ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ
Αγαπητοί και αγαπητές.
Ως είναι εμφανές, το ιντερνετικό απολίθωμα που ακούει στο όνομα πχόρουμ.τζιαρ το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ανυπόφορο. Μποτ και ναυάγια της ζωής κοπρίζουν σε κάθε νήμα με αποτέλεσμα να έχει ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση του χώρου σε αποχωρητήριο.
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κλίνω στο να μην φύγω από το μάταιο τούτο φόρουμ ωσάν άλλος Σαμψών γκρεμίζοντας τις κολώνες του Ιδρύματος. Ο κόσμος μας είναι πολύ μικρός, αλλά εγώ πολύ κύριος.
Θα φορέσω το κοστούμι μου και θα αποχωρήσω ησύχως...γλιστρώντας μες στην πρώτη νύχτα της Άνοιξης.
Γεια σας κύριοι.
Ως είναι εμφανές, το ιντερνετικό απολίθωμα που ακούει στο όνομα πχόρουμ.τζιαρ το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ανυπόφορο. Μποτ και ναυάγια της ζωής κοπρίζουν σε κάθε νήμα με αποτέλεσμα να έχει ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση του χώρου σε αποχωρητήριο.
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κλίνω στο να μην φύγω από το μάταιο τούτο φόρουμ ωσάν άλλος Σαμψών γκρεμίζοντας τις κολώνες του Ιδρύματος. Ο κόσμος μας είναι πολύ μικρός, αλλά εγώ πολύ κύριος.
Θα φορέσω το κοστούμι μου και θα αποχωρήσω ησύχως...γλιστρώντας μες στην πρώτη νύχτα της Άνοιξης.
Γεια σας κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Re: ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ
Δεν είναι σωστό
Ούτε ένα τόσο δα βεγγαλικούλι?
Ούτε ένα τόσο δα βεγγαλικούλι?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Α ρε πστη τον θες τον Καβάφη σου.
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ’ εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ώς που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
Κάνε ό,τι θες.Συμπάσχω.
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ’ εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ώς που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
Κάνε ό,τι θες.Συμπάσχω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Συμφωνω σε ολα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Μαρ 2025, 23:48Αγαπητοί και αγαπητές.
Γεια σας κύριοι.
Το Πχορουμ εχει παρακμασει και δεν ειναι πια αυτο που ητανε.
Phorum is overtaken by lesser men...
Εν τουτοις δεν θα επιλεξω να το εγκαταλειψω. Τουλαχιστον οχι ακομα.
Αν γινει ομως πιο ανυποφορο απο οτι ηδη ειναι με βαρια καρδια θα το αποχωριστω μετα απο 14 χρονια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ε, για κάτι τέτοια και χειρότερα αραιώσαμε όλοι σιγά σιγά και κάνουμε κανα γκεστ που και που να σιγουρέψουμε την αποτοξίνωση
Ώρα σου καλή γιατρέ!
Ώρα σου καλή γιατρέ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 22 Μαρ 2025, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ο Μαδουραίος ηταν τελικά μια λύση.
αβε γιατρέ.
αβε γιατρέ.
χρειαζεται λιγο πιο αυστηρη διαχειριση,αυτο ειναι ολο
Παρ'ολα αυτά, εγώ συγκινήθηκα και θα βάλω τραγουδάκι 

Πάλι εδώ θα είναι , κανείς δεν ξεφεύγει απ΄το Ίδρυμα...
Mια χαρά είναι το πχόρουμ, καθρέπτης της (ελ) κοινωνίας.
ετσι ειναι οταν αρχιζεις να γερνας ... ολα σε ενοχλουνε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Λιγο πριν να γινει πρωθυπουργος η ΝτανυΤρεχοπουλου αποχωρει
Μου μυριζει προαγωγη σε διευθυντη νοσοκομειου με το νεο καθεστως
Μου μυριζει προαγωγη σε διευθυντη νοσοκομειου με το νεο καθεστως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 22 Μαρ 2025, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Rocco Siffredi
γκετοποιήθηκε και το φόρουμRocco Siffredi έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 01:04Απλά δεν μπαίνεις σαν χρήστης σε τοπικ που ξέρεις ότι σε ενοχλουν ή που το ανοίγουν κάποιοι που δεν τους γουστάρεις και ξέρεις ότι η κουβέντα θα πάει αλλού
ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
- Rocco Siffredi
Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει τόσο τρέλα πάντα μπουρδέλο γινότανεSaturn έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 01:05γκετοποιήθηκε και το φόρουμRocco Siffredi έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 01:04Απλά δεν μπαίνεις σαν χρήστης σε τοπικ που ξέρεις ότι σε ενοχλουν ή που το ανοίγουν κάποιοι που δεν τους γουστάρεις και ξέρεις ότι η κουβέντα θα πάει αλλού
ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

ποτέ ήταν δηλ υψηλού επιπέδου το πχωρουμ

Απλά έχουν μειωθεί οι χρήστες σε σχέση με τις καλές εποχές
Σε όλα τα φόρουμ το ίδιο έχει γινει