Ποιο τρόφιμο με βάση τη μπανάνα προτιμάτε;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Ποιο τρόφιμο με βάση τη μπανάνα προτιμάτε;
Το ανέκδοτο με τον πούστη τις μπανάνες και τον Θεό το ξέρεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Επίσης μπορείς να ανοίξεις τοπικ αν μυρίζουμε τα χέρια μας μετά που ξυνουμε τα @@ μας
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Τώρα που το λες, είναι και επίκαιρο, ο Γιωρίκας έχει πιάσει δουλειά στο Βατικανό, τον βάζουν να ανάβει τα κεριά ξέρω γω και το βράδυ πεθαίνει ο Πάπας... Είναι πολυ αργά και αποφασίζουν να το ανακοινώσουν αυριο.
Τηλέφωνο κατευθείαν στον Κωστικα, ρίξε ο,τι λεφτά έχουμε, κινητά, ακίνητα τα πάντα ότι αυριο θα πεθάνει ο Πάπας, θα γαμηθουμε στο χρήμα
Την επομενη τηλέφωνο, έλα ποσα βγάλαμε;
Χάσαμε
Πώς χάσαμε ρε μαλάκα, αφου τον είδα νεκρό
Το παιξα δυάδα με την Ουντινέζε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έβαλα άλλο (bananacake)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αν δεν είναι το κανονικό φρούτο μπανάνα, δεν μου αρέσει.
Ωστόσο υπάρχει μια μπαρα δημητριακών με μπανάνα που είναι οκ.
Ωστόσο υπάρχει μια μπαρα δημητριακών με μπανάνα που είναι οκ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Ε, πεθαίνει που λες ο σύντροφος του πίνκυ και φτάνει εκεί στον άγιο τον Πέτρο πριν τις πύλες για την κόλαση και την παράδεισο.
Πάει μπροστά στον άγιο λοιπόν του λέει "γειά σου άγιε" κτλ, τον κοιτάει ο άγιος και του λέει "α, εσύ είσαι; τράβα από εκεί εσύ" και του δείχνει ένα μικρό δρομάκι που οδηγεί προς ένα ξέφωτο μέσα σε ένα δάσος.
Βλέπει ότι δεν τον έδειξε να πάει ούτε προς την κόλαση ούτε προς την παράδεισο και αναφώνησε "μα άγιε μου αυτός ο δρόμος που μου δείχνεις δεν οδηγεί...","σκασμός!" τον διακόπτει ο άγιος "θες να παρακούσεις τις εντολές του μεγάλου;","όχι όχι άγιε μου ότι μου πείτε εσείς θα κάνω" και ξεκινάει λοιπόν να περπατάει στο δρομάκι.
Μετά από λίγη ώρα βρίσκει στην μέση του μονοπατιού μια μπανάνα και ένα σημείωμα με ένα βελάκι από πάνω να δείχνει την μπανάνα το οποίο έλεγε "Φάε την μπανάνα, ο Θεός."
Ε βλέπει το σημείωμα, βλέπει την μπανάνα και λέει μέσα του "για να το λέει ο Θεός..."
, τρώει την μπανάνα με χαρά και συνεχίζει.
Μετά πάλι από όχι πολύ ώρα βρίσκει πάλι στην μέση του μονοπατιού μια κάσα με μπανάνες πάλι με το ίδιο σημείωμα και το βελάκι από πάνω. Τι να κάνει ο άνθρωπος λέει "εφόσον το ζητάει ο Θεός..." και κάθεται με υπομονή και τρώει μια μια τις μπανάνες.
Ε μετά από λίγο που συνέχισε να περπατάει στο μονοπάτι βλέπει από μακριά ένα μικρό βουναλάκι γεμάτο με μπανάνες και από πάνω το κλασικό πλέον σημείωμα με το βελάκι. "Θεούλη μου" λέει,"πως θα τις φάω τόσες πολλές μπανάνες καλέ;". Τι να κάνει όμως ο άνθρωπος, εφόσον του το ζητούσε ο Θεός άρχισε να τρώει υπομονετικά τις μπανάνες.
Μετά από πάρα πολλές ώρες φτάνει στην τελευταία μπανάνα και παρατηρεί από κάτω της ότι υπάρχει ακόμη ένα σημείωμα, απλώνει το χέρι του λοιπόν να το πιάσει, το πιάνει και το διαβάζει...
SpoilerShow
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 10 Μάιος 2025, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
γέλασα περισσότερο απ'όσο έπρεπεjason0 έγραψε: ↑10 Μάιος 2025, 13:16Τώρα που το λες, είναι και επίκαιρο, ο Γιωρίκας έχει πιάσει δουλειά στο Βατικανό, τον βάζουν να ανάβει τα κεριά ξέρω γω και το βράδυ πεθαίνει ο Πάπας... Είναι πολυ αργά και αποφασίζουν να το ανακοινώσουν αυριο.
Τηλέφωνο κατευθείαν στον Κωστικα, ρίξε ο,τι λεφτά έχουμε, κινητά, ακίνητα τα πάντα ότι αυριο θα πεθάνει ο Πάπας, θα γαμηθουμε στο χρήμα
Χάσαμε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Σε έχω προλάβει ήδη ρε...jason0 έγραψε: ↑10 Μάιος 2025, 13:16Τώρα που το λες, είναι και επίκαιρο, ο Γιωρίκας έχει πιάσει δουλειά στο Βατικανό, τον βάζουν να ανάβει τα κεριά ξέρω γω και το βράδυ πεθαίνει ο Πάπας... Είναι πολυ αργά και αποφασίζουν να το ανακοινώσουν αυριο.
Χάσαμε
Στο νήμα για τους υποψηφίους Πάπες...
Στη δική μου βερσιόν τελειώνει ως εξής:
Έπαιξα ότι τη Δευτέρα του Πάσχα θα ανακοινωθεί ο θάνατος του Πάπα αλλά... έχασα την Τσέλσι...
Βερσιόν νούμερο ντούε:sys3x έγραψε: ↑10 Μάιος 2025, 13:48Ε, πεθαίνει που λες ο σύντροφος του πίνκυ και φτάνει εκεί στον άγιο τον Πέτρο πριν τις πύλες για την κόλαση και την παράδεισο.
Πάει μπροστά στον άγιο λοιπόν του λέει "γειά σου άγιε" κτλ, τον κοιτάει ο άγιος και του λέει "α, εσύ είσαι; τράβα από εκεί εσύ" και του δείχνει ένα μικρό δρομάκι που οδηγεί προς ένα ξέφωτο μέσα σε ένα δάσος.
Βλέπει ότι δεν τον έδειξε να πάει ούτε προς την κόλαση ούτε προς την παράδεισο και αναφώνησε "μα άγιε μου αυτός ο δρόμος που μου δείχνεις δεν οδηγεί...","σκασμός!" τον διακόπτει ο άγιος "θες να παρακούσεις τις εντολές του μεγάλου;","όχι όχι άγιε μου ότι μου πείτε εσείς θα κάνω" και ξεκινάει λοιπόν να περπατάει στο δρομάκι.
Μετά από λίγη ώρα βρίσκει στην μέση του μονοπατιού μια μπανάνα και ένα σημείωμα με ένα βελάκι από πάνω να δείχνει την μπανάνα το οποίο έλεγε "Φάε την μπανάνα, ο Θεός."
Ε βλέπει το σημείωμα, βλέπει την μπανάνα και λέει μέσα του "για να το λέει ο Θεός..."
, τρώει την μπανάνα με χαρά και συνεχίζει.
Μετά πάλι από όχι πολύ ώρα βρίσκει πάλι στην μέση του μονοπατιού μια κάσα με μπανάνες πάλι με το ίδιο σημείωμα και το βελάκι από πάνω. Τι να κάνει ο άνθρωπος λέει "εφόσον το ζητάει ο Θεός..." και κάθεται με υπομονή και τρώει μια μια τις μπανάνες.
Ε μετά από λίγο που συνέχισε να περπατάει στο μονοπάτι βλέπει από μακριά ένα μικρό βουναλάκι γεμάτο με μπανάνες και από πάνω το κλασικό πλέον σημείωμα με το βελάκι. "Θεούλη μου" λέει, πως θα τις φάω τόσες πολλές μπανάνες καλέ;". Τι να κάνει όμως ο άνθρωπος, εφόσον του το ζητούσε ο Θεός άρχισε να τρώει υπομονετικά τις μπανάνες.
Μετά από πάρα πολλές ώρες φτάνει στην τελευταία μπανάνα και παρατηρεί από κάτω της ότι υπάρχει ακόμη ένα σημείωμα, απλώνει το χέρι του λοιπόν να το πιάσει, το πιάνει και το διαβάζει...SpoilerShowΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ
Ίδια αρχή στο ανέκδοτο μόνο που αντί να τρώει μπανάνες τον έβαζε ο Θεούλης να χέζει...
Μια, δύο, πέντε, δέκα, εκατό,ώσπου δεν πήγαινε άλλο,
Ήμαρτον Θεέ μου no more...
Και η απάντηση από τα ουράνια:
Ελπίζω τώρα τέκνον μου, έστω και μετά θάνατον να κατάλαβες γιατί έδωσα τον λόκω στους ανθρώπους...
Για εξαγωγαί, όχι για εισαγωγαί

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο τρόφιμο με βάση τη φράουλα προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Μάιος 2025, 22:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
10 Μάιος 2025, 00:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο τρόφιμο με βάση το κεράσι προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Μάιος 2025, 12:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 91 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
11 Μάιος 2025, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο τρόφιμο ή ποτό με βάση το μήλο προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » Σήμερα, 11:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 50 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
Σήμερα, 12:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατανομή εδρών με βάση τα polls
από Dwarven Blacksmith » 16 Μάιος 2023, 19:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
16 Μάιος 2023, 19:42
-