξ έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:29Η ευτυχία ή ατυχία σου είναι ότι διαλέγεσαι με φιλόλογο, του κλασικού.Kappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:27Θα μπορούσες ίσως να υποθέσεις πως δεν είμαι πρακτικός τύπος απο το παρον θεμα, αν και δεν αφορ εμενα, αλλά από την άλλη η χρηματοθηρία και η δήθεν επιχειρηματικοτητα στην Ελλάδα, είδες που μας οδήγησαν. Ένας homo universalis λοιπόν σαν εμένα, με σαφή κατεύθυνση στις ανθρωπιστικες επιστήμες, είναι σίγουρα σοφοτερος από τον κάθε επιτηδειο που είναι ξεφτερι στις γραφειοκρατικες και συστημικες ανουσιότητες.

Κι εσύ με πεζογραφο ( δύο βιβλίων, μιας υπό έκδοσης μελετης) κριτικογραφο (πολλών δημοσιεύσεων σε σχετικά περιοδικά) και ποιητή (συμμετοχή σε εγκριτες ανθολογιες και σε λίγο διάστημα δημοσιευμενος και στο εξωτερικό, σε σχετικό περιοδικό)
Οχι χωρίς την κάρτα δεν μπορώ να βγάλω κωδικούς ebanking από όσο θυμάμαι.Rocco Siffredi έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:35να υποθεσω δεν εχεις κωδικους e banking εθνικη για να δεις αν στα εβαλεKappa έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 12:23Δεν θελω να την κάνω εγώ, ένας από metabook λέει ότι δεν έχει λεφτά στο λογαριασμό του. Μου είπε να μου κάνει είτε κατάθεση είτε να το στείλω με αντικαταβολή. Για κατάθεση θέλει Εθνική, στην οποία έχω μεν λογαριασμό αλλα έχω χάσει την κάρτα μου και δεν θα μπορώ να εξακριβώσω αν μου έβαλε ή όχι το ποσό. Με βολεύει καλύτερα η Γιουρομπανκ, αλλά δεν έχει κοντά του.kongrosian έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 17:57γιατί δεν κάνεις έμβασμα από web banking?
απο ΑΤΜ θα γινεται αλλα λογικα θα πληρωσει κατι παραπανω αν ειναι σε αλλη τραπεζα
αν ειναι μικρο το ποσο δεν ξερω αν το δεχονται πια να πας ταμειο ταχουν δυσκολεψει το θεμα
Θα του το πω αν είναι να το κάνει μέσω ATM. Έτσι κι αλλιώς και με αντικαταβολή πληρώνει κάτι παραπάνω.
Ακου δεν έχει λεφτά σε λογαριασμό... Αφού έχει μετρητά ας κάνει κατάθεση στον λογαριασμό του και μετά ας κάνει ήσυχα και ωραία τη μεταφορά στον δικό μου να του στείλω το βιβλίο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 01 Ιουν 2024, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
25 Μαρ 2025, 20:31
-
-
Νέα δημοσίευση Έρχεται καινούργια τράπεζα από το εξωτερικό.
από Niki » 01 Αύγ 2024, 20:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Αύγ 2024, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τράπεζα κατάσχει «ακατάσχετο» επίδομα νοσηλείας από καρκινοπαθή
από Kauldron » 31 Μάιος 2023, 20:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-