Αύριο ο Έκτορας θα πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του. Χρειάζομαι τη γνώμη όλων σας. Παρακαλώ απαντήστε όλοι.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Αύριο ο Έκτορας θα πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του. Χρειάζομαι τη γνώμη όλων σας. Παρακαλώ απαντήστε όλοι.
Αύριο θα αγοράσω ένα κουτί αναψυκτικό Monster Energy. Τι γεύση να διαλέξω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Έκτωρ Φοίνιξ την 19 Ιαν 2025, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Αύριο ο Έκτορας θα πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του. Χρειάζομαι τη γνώμη όλων σας. Παρακαλώ απαντήστε όλ
Rhezus 0-
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Αύριο ο Έκτορας θα πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του. Χρειάζομαι τη γνώμη όλων σας. Παρακαλώ απαντήστε όλ
ουρήστε;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:35Αύριο θα αγοράσω ένα κουτί αναψυκτικό Monster Blood. Τι γεύση να διαλέξω;
- Έκτωρ Φοίνιξ
Συγνώμη, λάθος μου, Monster Energy λέγεται. Κι εσείς, ρε παιδιά, με βλέπετε τόσον καιρό ότι το λέω λάθος, δεν μπορούσατε να με διορθώσετε;Αλιόσα έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:41ουρήστε;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:35Αύριο θα αγοράσω ένα κουτί αναψυκτικό Monster Blood. Τι γεύση να διαλέξω;
- Fata_Morgana
Παρτα όλα και αναμειξε τα σε ένα μπουκάλι να φτιάξεις την δικιά σου γεύση.
Monster energy drink με γεύση εκτωρινη.
Monster energy drink με γεύση εκτωρινη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πιες μια τσιτσιμπύρα καλύτερα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:35Αύριο θα αγοράσω ένα κουτί αναψυκτικό Monster Energy. Τι γεύση να διαλέξω;
Άπαξ και είναι να πάρεις σημαντική απόφαση για τη ζωη σου, πιες τσίπουρα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:35Αύριο θα αγοράσω ένα κουτί αναψυκτικό Monster Energy. Τι γεύση να διαλέξω;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Έκτωρ Φοίνιξ
Είμαι μικρός για αλκοολούχα.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 00:30Άπαξ και είναι να πάρεις σημαντική απόφαση για τη ζωη σου, πιες τσίπουρα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:35Αύριο θα αγοράσω ένα κουτί αναψυκτικό Monster Energy. Τι γεύση να διαλέξω;
Αφού φαντασιώνεσαι μανάδες, ξαδέρφες, αδερφές και τα συναφή, είσαι σε ηλικία να πιείς μωρή τρολλάρα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 00:31Είμαι μικρός για αλκοολούχα.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 00:30Άπαξ και είναι να πάρεις σημαντική απόφαση για τη ζωη σου, πιες τσίπουρα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:35Αύριο θα αγοράσω ένα κουτί αναψυκτικό Monster Energy. Τι γεύση να διαλέξω;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θέλουμε νημα με Γούντι, Έκτορα, Λιμπρε, κνιτομποτ και ΓΓ.
Να τους βάλουν όλοι οι υπόλοιποι στο ιγκνορ να μιλανε μεταξύ τους.
Να τους βάλουν όλοι οι υπόλοιποι στο ιγκνορ να μιλανε μεταξύ τους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ντάπα ντούπα, μπητ και λούπαΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 00:31Είμαι μικρός για αλκοολούχα.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 00:30Άπαξ και είναι να πάρεις σημαντική απόφαση για τη ζωη σου, πιες τσίπουρα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:35Αύριο θα αγοράσω ένα κουτί αναψυκτικό Monster Energy. Τι γεύση να διαλέξω;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από whisper
04 Οκτ 2024, 13:07
-
-
Νέα δημοσίευση Έκτορας εναντίον Μαδουραίου
από Εκτωρ » 16 Σεπ 2023, 10:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 48 Απαντήσεις
- 1329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
18 Σεπ 2023, 15:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι πιστεύετε ότι επαγγέλεται ο Έκτορας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Ιαν 2025, 23:31 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
18 Ιαν 2025, 23:31
-