Πότε να φάω τις 4 Crunch που μου έχουν απομείνει;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Πότε να φάω τις 4 Crunch που μου έχουν απομείνει;
Σημείωση: Καταναλώνω δύο τη φορά, οπότε με τέσσερα εναπομείναντα τεμάχια, μου μένουν δύο ακόμα σοκολατένια γεύματα. Στη συνέχεια πρέπει να περιμένω ως τον επόμενο Δεκέμβρη να τις ξαναβάλουν σε προσφορά. Κι έτσι όπως ανεβαίνουν οι τιμές στα πάντα, του χρόνου ίσως να έχουν ακριβύνει τόσο ώστε ακόμα και με την προσφορά 1+1 δώρο να εξακολουθεί να είναι οικονομικά ασύμφορο να τις αγοράσω.
Με άλλα λόγια, ίσως αυτά να είναι τα δύο τελευταία γεύματα Crunch της ζωής μου, εκτός φυσικά αν πλουτίσω με κάποιο τρόπο -- π.χ αν κάνει εκδοτική επιτυχία το λογοτεχνικό μου αριστούργημα.
Πότε λέτε να τις φάω; Να τις φάω τώρα να τελειώνω, ή να τις φυλάξω για εξαιρετικές περιστάσεις; Αν ναι, για πότε λέτε να τις φυλάξω;
Με άλλα λόγια, ίσως αυτά να είναι τα δύο τελευταία γεύματα Crunch της ζωής μου, εκτός φυσικά αν πλουτίσω με κάποιο τρόπο -- π.χ αν κάνει εκδοτική επιτυχία το λογοτεχνικό μου αριστούργημα.
Πότε λέτε να τις φάω; Να τις φάω τώρα να τελειώνω, ή να τις φυλάξω για εξαιρετικές περιστάσεις; Αν ναι, για πότε λέτε να τις φυλάξω;
- Fata_Morgana
Re: Πότε να φάω τις 4 Crunch που μου έχουν απομείνει;
Όταν θα χρειαστεί να προσποιηθείς ότι ακούς κάποιον με ενδιαφέρον ενώ τρώς τη crunch. Εν τω μεταξϋ τις μίκρυναν οι πστηδες.
- Eθνικοκοινωνιστης
τις τσακιζεις ε?Fata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:38Όταν θα χρειαστεί να προσποιηθείς ότι ακούς κάποιον με ενδιαφέρον ενώ τρώς τη crunch. Εν τω μεταξϋ τις μίκρυναν οι πστηδες.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Fata_Morgana
Είναι από τις αγαπημένες μου. Αν πάρω σοκολάτα αυτή θα πάρω ή την break την κόκκινη. Ή τη λευκή με τις σταφίδες. Πιο παλιά έπαιρνα συχνά πλέον μου φαίνοντα πολύ γλυκές οι σοκολάτες γενικά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:53τις τσακιζεις ε?Fata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:38Όταν θα χρειαστεί να προσποιηθείς ότι ακούς κάποιον με ενδιαφέρον ενώ τρώς τη crunch. Εν τω μεταξϋ τις μίκρυναν οι πστηδες.
Αχ Εθνι, πέρασαν τα χρόνια, μεγαλώσατε.
- Eθνικοκοινωνιστης
με τα δοντακια μου τσακιζω τα σχεδον τα παντα καλο μου,για lacta lover σε ειχαFata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:58Είναι από τις αγαπημένες μου. Αν πάρω σοκολάτα αυτή θα πάρω ή την break την κόκκινη. Ή τη λευκή με τις σταφίδες. Πιο παλιά έπαιρνα συχνά πλέον μου φαίνοντα πολύ γλυκές οι σοκολάτες γενικά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:53τις τσακιζεις ε?Fata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:38Όταν θα χρειαστεί να προσποιηθείς ότι ακούς κάποιον με ενδιαφέρον ενώ τρώς τη crunch. Εν τω μεταξϋ τις μίκρυναν οι πστηδες.

εγω δεν μπορω χωρις kinder bueno

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Eπιτελους εβαλε μασελα ο Εθνι
- Fata_Morgana
Η λάκτα είναι πολύ γλυκιά για μένα. Κάποτε μ άρεσε αλλά πάντα προτιμούσα την ιον. Ωραίο το κίντερ μπουένο αλλά και αυτό νομίζω είναι πολύ γλυκό πλέον. Προτιμώ maltesers, serenata, amarettiEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:02με τα δοντακια μου τσακιζω τα σχεδον τα παντα καλο μου,για lacta lover σε ειχαFata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:58Είναι από τις αγαπημένες μου. Αν πάρω σοκολάτα αυτή θα πάρω ή την break την κόκκινη. Ή τη λευκή με τις σταφίδες. Πιο παλιά έπαιρνα συχνά πλέον μου φαίνοντα πολύ γλυκές οι σοκολάτες γενικά.

- Eθνικοκοινωνιστης
τα κιλακια δεν μπαινουν τυχαια,για μπισκοτου σε ειχα και ουχι γκοφρετουFata_Morgana έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:07Η λάκτα είναι πολύ γλυκιά για μένα. Κάποτε μ άρεσε αλλά πάντα προτιμούσα την ιον. Ωραίο το κίντερ μπουένο αλλά και αυτό νομίζω είναι πολύ γλυκό πλέον. Προτιμώ maltesers, serenata, amarettiEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:02με τα δοντακια μου τσακιζω τα σχεδον τα παντα καλο μου,για lacta lover σε ειχαFata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:58
Είναι από τις αγαπημένες μου. Αν πάρω σοκολάτα αυτή θα πάρω ή την break την κόκκινη. Ή τη λευκή με τις σταφίδες. Πιο παλιά έπαιρνα συχνά πλέον μου φαίνοντα πολύ γλυκές οι σοκολάτες γενικά.

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παυλιδη με ξηρούς καρπους και μαρς, σνικερς, ντέρμπυ, λοιπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:09τα κιλακια δεν μπαινουν τυχαια,για μπισκοτου σε ειχα και ουχι γκοφρετουFata_Morgana έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:07Η λάκτα είναι πολύ γλυκιά για μένα. Κάποτε μ άρεσε αλλά πάντα προτιμούσα την ιον. Ωραίο το κίντερ μπουένο αλλά και αυτό νομίζω είναι πολύ γλυκό πλέον. Προτιμώ maltesers, serenata, amarettiEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:02
με τα δοντακια μου τσακιζω τα σχεδον τα παντα καλο μου,για lacta lover σε ειχα
Απαπαπα φαρμακόγλωσσε. Τόσα γλυκά τρως κι ακόμα να γλυκάνεις

Και μπισκότα τρώω.
- Eθνικοκοινωνιστης
τσουρεκακια?Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:24Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:09τα κιλακια δεν μπαινουν τυχαια,για μπισκοτου σε ειχα και ουχι γκοφρετουFata_Morgana έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:07
Η λάκτα είναι πολύ γλυκιά για μένα. Κάποτε μ άρεσε αλλά πάντα προτιμούσα την ιον. Ωραίο το κίντερ μπουένο αλλά και αυτό νομίζω είναι πολύ γλυκό πλέον. Προτιμώ maltesers, serenata, amaretti
Και μπισκότα τρώω.

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Βάλε προκολόζουμοΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:35Σημείωση: Καταναλώνω δύο τη φορά, οπότε με τέσσερα εναπομείναντα τεμάχια, μου μένουν δύο ακόμα σοκολατένια γεύματα. Στη συνέχεια πρέπει να περιμένω ως τον επόμενο Δεκέμβρη να τις ξαναβάλουν σε προσφορά. Κι έτσι όπως ανεβαίνουν οι τιμές στα πάντα, του χρόνου ίσως να έχουν ακριβύνει τόσο ώστε ακόμα και με την προσφορά 1+1 δώρο να εξακολουθεί να είναι οικονομικά ασύμφορο να τις αγοράσω.
- Fata_Morgana
Έχω έμπνευση στο να τα κάνω τσουρέκια συνήθωςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:44τσουρεκακια?Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:24Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 00:09
τα κιλακια δεν μπαινουν τυχαια,για μπισκοτου σε ειχα και ουχι γκοφρετου
Και μπισκότα τρώω.

- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Πως τις μίκρυναν; 100 γραμμάρια είναι ακόμα, όπως ήταν πάντα.Fata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:38Όταν θα χρειαστεί να προσποιηθείς ότι ακούς κάποιον με ενδιαφέρον ενώ τρώς τη crunch. Εν τω μεταξϋ τις μίκρυναν οι πστηδες.
Να τις φας τώρα που γυρίζει.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑17 Δεκ 2024, 23:35Σημείωση: Καταναλώνω δύο τη φορά, οπότε με τέσσερα εναπομείναντα τεμάχια, μου μένουν δύο ακόμα σοκολατένια γεύματα. Στη συνέχεια πρέπει να περιμένω ως τον επόμενο Δεκέμβρη να τις ξαναβάλουν σε προσφορά. Κι έτσι όπως ανεβαίνουν οι τιμές στα πάντα, του χρόνου ίσως να έχουν ακριβύνει τόσο ώστε ακόμα και με την προσφορά 1+1 δώρο να εξακολουθεί να είναι οικονομικά ασύμφορο να τις αγοράσω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως τρώτε τη σοκολάτα Crunch;
από Έκτωρ » 05 Απρ 2024, 11:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
05 Απρ 2024, 11:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι δικτατορίες ποτέ δεν έχουν έρθει τόσο κοντά. Καιρός να το κάνουν και οι δημοκρατίες
από Ίακχος » 16 Απρ 2024, 09:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:16
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
05 Νοέμ 2023, 22:07
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες Crunch πήρατε στις εκπτώσεις;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 17 Δεκ 2024, 16:09 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
17 Δεκ 2024, 16:32
-