Μεγάλα όνειρα.
Μεγάλα όνειρα.
Το δικό μου είναι να εκδώσω 5 βιβλία που έχω μέσα μου και να γίνουν μεγάλες επιτυχίες κι εξαιτίας τους η πρώην μου να το μετανιώσει που με παράτησε και να πει "α, τελικά δεν είναι τελείως άχρηστος" και να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά και τα έσοδα από τα βιβλία να μου επιτρέψουν να αγοράσω μια μεγάλη έκταση στην Κοζάνη που τα 3/4 θα τα σπείρω με κρόκο που θα είναι για εμπόριο και με το υπόλοιπο 1/4 θα κάνω την καύλα μου (τρούφες, καυτερές πιπεριές και τέτοια) και θα μετακομίσουμε εκεί οικογενειακώς και θα είμαστε ευτυχισμένοι.
Εσείς τι όνειρα έχετε;
Εσείς τι όνειρα έχετε;
Re: Μεγάλα όνειρα.
Υ.Γ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η γυναίκα μου και τα 5 παιδιά μας.
Πάνος Σκουρλέτης
το δικό μου είναι οτι μία ωραία καλοκαιρινή μέρα που θα ξυπνήσω, θα φτιάξω καφέ, θα τον βάλω στο ποτηράκι με τον διπλό πάτο που τον κρατάει ζεστό, και θα πετάξω να τον πιω στον Υμηττό σε ένα σημείο που νομίζω θα μου αρέσει αντί για την βεράντα.
Που σημαίνει επανάσταση στις μπαταρίες και κάτι ακόμα, έχω αρχίσει να απελπίζομαι, εδώ και λίγα χρόνια καλοβλέπω το παρκάκι, και μέχρι εκεί καλά θα είναι.
Που σημαίνει επανάσταση στις μπαταρίες και κάτι ακόμα, έχω αρχίσει να απελπίζομαι, εδώ και λίγα χρόνια καλοβλέπω το παρκάκι, και μέχρι εκεί καλά θα είναι.
Ζεστό καφέ καλοκαίρι;enaon έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 08:06το δικό μου είναι οτι μία ωραία καλοκαιρινή μέρα που θα ξυπνήσω, θα φτιάξω καφέ, θα τον βάλω στο ποτηράκι με τον διπλό πάτο που τον κρατάει ζεστό, και θα πετάξω να τον πιω στον Υμηττό σε ένα σημείο που νομίζω θα μου αρέσει αντί για την βεράντα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
νες παντός καιρού, ναι 
ξέχασα να πω ότι πετώντας κυρίως θα θαυμάζω το υπέροχο δώρο του Θεού στην γη από ψηλά, τις γυναίκες.

ξέχασα να πω ότι πετώντας κυρίως θα θαυμάζω το υπέροχο δώρο του Θεού στην γη από ψηλά, τις γυναίκες.

Μας κοροϊδεύεις ε;
Καλααααα enaon.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θα χαλάσουμε και αυτό το νήμα με τα θέματα υπέρμετρου σεβασμού που έχουμε προς τις γυναίκες, αλλά όχι ποτέ, ντροπή μου που το σκέφτηκες. 

Να πηδηξω την ΙΒΑΝΚΑ και να με κοιταει ο πατερας της και η μητερα της οταν το κανω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μεγάλο κάψιμο.Γραφικός έγραψε: ↑13 Ιαν 2019, 04:52Το δικό μου είναι να εκδώσω 5 βιβλία που έχω μέσα μου και να γίνουν μεγάλες επιτυχίες κι εξαιτίας τους η πρώην μου να το μετανιώσει που με παράτησε και να πει "α, τελικά δεν είναι τελείως άχρηστος" και να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά και τα έσοδα από τα βιβλία να μου επιτρέψουν να αγοράσω μια μεγάλη έκταση στην Κοζάνη που τα 3/4 θα τα σπείρω με κρόκο που θα είναι για εμπόριο και με το υπόλοιπο 1/4 θα κάνω την καύλα μου (τρούφες, καυτερές πιπεριές και τέτοια) και θα μετακομίσουμε εκεί οικογενειακώς και θα είμαστε ευτυχισμένοι.
Εσείς τι όνειρα έχετε;
Δε γουσταρω ανωμαλιες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
τα λόγια μου είναι τόσο απλά
όταν περπατώ και μ' αγαπάς βαθιά
τα λόγια μου είναι τόσο τρελά
όσο αφήνω την καρδιά μου να μιλά
πόση γαλήνη βρήκα έτσι απλά
γι' αυτό τα όνειρά μου είναι πια μικρά....
όταν περπατώ και μ' αγαπάς βαθιά
τα λόγια μου είναι τόσο τρελά
όσο αφήνω την καρδιά μου να μιλά
πόση γαλήνη βρήκα έτσι απλά
γι' αυτό τα όνειρά μου είναι πια μικρά....
εμενα το ονειρο μου ειναι να κερδισω πολλα λεφτα στα τυχερα παιχνιδια και να μαθω το ρ
Να έχω τον χρόνο, χρήματα και ένα αυτοκινουμενο τροχοσπιτο να κάνω 3-4 μήνες όλη την Ελλάδα με μια συγκεκριμένη παρέα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είδατε ποτέ ερωτικά όνειρα με συμμαθητές/συμμαθήτριές σας;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 12:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 1005 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
18 Σεπ 2023, 17:35
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Απρ 2025, 20:41
-