ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ Γιατι ειναι τοσο ηλιθιοι?

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ Γιατι ειναι τοσο ηλιθιοι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 31 Μάιος 2024, 11:51

Προ δεκαημέρου αποφάσισα να αλλαξω το ονομα στο λογαριασμο της ΔΕΗ απο τον μακαριτη τον πατέρα μου στο δικο μου.

Κανω την αιτηση ηλεκτρονικα, επικοινωνουν μαζι μου κανουμε διασταυρωσεις κτλ. μου στελνουν μαιηλ με τι δικαιολογητικα χρειαζονται, τα στελνω πισω και προ 2 ημερων μου λενε οτι στειλανε την υποθεση στον ΔΕΔΔΗΕ και σε 2 μερες θα εχει αλλαχθει το ονομα.

Με παιρνουν και τηλεφωνο και μου το λενε και δια ζωσης και τους ρωτάω συγκεκριμένα "θα χρειαστειτε τιποτε αλλο απο εμενα?"

Μου απαντανε "οχι τιποτε αλλο θα κανει ελεγχο ο ΔΕΔΔΗΕ και θα αλλαχθει το ονομα".

Της λεω "ρωτάω γιατι θα λειψω μεχρι τις 5 Ιουνιου στην Αθηνα οποτε αν θελετε κατι πειτε μου τωρα να το κανονισω η να αφησω καποιον στο σπιτι κλπ."

Μου λεει "οχι τιποτε αλλο".

Fast Forward 2 μερες στο σημερα.

Με παιρνει τηλεφωνο ο τεχνικος του ΔΕΔΔΗΕ και μου λεει "ελα ειμαι απο κατω ανοιξε μου να κανω καταμετρηση"

Και λεω "τι απο κατω?" "Δεν ειναι κανεις εκει και ειχα ενημερώσει οτι θα λειπω και κανενας δεν με ενημερωσε οτι θα ερθει καταμετρητης".

Μου λεει "ετσι ειναι η διαδικασια δε σας το ειπαν?"

Οχι του λεω κανεις δεν μου ειπε για κατι τετοιο αν και ρωτησα. Και προσθετω οτι γυριζω στις 5 οποτε να τον καλεσω στις 6 για να ερθει να μετρησει.

Μου λεει "δεν ξερω αν μπορω να το κρατησω μεχρι τοτε. Αν μου το παρει πισω η ΔΕΗ τοτε θα πρεπει να κανετε νεα αιτηση απο την αρχη".

Εκει μου ανεβηκε η πιεση αλλα κρατηθηκα γιατι ο ανθρωπος δεν εφταιγε σε τιποτα οι αλλοι φταιγανε που δεν με ενημερωσαν (οκ λιγο μπορει να εφταιγε γιατι εμφανιστηκε φάντης μπαστουνι χωρις να παρει ενα τηλεφωνο εστω την προηγουμενη για να ενημερώσει και απλα ηταν "γεια σας ηρθα")

Μετα πηρα τη ΔΕΗ και αφου τους διαολοστειλα μου πουλαγανε και πνευμα οτι θα πρεπε να το ξερω οτι θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ. Τους λεω "ακουστε τα ηχογραφημενα και δειτε τα μαιηλ που μου στειλατε. Δεν υπαρχει αυτο σε κανενα απο αυτα."

Και μου λεει "Αφου το στειλαμε στον ΔΕΔΔΗΕ επρεπε να το ξερατε ηδη οτι θα περασει τεχνικος του ΔΕΔΔΗΕ".

Ηδη μου ειχε ανεβει η πιεση 120 και επειδη δεν ηθελα να παθω εμφραγμα για τη ΔΕΗ της λεω "Επιστρέφω 5 του μηνος. Θα κλεισω ραντεβου στις 6. Και αν μου πει οτι το πηρατε πισω το αιτημα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω νεο. Θα ανοιξετε παλι το παλιο."

Ειναι ηλιθιοι η απλα βαριουνται να κανουν μια σωστη δουλεια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Re: ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ Γιατι ειναι τοσο ηλιθιοι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 31 Μάιος 2024, 11:59

Ε.Τ, ο εξωγηινος

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 31 Μάιος 2024, 12:05

τσάμπα αγχώνεσαι\, αν δεν περάσει να δει τη μέτρηση θα γράψει μια στο κουτουρού το οποίο δεν σε πειράζει σε τίποτε το πολύ να πληρώσεις λιγοτερο η περισσότερο αυτο το μηνα , αλλά μπορεις να τους πεις εσυ τη μέτρηση αν θες και θα το διορθώσουν. Εμένα που πέθανε ο πεθερός μου πριν πέντε χρόνια δεν το έκανα ακόμα αλλαγή, δεν υπάρχει λόγος.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 31 Μάιος 2024, 12:08

Σέλευκας έγραψε:
31 Μάιος 2024, 12:05
τσάμπα αγχώνεσαι\, αν δεν περάσει να δει τη μέτρηση θα γράψει μια στο κουτουρού το οποίο δεν σε πειράζει σε τίποτε το πολύ να πληρώσεις λιγοτερο η περισσότερο αυτο το μηνα , αλλά μπορεις να τους πεις εσυ τη μέτρηση αν θες και θα το διορθώσουν. Εμένα που πέθανε ο πεθερός μου πριν πέντε χρόνια δεν το έκανα ακόμα αλλαγή, δεν υπάρχει λόγος.
Δεν ειναι μια απλη μετρηση.

Αν δεν την κανει δεν μπορει να προχωρησει η αλλαγη ονοματος και μετα απο μερικες μερες η ΔΕΗ θα του παρει την αιτηση πισω και εγω πρεπει να κανω νεα αιτηση και ξανα μανα χαρτια/δικαιολογητικα κλπ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 31 Μάιος 2024, 12:13

George_V έγραψε:
31 Μάιος 2024, 11:51
Ηδη μου ειχε ανεβει η πιεση 120
Όλο γκρίνια είσαι. 120 είναι μια χαρά. Εκτός αν είναι η μικρή.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 31 Μάιος 2024, 12:17

Εδώ που τα λέμε, έπρεπε να το ξέρεις :P

Τι σάς έχει πιάσει όλους και θέλετε να γίνετε Ελβετοί στα γεράματα :lol:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 31 Μάιος 2024, 12:31

Καλά κουράγια Γιώργη. Θα παιδευτείς. Σου μιλάω εκ πείρας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 31 Μάιος 2024, 12:33

Υπάρχουν οι εγγυημένες υπηρεσίες, νομίζω υπάρχει περιθώριο τριών ημερών για να καταγραφεί η μέτρηση, αλλά σε περίπτωση απουσίας κάνεις συνεννόηση με τον τεχνικό και γράφει πάνω στο τάμπλετ του (θα επιστρέψει τότε, νέο ραντεβού). Ή στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση ΔΕΔΔΗΕ δηλώνεις το αίτημά σου και την ένδειξη αν θέλεις.
Σε καμία περίπτωση ο προμηθευτής δεν ζητάει καινούργια δικαιολογητικά ούτε ακυρώνεται η αίτηση σου.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 31 Μάιος 2024, 12:34

Αρκετά παρόμοιο σκηνικό είχαμε με το αέριο που περάσαμε πριν κάνα μήνα. Κάναμε αίτηση, πέρασε κάποιος να κάνει το σχέδιο (τι θα μπει που και πως) και μας λένε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ραντεβού για τον μαν που θα περάσει τα ρολόγια. Μετά από καμιά εβδομάδα μας παίρνει τηλ ένας και λέει είμαι από κάτω και ήρθα να περάσω τα ρολόγια, ανοίξτε. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 31 Μάιος 2024, 12:36

Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχουν established processes αυτές οι εταιρίες. Είναι τελείως 101.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 31 Μάιος 2024, 12:40

George_V έγραψε:
31 Μάιος 2024, 12:08
Σέλευκας έγραψε:
31 Μάιος 2024, 12:05
Δεν ειναι μια απλη μετρηση.

Αν δεν την κανει δεν μπορει να προχωρησει η αλλαγη ονοματος και μετα απο μερικες μερες η ΔΕΗ θα του παρει την αιτηση πισω και εγω πρεπει να κανω νεα αιτηση και ξανα μανα χαρτια/δικαιολογητικα κλπ.
θέλουν να κλείσουν με τον παλιό λογαρισμό. Επαθα το ίδιο με ένα σπίτι που χειμώνα δεν μπορεί να πάει κανένας και πήρα και τους είπα τη μέρτηση ο ίδιος , την οποία έβγαλα απ οτο μυαλό μου. Αυτούς δεν τους νοιάζει αν δεν πεις την κανονική μέτρηση, αν πεις λιγότερο θα πληρώσει ο επόμενος (δηλαδή εσύ) αν πεις περισσότερο θα πληρώσει ο προηγούμενος (πάλι εσύ). Πάρε τηλεφωνο και πες οτι η γυναίκα σου σου ειπε οτι η μέτρηση είναι τάδε.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 31 Μάιος 2024, 12:47

Σέλευκας έγραψε:
31 Μάιος 2024, 12:40
Αυτούς δεν τους νοιάζει αν δεν πεις την κανονική μέτρηση, αν πεις λιγότερο θα πληρώσει ο επόμενος (δηλαδή εσύ) αν πεις περισσότερο θα πληρώσει ο προηγούμενος (πάλι εσύ). Πάρε τηλεφωνο και πες οτι η γυναίκα σου σου ειπε οτι η μέτρηση είναι τάδε.
Αν είναι μόνο αλλαγή προμηθευτή μπορεί να πει την ένδειξη στον προμηθευτή και αυτός την στέλνει στον ΔΕΔΔΗΕ.
Αλλά είναι και αλλαγή ονόματος έστω και αν είναι ο ίδιος ουσιαστικά.
Φυσικά και έχει σημασία η ένδειξη, εκ των υστέρων γίνονται διορθώσεις ιδιαίτερα αν αλλάξει ο χρήστης.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 31 Μάιος 2024, 12:50

