Έτσι για να ξεσκάσω...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Al Bundy

Έτσι για να ξεσκάσω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 23 Μαρ 2019, 11:36

Τι εκπληξη! Η διευθύντρια των My Market που απαιτούσε να χαμογελούν οι υπάλληλοι των 300€ είναι συνδικαλιστικό στέλεχος του Σύριζα. Αναγκαστική "παραιτηση" (μονο γιατί αποκαλύφθηκε) της αεργης επαναστατριας κόρης Μ.Λοϊζου που εισέπραττε τη σύνταξη της μανας της που δεν ήταν στη ζωή και είχε την αξίωση να εισπράττει και τον παχυλό μισθό των "φασιστικών" Βρυξελλών. Άλλο ένα ένα φιάσκο αποδεικνύεται πως ήταν το περιβόητο τεράστιο σκάνδαλο της Νοβαρτις ( που όλως τυχαίως ξέσπασε μια μέρα μετά το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία). Οι περιοδείες διακόπτονται, οι αίθουσες δεν γεμίζουν, οι βουλευτές τρώνε γιούχα, οι δημοσκοπήσεις αμείλικτες. Ο κόσμος πια σας σιχάθηκε. Ειπατε ψέμματα, γλείψατε, υπογράψατε, κάψατε, πνίξατε, κοροϊδέψατε, πουλήσατε, ρίξατε τη χώρα στα βράχια και έπονται φοβάμαι και χειρότερα που θα σκάσουν στα χέρια των επόμενων. Σας μάθαμε πια. Πρώτη και τελευταία φορά αριστερά. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ουφ....

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Re: Έτσι για να ξεσκάσω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 23 Μαρ 2019, 14:24

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε:
23 Μαρ 2019, 11:36
Τι εκπληξη! Η διευθύντρια των My Market που απαιτούσε να χαμογελούν οι υπάλληλοι των 300€ είναι συνδικαλιστικό στέλεχος του Σύριζα. Αναγκαστική "παραιτηση" (μονο γιατί αποκαλύφθηκε) της αεργης επαναστατριας κόρης Μ.Λοϊζου που εισέπραττε τη σύνταξη της μανας της που δεν ήταν στη ζωή και είχε την αξίωση να εισπράττει και τον παχυλό μισθό των "φασιστικών" Βρυξελλών. Άλλο ένα ένα φιάσκο αποδεικνύεται πως ήταν το περιβόητο τεράστιο σκάνδαλο της Νοβαρτις ( που όλως τυχαίως ξέσπασε μια μέρα μετά το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία). Οι περιοδείες διακόπτονται, οι αίθουσες δεν γεμίζουν, οι βουλευτές τρώνε γιούχα, οι δημοσκοπήσεις αμείλικτες. Ο κόσμος πια σας σιχάθηκε. Ειπατε ψέμματα, γλείψατε, υπογράψατε, κάψατε, πνίξατε, κοροϊδέψατε, πουλήσατε, ρίξατε τη χώρα στα βράχια και έπονται φοβάμαι και χειρότερα που θα σκάσουν στα χέρια των επόμενων. Σας μάθαμε πια. Πρώτη και τελευταία φορά αριστερά. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ουφ....
Ετσι, έτσι. Και γω που σε διάβασα, ξέσκασα! :wave::hebit::g094:
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 23 Μαρ 2019, 14:29

Σχετικα με το θεμα Novartis βρηκαν κανα στοιχειο για να κανουν καμια δικη της προκοπης; Γιατι θυμαμαι κατι μαρτυριες απο τους μαρτυρες του τυπου " ο ταδε μου ειπε οτι ακουσε οτι ο ταδε ελαβε χρηματικο ποσο τοσο". Απο τοτε εχω να ασχοληθω με το θεμα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 23 Μαρ 2019, 15:07

paul25 έγραψε:
23 Μαρ 2019, 14:29
Σχετικα με το θεμα Novartis βρηκαν κανα στοιχειο για να κανουν καμια δικη της προκοπης; Γιατι θυμαμαι κατι μαρτυριες απο τους μαρτυρες του τυπου " ο ταδε μου ειπε οτι ακουσε οτι ο ταδε ελαβε χρηματικο ποσο τοσο". Απο τοτε εχω να ασχοληθω με το θεμα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 23 Μαρ 2019, 15:22

23 Μαρ 2019, 15:07
paul25 έγραψε:
23 Μαρ 2019, 14:29
Εικόνα
Δηλαδη; :smt017

Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς » 23 Μαρ 2019, 15:25

Τι εκπληξη! Η διευθύντρια των My Market που απαιτούσε να χαμογελούν οι υπάλληλοι των 300€ είναι συνδικαλιστικό στέλεχος του Σύριζα.
πηγη;
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 23 Μαρ 2019, 15:48

ζανακς έγραψε:
23 Μαρ 2019, 15:25
Τι εκπληξη! Η διευθύντρια των My Market που απαιτούσε να χαμογελούν οι υπάλληλοι των 300€ είναι συνδικαλιστικό στέλεχος του Σύριζα.
πηγη;
http://www.enimerosi24.gr/195698/%CF%83 ... %CE%BD-my/

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 23 Μαρ 2019, 15:49

paul25 έγραψε:
23 Μαρ 2019, 15:22

Δηλαδή τίποτα.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 09 Απρ 2019, 09:28

Μπακάλης έγραψε:
23 Μαρ 2019, 15:49
paul25 έγραψε:
23 Μαρ 2019, 15:22

Δηλαδή τίποτα.
Και μάλλον επιβεβαιωνόμαστε φίλε μου μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών