η γευση/οσφρηση μου μετα τις τελειωτικες ανατιμησεις
-
η γευση/οσφρηση μου μετα τις τελειωτικες ανατιμησεις
μακαρόνια που έχουν βράσει σε ζωμό από κοπανάκια κοτόπουλο => αστακομακαρονάδα με κόκκινο αλάτι Χαβάης
τσάι όλυμπος με 0τακατο ζάχαρη με τριμμένο πάγο στην βεράντα => signature κοκτέιλ από ορθάδικο μπαρ στο Παγκράτι με τρελό χάιπ και κόζι περιβάλλον
φρέντο έσπρεσσο από μηχανή του 100άρικου στην βεράντα => πόσα άτομα είστε παρακαλώ; έχετε κάνει κράτηση; (αβυσσαλέο ντεκολτέ)
πίτσα κατεψυγμένη Υφαντής => κέντρο Ρώμης, 2005, ύστερα από 3 καφέδες και 2 κοκτέιλ, εκεί απέναντι να δοκιμάσετε, η καλύτερη της πόλης ναι
κολοκυθάκια, μελιτζάνες και πατάτες τουρλού στην κατσαρόλα με κομμάτια μπέικο 5 λεπτά πριν το σερβίρισμα => *** Michelin
τηγάνισμα κεφτέδων σε μη χρησιμοποιημένο σπορέλαιο => αγάπη μου είναι η επέτειος μας σήμερα, έχεις ακόμα τα δαντελωτά με τα φιογκάκια;
σουβλάκι με 3,6 με ποσότητα γεμίσματος πίτας που ΚΑΠΟΤΕ την έριχνε από δίπλα στο χύμα καλαμάκι αφηρημένος => το τρίτο είναι υπερβολή, δεν είμαστε σκύλοι να τρώμε λιχουδιές σαν επιβράβευση, είμαστε κάτι ανώτερο και πνευματικό
οι αγαπημένες μπάρες δημητριακών σε έκπτωση => 2015, κλείνουν οι τράπεζες, γκόμενα πάνω στην Κηφισίας πετυχαίνει ΑΤΜ που έχει 20άρικα και άρα θα βγάλει 60άρι αντί για 50άρικο και χορεύει σαν εκστασιασμένη στριπτιζού προς την φίλη της
επαρχιακό μπιτς μπαρ με δωρεάν ξαπλώστρες που σερβίρει κλαμπ σαντουιτς με τιμή μόνο 5πλάσια του κόστους υλικών => τι σας έχω κάνει και αξίζω τόση καλοσύνη;
στην ορχήστρα του νήματος, έπαιξαν με σειρά βάρδιας:
φραπεζίτης (βιολί)
μαδουραίος (το πουλί του)
βαντόνο (ντραμς κορύφωσης, στο σημείο με την ζεμύθα)
τσάι όλυμπος με 0τακατο ζάχαρη με τριμμένο πάγο στην βεράντα => signature κοκτέιλ από ορθάδικο μπαρ στο Παγκράτι με τρελό χάιπ και κόζι περιβάλλον
φρέντο έσπρεσσο από μηχανή του 100άρικου στην βεράντα => πόσα άτομα είστε παρακαλώ; έχετε κάνει κράτηση; (αβυσσαλέο ντεκολτέ)
πίτσα κατεψυγμένη Υφαντής => κέντρο Ρώμης, 2005, ύστερα από 3 καφέδες και 2 κοκτέιλ, εκεί απέναντι να δοκιμάσετε, η καλύτερη της πόλης ναι
κολοκυθάκια, μελιτζάνες και πατάτες τουρλού στην κατσαρόλα με κομμάτια μπέικο 5 λεπτά πριν το σερβίρισμα => *** Michelin
τηγάνισμα κεφτέδων σε μη χρησιμοποιημένο σπορέλαιο => αγάπη μου είναι η επέτειος μας σήμερα, έχεις ακόμα τα δαντελωτά με τα φιογκάκια;
σουβλάκι με 3,6 με ποσότητα γεμίσματος πίτας που ΚΑΠΟΤΕ την έριχνε από δίπλα στο χύμα καλαμάκι αφηρημένος => το τρίτο είναι υπερβολή, δεν είμαστε σκύλοι να τρώμε λιχουδιές σαν επιβράβευση, είμαστε κάτι ανώτερο και πνευματικό
οι αγαπημένες μπάρες δημητριακών σε έκπτωση => 2015, κλείνουν οι τράπεζες, γκόμενα πάνω στην Κηφισίας πετυχαίνει ΑΤΜ που έχει 20άρικα και άρα θα βγάλει 60άρι αντί για 50άρικο και χορεύει σαν εκστασιασμένη στριπτιζού προς την φίλη της
επαρχιακό μπιτς μπαρ με δωρεάν ξαπλώστρες που σερβίρει κλαμπ σαντουιτς με τιμή μόνο 5πλάσια του κόστους υλικών => τι σας έχω κάνει και αξίζω τόση καλοσύνη;
στην ορχήστρα του νήματος, έπαιξαν με σειρά βάρδιας:
φραπεζίτης (βιολί)
μαδουραίος (το πουλί του)
βαντόνο (ντραμς κορύφωσης, στο σημείο με την ζεμύθα)
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Fata_Morgana
Re: η γευση/οσφρηση μου μετα τις τελειωτικες ανατιμησεις
Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει 

-
ε είπαμε να μην είμαστε και μαζόχες. Παίρνεις αυτό https://www.ab.gr/el/eshop/Katepsygmena ... /p/7681377 με αξιοπρεπή (σε αντίθεση με το μπος) γεύση και κοτσάρεις 2 φρέσκα μπισκότα. Άμα έχεις ντε και καλά φαντασίωση το σαντουϊτςFata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:17Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει

sure...
(γελώ)
(γελώ)
'Οχι μόνο τα παγωτά. Τα περισσότερα προϊόντα τα έχουν σκαρτέψει και ακριβήνει ταυτόχρονα.Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:17Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει
Και μιας και μιλάμε για παγωτά, τα πιο νόστιμα πλέον είναι τα Κρι-Κρι. (είναι και ελληνική εταιρεία).
Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα (πριν σκαρτέψουν κι αυτά).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τι να πω και εγώ που τρώω μόνον βιολογικά.
Ξέρεις τι θα μπορούσε να είναι, πραγματικά όμως, ντροπή;aLiCat έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:36'Οχι μόνο τα παγωτά. Τα περισσότερα προϊόντα τα έχουν σκαρτέψει και ακριβήνει ταυτόχρονα.Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:17Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει
Και μιας και μιλάμε για παγωτά, τα πιο νόστιμα πλέον είναι τα Κρι-Κρι. (είναι και ελληνική εταιρεία).

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πες το, έχω και την περιέργεια.sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:42Ξέρεις τι θα μπορούσε να είναι, πραγματικά όμως, ντροπή;aLiCat έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:36'Οχι μόνο τα παγωτά. Τα περισσότερα προϊόντα τα έχουν σκαρτέψει και ακριβήνει ταυτόχρονα.Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:17Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Προχωράμε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Να προτείνεις και σε άλλους ανθρώπους να ακολουθούν τις βλαβερές συνήθειες που ακολουθείς εσύ εισάγοντας στον οργανισμό σου σε μεγάλες ποσότητες ότι χειρότερο υπάρχει για να εισάγεις (σάκχαρα στην περίπτωση μας).
Αυτό ναι, θα μπορούσε να είναι πραγματικά ντροπή αλλά οκ, δεν είναι.
Φάτε ότι μαλακία κυκλοφορεί, οκ, απλά μετά αυτά με τις ντροπές κτλ ξες ε.
.
.
-
ήμουν στον μεγάλο σκλαβενίaLiCat έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:36'Οχι μόνο τα παγωτά. Τα περισσότερα προϊόντα τα έχουν σκαρτέψει και ακριβήνει ταυτόχρονα.Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:17Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει

παραμονεύοντας για παραμελημένες συζύγους πλησίον του πιο κεκαλυμμένου σύγχρονου νυφοπάζαρου (σ.σ. ουρά για χύμα τυροκομικά) και αντ αυτού

του γνέφω ευγενικά και το βάζω στο καρότσι χωρίς να κοιτάξω συστατικά, λέγοντας κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος
δοκιμάζω σπίτι, καμία διαφορά στην γεύση, κοιτάζω ταμπελάκι: γλύκισμα παγωτού με γάλα σε σκόνη κλπ

πολύ πιο αποτελεσματικό marketing από τις καλλίγραμμες νεαρές για προμόσιον, με κλάσερ, στιλό και κλεφτές ματιές στο ρολόι, πότε θα τελειώσει η βάρδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 13 Ιούλ 2024, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Δεν είμαι εγώ που μπορώ να αλλάξω τις "κακιές" συνήθειες των άλλων, αν εκείνοι πρωτίστως δεν το επιθυμούν.sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:49Να προτείνεις και σε άλλους ανθρώπους να ακολουθούν τις βλαβερές συνήθειες που ακολουθείς εσύ εισάγοντας στον οργανισμό σου σε μεγάλες ποσότητες ότι χειρότερο υπάρχει για να εισάγεις (σάκχαρα στην περίπτωση μας).
Απλώς προτείνω ένα πιο απολαυστικό τρόπο να γευτούν τις μικρές "αμαρτίες" που, ούτως ή άλλως, συνηθίζουν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ε αυτό λαίμαι, ντροπή σου αλιτάκι.aLiCat έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:56Δεν είμαι εγώ που μπορώ να αλλάξω τις "κακιές" συνήθειες των άλλων, αν εκείνοι πρωτίστως δεν το επιθυμούν.sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:49Να προτείνεις και σε άλλους ανθρώπους να ακολουθούν τις βλαβερές συνήθειες που ακολουθείς εσύ εισάγοντας στον οργανισμό σου σε μεγάλες ποσότητες ότι χειρότερο υπάρχει για να εισάγεις (σάκχαρα στην περίπτωση μας).
Απλώς προτείνω ένα πιο απολαυστικό τρόπο να γευτούν τις μικρές "αμαρτίες" που, ούτως ή άλλως, συνηθίζουν.
.
.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:54ήμουν στον μεγάλο σκλαβενίaLiCat έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:36'Οχι μόνο τα παγωτά. Τα περισσότερα προϊόντα τα έχουν σκαρτέψει και ακριβήνει ταυτόχρονα.Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:17Γράψε και για το παγωτό που τα έχουν μικρύνει και οι τιμές πανάκριβες. Ένα boss σάντουιτς κοντά στα 3€ και το έχουν μικρύνει
παραμονεύοντας για παραμελημένες συζύγους πλησίον του πιο κεκαλυμμένου σύγχρονου νυφοπάζαρου (σ.σ. ουρά για χύμα τυροκομικά) και αντ αυτούσκάει σεβάσμιος μπάρμπας με βλέμμα σοφίας και μου λέει: κρι κρι να πάρεις, είναι το μόνο που έχει κανονικό γάλα και όχι σκόνη
του γνέφω ευγενικά και το βάζω στο καρότσι χωρίς να κοιτάξω συστατικά, λέγοντας κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος
δοκιμάζω σπίτι, καμία διαφορά στην γεύση, κοιτάζω ταμπελάκι: γλύκισμα παγωτού με γάλα σε σκόνη κλπ
πολύ πιο αποτελεσματικό marketing από τις καλλίγραμμες νεαρές για προμόσιον, με κλάσερ, στιλό και κλεφτές ματιές στο ρολόι, πότε θα τελειώσει η βάρδια

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:57Ε αυτό λαίμαι, ντροπή σου αλιτάκι.aLiCat έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:56Δεν είμαι εγώ που μπορώ να αλλάξω τις "κακιές" συνήθειες των άλλων, αν εκείνοι πρωτίστως δεν το επιθυμούν.sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 16:49
Να προτείνεις και σε άλλους ανθρώπους να ακολουθούν τις βλαβερές συνήθειες που ακολουθείς εσύ εισάγοντας στον οργανισμό σου σε μεγάλες ποσότητες ότι χειρότερο υπάρχει για να εισάγεις (σάκχαρα στην περίπτωση μας).

Πάω να κρύψω την ντροπή μου κάτω από τα ελαφρά μου σεντόνια στην καθιερωμένη απογευματινή σιέστα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αρκεί να μην είσαι φρόνιμη και μετά να ξεσπάς στις ζάχαρες και τις τηγανιτές πατάτες.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση η γευση/οσφρηση μου μετα τον 3ο κοβιντ
από foscilis » 13 Ιούλ 2024, 14:46 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 34 Απαντήσεις
- 837 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
13 Ιούλ 2024, 18:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tι είναι η φυσική γεύση cola;
από SeaHawk » 25 Δεκ 2024, 19:31 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Leporello
25 Δεκ 2024, 23:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει πηδήξει την κοινωνία στους φόρους και στις ανατιμησεις
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 21:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 98 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
27 Αύγ 2024, 13:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια γεύση Monster Blood προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 14 Ιαν 2025, 13:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
14 Ιαν 2025, 13:20
-