Ταυτοτητα
- Otto Weininger
Re: Ταυτοτητα
πρόσεχε, γιατί στην γυναίκα μου,.ενώ της έβγαζε επιλογή (μεταξύ άλλων) ένα συγκεκριμένο τμήμα και το σύστημα το δέχτηκε και της έκλεισε το ραντεβού, όταν έφτασε η μέρα δεν της εβγαλαν ταυτότητα επειδή έπρεπε λέει να πάει σε άλλο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καλα δεν υπαρχει θεμα, μηδεν διαθεσιμοτητα σε ολη την ανατολικη αττικη μεχρι 1 Δεκεμβριου.
Οι ανθρωποι ειναι τελειως μαλακες.
Οι ανθρωποι ειναι τελειως μαλακες.
Εγώ όταν έκανα αλιγιά από Ισραήλ πήγα στο ΑΤ Ομόνοιας για ταυτότητα.
Το μόττο τους είναι ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ...
...ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Το μόττο τους είναι ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ...
...ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δε σκεφτηκαν να κανουν τη διαιρεση 10 εκατομμυρια πολιτες δια 360 ΑΤ επι 10 διαθεσιμα ραντεβου ανα ημερα ισον 27 χιλιαδες μερες.
Πρέπει να πας σε αστυνομικό τμήμα που ανήκει στον τόπο διαμονής σου;Otto Weininger έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 18:07πρόσεχε, γιατί στην γυναίκα μου,.ενώ της έβγαζε επιλογή (μεταξύ άλλων) ένα συγκεκριμένο τμήμα και το σύστημα το δέχτηκε και της έκλεισε το ραντεβού, όταν έφτασε η μέρα δεν της εβγαλαν ταυτότητα επειδή έπρεπε λέει να πάει σε άλλο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και στον Νομο Μεσσηνιας τα ιδια και χειροτερα. Ραντεβου ουτε για δειγμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αν λήξει , δλδ έχουν περάσει 15 χρόνια από την έκδοση, παρακάμπτεις την ουρά με τα ραντεβού ίσως;
Μπορείς να δηλώσεις και το γραφείο του δικηγόρου σου σαν κατοικία ειδικά αν αυτός έχει κονε στο τοπικό τμήμα και στην βγάζουν αμέσως.
-

στο μεταξύ είναι πως ξύπνησε το όργανον, αλλου σε στέλνουν στην εκδοτρια αρχη αλλου στο ΑΤ του δήμου, δέστε τη φάση με χιούμορ, να πάτε στο ΕΦΚΑ και να ζητήσετε να σας εκδΩσουν ΔΤ με ακτινογραφία θώρακα
psy ops αυτοι psy ops εμεις!
Χασκογελάνε τα δάσα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν ξερω αλλα φιλος με 30 χρονων ταυτοτητα του πανε κλεισε ραντεβου.
Τωρα αυτο εγινε κανονικα? Εγινε παρανομα δεν ξερω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Ναι αλλά εξαρτάται. Θα της πω να μπει στο νήμα, δε θυμάμαι ακριβώςmao mao έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 18:11Πρέπει να πας σε αστυνομικό τμήμα που ανήκει στον τόπο διαμονής σου;Otto Weininger έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 18:07πρόσεχε, γιατί στην γυναίκα μου,.ενώ της έβγαζε επιλογή (μεταξύ άλλων) ένα συγκεκριμένο τμήμα και το σύστημα το δέχτηκε και της έκλεισε το ραντεβού, όταν έφτασε η μέρα δεν της εβγαλαν ταυτότητα επειδή έπρεπε λέει να πάει σε άλλο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Fata_Morgana
Είναι ότι να ‘ναι. Πρέπει να πας εκεί που ανήκεις και ραντεβού ούτε για δείγμα. Επικοινώνησα μαζί τους, γιατί τη χρειάζομαι και μου λένε έχετε περιθώριο μέχρι το 2026. Μα τους λέω τη θέλω για να βγάλω οτι χρειάζεται για να ταξιδέψω. Να μπαίνετε λέει να βλέπετε μη γίνει καμία ακύρωση, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα . Δε γίνεται αυτό.
Βλεπω τον μαλακα τον υπουργο να ανακοινωνει περιχαρης οτι αυξησε τα ραντεβου σε 50.000 το μηνα ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 200 ΜΗΝΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η πολιτική μου ταυτότητα.
από Γενιά της Αμαρτίας » 31 Μαρ 2025, 09:25 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 3 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
31 Μαρ 2025, 09:55
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 3776 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Leporello
05 Οκτ 2024, 15:34
-