Πως ξέρω ότι δεν πρωταγωνιστώ σε ένα Truman Show;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Πως ξέρω ότι δεν πρωταγωνιστώ σε ένα Truman Show;
Πως ξέρω ότι δεν βιντεοσκοπείται όλη μου η ζωή από γεννησιμιού μου, όπως συνέβαινε με τον πρωταγωνιστή της εν λόγω ταινίας; Πως ξέρω ότι όλοι όσους έχω συναντήσει στη ζωή μου, συμπεριλαμβανομένων των γονιών και των αδελφών μου, δεν είναι πληρωμένοι ηθοποιοί; Πως ξέρω ότι ακόμα και οι ιστοσελίδες στις οποίες συχνάζω δεν είναι μέρος του σκηνικού; Πως ξέρω ότι ακόμα κι εσείς δεν είστε ηθοποιοί που πληρώνονται για να απαντάνε στις αναρτήσεις μου; Μπορείτε να μου αποδείξετε ότι δεν ισχύει τίποτα απ'αυτά;
Re: Πως ξέρω ότι δεν πρωταγωνιστώ σε ένα Truman Show;
Μπορεί να ζεις σ' έμα Truman show. Επομεένως άδραξε την ευκαιρία για να διδάξεις τους άλλους από τη ζωή σου.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Δε μπορεί...ο αυνανισμός δεν είναι κάτι κακό...πόση ώρα τη μέρα αυνανίζεσαι;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:49Δεδομένου ότι έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου τραβώντας μαλακία -- κυριολεκτικά -- δε νομίζω ως τώρα να τους έχω διδάξει πολλά πράγματα.
Ας τον μπανάρει κάποιος, να σταματήσει να βασανίζεται, είναι θέμα ανθρωπισμού.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Πολλή.20--- έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:51Δε μπορεί...ο αυνανισμός δεν είναι κάτι κακό...πόση ώρα τη μέρα αυνανίζεσαι;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:49Δεδομένου ότι έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου τραβώντας μαλακία -- κυριολεκτικά -- δε νομίζω ως τώρα να τους έχω διδάξει πολλά πράγματα.
Μην ανησυχείς. Και ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε περίπου 1.5 ώρα για να ικανοποιηθεί. Οπότε έχεις λαμπρό μέλλον.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:56Πολλή.20--- έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:51Δε μπορεί...ο αυνανισμός δεν είναι κάτι κακό...πόση ώρα τη μέρα αυνανίζεσαι;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:49
Δεδομένου ότι έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου τραβώντας μαλακία -- κυριολεκτικά -- δε νομίζω ως τώρα να τους έχω διδάξει πολλά πράγματα.
Ωχοχοχοχοχο!20--- έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:59Μην ανησυχείς. Και ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε περίπου 1.5 ώρα για να ικανοποιηθεί. Οπότε έχεις λαμπρό μέλλον.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν το ξέρεις. Αλλά εμείς το κάνουμε. Σιγά που θα σου υποδείξουμε- αποδείξουμε, τον τρόπο. Για μας δουλεύεις.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:43Πως ξέρω ότι δεν βιντεοσκοπείται όλη μου η ζωή από γεννησιμιού μου, όπως συνέβαινε με τον πρωταγωνιστή της εν λόγω ταινίας; Πως ξέρω ότι όλοι όσους έχω συναντήσει στη ζωή μου, συμπεριλαμβανομένων των γονιών και των αδελφών μου, δεν είναι πληρωμένοι ηθοποιοί; Πως ξέρω ότι ακόμα και οι ιστοσελίδες στις οποίες συχνάζω δεν είναι μέρος του σκηνικού; Πως ξέρω ότι ακόμα κι εσείς δεν είστε ηθοποιοί που πληρώνονται για να απαντάνε στις αναρτήσεις μου; Μπορείτε να μου αποδείξετε ότι δεν ισχύει τίποτα απ'αυτά;

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γιατί καλέ; Αφού θα μπει με άλλο νικ.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καλά, τότε κατεβάζω άλλη πρόταση.
Να πάρει έναν νυχοκόπτη και να δοκιμάσει να τον σπάσει με κομπρεσέρ. Αν δεν σπάσει, τότε θ' αρχίσουμε να τονέ φωνάζουμε τρούμαν.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 12:43Πως ξέρω ότι δεν βιντεοσκοπείται όλη μου η ζωή από γεννησιμιού μου, όπως συνέβαινε με τον πρωταγωνιστή της εν λόγω ταινίας; Πως ξέρω ότι όλοι όσους έχω συναντήσει στη ζωή μου, συμπεριλαμβανομένων των γονιών και των αδελφών μου, δεν είναι πληρωμένοι ηθοποιοί; Πως ξέρω ότι ακόμα και οι ιστοσελίδες στις οποίες συχνάζω δεν είναι μέρος του σκηνικού; Πως ξέρω ότι ακόμα κι εσείς δεν είστε ηθοποιοί που πληρώνονται για να απαντάνε στις αναρτήσεις μου; Μπορείτε να μου αποδείξετε ότι δεν ισχύει τίποτα απ'αυτά;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Προδότης Τσίπρας, και το show πατώντας σε 104 πτώματα
από Οργισμένος » 29 Μαρ 2025, 11:09 » σε Εγκληματικότητα - 36 Απαντήσεις
- 667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
29 Μαρ 2025, 18:18
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 797 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
24 Δεκ 2023, 14:59
-
-
Νέα δημοσίευση Δέν ξέρω τι τίτλο να βάλω ντρέπομαι.
από Niki » 30 Σεπ 2024, 13:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
09 Οκτ 2024, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
από kongrosian » 12 Μάιος 2023, 00:56 » σε Μουσική - 7 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-