Δεν υπάρχει καμία ηλιθιότητα.
Οι καταμετρητές είναι εργολαβικοί εργαζόμενοι. Τους προσλαμβάνει σήμερα ο εργολάβος, το μεσημέρι τους δίνει τη λίστα από το ΔΕΔΔΗΕ με τα αιτήματα, την οποία ο ΔΕΔΔΗΕ πήρε από τον πάροχο (ΔΕΗ) χθες, και οι άνθρωποι ξεκινάνε για δουλειά.

Πληρώνονται το βασικό ημερομίσθιο και όσο περισσότερα αιτήματα ικανοποιήσουν, τόσα θα είναι και τα επιπλέον χρήματα σε μπόνους.

Αν κάτσουν να ασχοληθούν, πότε μπορεί ο καθένας να έρθουν σπίτι του, πότε θα χέσει ώστε να ανοίξει την πόρτα, πότε θα γυρίσει από την καφετέρια που πετάχτηκε να πάρει καφέ ή πότε θα απλώσει τα ρούχα στην ταράτσα, τα παιδάκια του θα μείνουν νηστικά.

Μην κοιτάτε μόνο την άποψη του πελάτη, στις οποίες περιπτώσεις κατά 90% είναι αυτός που έχει κάνει τη μαλακία, δείτε και την άποψη του εργαζομένου.

Δεν μπορεί ρε Γιώργη να σκούζεις γιατί σου ήρθαν άμεσα, σε δύο μέρες και να λες δε μπορώ. Θα σας πω εγώ πότε...

Αν δε αρέσει αυτή η διαδικασία, καταργήστε τους εργολάβους που πληρώνονται με την επίσκεψη και μη γκρινιάζετε αν σας έρχονται ένα μήνα μετά επειδή έπρεπε να περιμένουν τον προηγούμενο στη λίστα δύο ώρες να τελειώσει το κουτσομπολιό στο φούρνο...

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 31 Μάιος 2024, 12:53

Εμπεδοκλής έγραψε:
31 Μάιος 2024, 12:50
Δεν υπάρχει καμία ηλιθιότητα.
Οι καταμετρητές είναι εργολαβικοί εργαζόμενοι. Τους προσλαμβάνει σήμερα ο εργολάβος, το μεσημέρι τους δίνει τη λίστα από το ΔΕΔΔΗΕ με τα αιτήματα, την οποία ο ΔΕΔΔΗΕ πήρε από τον πάροχο (ΔΕΗ) χθες, και οι άνθρωποι ξεκινάνε για δουλειά.

Πληρώνονται το βασικό ημερομίσθιο και όσο περισσότερα αιτήματα ικανοποιήσουν, τόσα θα είναι και τα επιπλέον χρήματα σε μπόνους.

Αν κάτσουν να ασχοληθούν, πότε μπορεί ο καθένας να έρθουν σπίτι του, πότε θα χέσει ώστε να ανοίξει την πόρτα, πότε θα γυρίσει από την καφετέρια που πετάχτηκε να πάρει καφέ ή πότε θα απλώσει τα ρούχα στην ταράτσα, τα παιδάκια του θα μείνουν νηστικά.

Μην κοιτάτε μόνο την άποψη του πελάτη, στις οποίες περιπτώσεις κατά 90% είναι αυτός που έχει κάνει τη μαλακία, δείτε και την άποψη του εργαζομένου.

Δεν μπορεί ρε Γιώργη να σκούζεις γιατί σου ήρθαν άμεσα, σε δύο μέρες και να λες δε μπορώ. Θα σας πω εγώ πότε...

Αν δε αρέσει αυτή η διαδικασία, καταργήστε τους εργολάβους που πληρώνονται με την επίσκεψη και μη γκρινιάζετε αν σας έρχονται ένα μήνα μετά επειδή έπρεπε να περιμένουν τον προηγούμενο στη λίστα δύο ώρες να τελειώσει το κουτσομπολιό στο φούρνο...
Δεν κατάλαβες... Αν ήξερα ότι θα περάσει κάποιος να μετρήσει θα είχα φροντίσει να υπάρχει κάποιος εκεί με κλειδιά για να ανοίξει.

Η μαλακια είναι ότι κάνεις δε μου το είπε αυτό και μετά μου πουλαγανε και πνεύμα ότι θα έπρεπε να το ξέρω χώρις να με ενημερώσουν.

Και από την πλευρά μου ειμουν οκ καθώς τους είχα πει "θα με χρειαστείτε κάτι άλλο? Θα λείψω στην Αθήνα μέχρι τις 5/6"

Το είπα. Και μου απάντησαν όχι ειμαστες οκ.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών