Τι συμβαίνει με τα κομμωτήρια?
Τι συμβαίνει με τα κομμωτήρια?
Εδώ και ένα μήνα προσπαθώ να κουρευτω και μόλις μπαίνω σε κομμωτήριο και ρωτάω αν έχουν χρόνο για ένα γρήγορο κούρεμα, μού λένε με ύφος πολυασχολου μάνατζερ ότι δεν έχουν χρόνο. Έχει τύχει να μπω και σε άδειο κομμωτήριο και να μου πει η κυρατσα ότι περιμένει σε λίγο πελάτισσα και ότι δουλεύει μόνο με ραντεβού. Συνήθως προσπαθώ να βολέψω το κούρεμα όταν κατεβαίνω κέντρο και έχω δουλειές, δεν θα κάτσω να κλείσω και ραντεβού. Ο μόνος που είναι διαθέσιμος είναι ο μπαρμπερης κοντά στην περιοχή μου, αλλά επειδή έχω αφήσει το πάνω μέρος να μαρκυνει, θέλω να μου το κουρεψει κομμωτρια και οχι ολο μηχανή, γιατι αυτός αφήνει τον βοηθό του και έχω καταλήξει με αφάνα στο κεφάλι γιατί δεν ξέρει να κουρεύει με ψαλίδι.
Αλλα εστω, με αυτα τα δεδομένα, πριν λιγες ημερες το πήρα απόφαση και έκλεισα ραντεβού σε μια κομμώτρια. Υποτίθεται ότι είχαμε για το Σάββατο ραντεβού και με πήρε να το ακυρώσει και μετά δεν απαντούσε καν για να έκλεινα έστω για τη Δευτέρα.
Πάνε καλα; Τι ακριβώς συμβαίνει;
Αλλα εστω, με αυτα τα δεδομένα, πριν λιγες ημερες το πήρα απόφαση και έκλεισα ραντεβού σε μια κομμώτρια. Υποτίθεται ότι είχαμε για το Σάββατο ραντεβού και με πήρε να το ακυρώσει και μετά δεν απαντούσε καν για να έκλεινα έστω για τη Δευτέρα.
Πάνε καλα; Τι ακριβώς συμβαίνει;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Τι συμβαίνει με τα κομμωτήρια?
Σε ποιες περιοχές κινείσαι φίλε; Αν έρχεσαι κέντρο έχω να σου προτείνω ένα αξιόπιστο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μενω σε νησί, δεν είμαι Αθήνα. Αλλά και πάλι μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό. Και μου απαντάνε λες και καίγονται στη δουλειά ενώ συνήθως έχουν καμία θεία μόνο που κάνει ανταύγειες. Το κούρεμά μου θα πάρει κυριολεκτικά δέκα λεπτά. Και τώρα σιγά μην βρω ραντεβού πριν την πρωτοχρονια. Αλλά δεν είναι ότι συμβαίνει μόνο τώρα, εδώ και ένα μήνα και βάλε έχει αυτή η ιστορία. Βαριούνται; Τι στο καλο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 21:32Σε ποιες περιοχές κινείσαι φίλε; Αν έρχεσαι κέντρο έχω να σου προτείνω ένα αξιόπιστο
Δεν είναι είδος πολυτελείας το κομμωτήριο, το πλυντήριο αυτοκινήτων πολύ περισσότερο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δυστυχώς τότε δεν μπορώ να βοηθήσω φίλεKappa έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 21:34Μενω σε νησί, δεν είμαι Αθήνα. Αλλά και πάλι μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό. Και μου απαντάνε λες και καίγονται στη δουλειά ενώ συνήθως έχουν καμία θεία μόνο που κάνει ανταύγειες. Το κούρεμά μου θα πάρει κυριολεκτικά δέκα λεπτά. Και τώρα σιγά μην βρω ραντεβού πριν την πρωτοχρονια. Αλλά δεν είναι ότι συμβαίνει μόνο τώρα, εδώ και ένα μήνα και βάλε έχει αυτή η ιστορία. Βαριούνται; Τι στο καλο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 21:32Σε ποιες περιοχές κινείσαι φίλε; Αν έρχεσαι κέντρο έχω να σου προτείνω ένα αξιόπιστο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
.
Οταν ξαναπάς γράψε το κούρεμα σε βίντεο.....μελέτα το.....και την επόμενη φορά κάτσε μπροστά στον καθρέφτη και κάνε οτι είδες.....
.
Οταν ξαναπάς γράψε το κούρεμα σε βίντεο.....μελέτα το.....και την επόμενη φορά κάτσε μπροστά στον καθρέφτη και κάνε οτι είδες.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Έχω ξανακουρευτει μόνος αλλά αυτή τη φορά το μαλλί μου έχει μακρυνει αρκετά πάνω και θέλω οπωσδήποτε κομμωτρια. Αλλιώς πήγαινα και στον μπαρμπερη εδώ. Βασικά μάλλον θα πάω αύριο να πάρει έστω τις άκρες γιατι δεν αντέχω άλλο.
- NewModelArmy
Εχω προσεξει και εγω οτι ορισμενα κουρεια εχουν κρατησει τη μεθοδο των ραντεβου ακομα και μετα τον κοβιντ.Προφανως για καποιον λογο τους βολευει.
Αμα τους στειλεις πακετο με βαρκα; Την ξερουν την διαδρομη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 21:37Δυστυχώς τότε δεν μπορώ να βοηθήσω φίλεKappa έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 21:34Μενω σε νησί, δεν είμαι Αθήνα. Αλλά και πάλι μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό. Και μου απαντάνε λες και καίγονται στη δουλειά ενώ συνήθως έχουν καμία θεία μόνο που κάνει ανταύγειες. Το κούρεμά μου θα πάρει κυριολεκτικά δέκα λεπτά. Και τώρα σιγά μην βρω ραντεβού πριν την πρωτοχρονια. Αλλά δεν είναι ότι συμβαίνει μόνο τώρα, εδώ και ένα μήνα και βάλε έχει αυτή η ιστορία. Βαριούνται; Τι στο καλο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 21:32Σε ποιες περιοχές κινείσαι φίλε; Αν έρχεσαι κέντρο έχω να σου προτείνω ένα αξιόπιστο
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τα καλά της επαρχίας.
8 ευρώ το κούρεμα.
Χωρίς ραντεβού.
8 ευρώ το κούρεμα.
Χωρίς ραντεβού.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μετά τον κοβιντ κουρευομαι πλέον μόνος μου, δωρεάν και χωρίς ραντεβού, με μια μηχανή που ρυθμίζεται σε κλίμακα από 3 μέχρι 23 χιλιοστά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μηπως πρέπει να στείλεις ενα μαιλ στην κομμώτρια της επιλογής σου;
Πάκι για Ιρανό πίνκυ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 21:32Σε ποιες περιοχές κινείσαι φίλε; Αν έρχεσαι κέντρο έχω να σου προτείνω ένα αξιόπιστο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πάνω κάτω;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 22:23Μετά τον κοβιντ κουρευομαι πλέον μόνος μου, δωρεάν και χωρίς ραντεβού, με μια μηχανή που ρυθμίζεται σε κλίμακα από 3 μέχρι 23 χιλιοστά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι συμβαίνει με τον Βινισιους ;
από BigChiefWahoo2 » 24 Μάιος 2023, 01:06 » σε Αθλητικά - 11 Απαντήσεις