Εξαρτάται το δημοτικό διαμέρισμα, δικιά μου.

Εξαρτάται το δημοτικό διαμέρισμα, δικιά μου.
Κατάλαβα. Εντάξει καλό παιδί να είναι και θα βρει τον δρόμο του. Μπορεί να μπλέχτηκε λόγω συγκυριών.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 13:37Mείνε στα περί ανέμων λυσσάρικα καλό μου και άσε τις πολιτικές και προσωπικές εκτιμήσεις για πιο μεγάλα παιδάκια.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 13:30Αλλά το κοντινό σου πρόσωπο που είναι δαπιτης δεν τις σχεδιάζει αυτός, άρα δεν σε νοιάζει τόσο το θέμα ε;
Υπόθεση κάνω αλλά είναι η μόνη που δικαιολογεί την λύσσα σου
Είπαμε, μπορείς και καλύτερα αλλά αν θέλεις να μείνεις σ' αυτό που έχει ανάγκη η ψυχούλα σου και όχι μόνον, συνέχισε να βωμολοχείς περιφερειακώς και εύχομαι καλύτερη τύχη.
Οι τζημερικοί είμαστε καλοί άνθρωποι κατά βάθος.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 13:48Αυτός πάντως που έστελνε πιμι και ανέβαζε αγωνιώδη νήματα για αφαίρεση προσωπικών του μηνυμάτων στο πχόρουμ, που αφορούσαν σε δικές του νευρολογικές διαταραχές, ήσουν εσύ και όχι εγώ, καλό μου.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 13:27Ο γιατρός (νευρολόγος δαπολόγος) είπε να σου λέμε σε όλα ναι
Οπότε, κοφ'το και άντε στο καλό.
Έτσι, γιατί κάποιοι το έχετε παρατραβήξει.
ήρεμα μένιο,όχι μπούλινγκΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:46Χτύπησε νουδουσυναγερμος, σε ετοιμότητα το σουργελο
Who is The 4th man έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 19:26ήρεμα μένιο,όχι μπούλινγκΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:46Χτύπησε νουδουσυναγερμος, σε ετοιμότητα το σουργελο
Εκεί ψηφίζεις ρε φλούμπα;Feindflug έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 14:23Εξαρτάται το δημοτικό διαμέρισμα, δικιά μου.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 20:19Who is The 4th man έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 19:26ήρεμα μένιο,όχι μπούλινγκΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:46
Χτύπησε νουδουσυναγερμος, σε ετοιμότητα το σουργελο
Δάσκαλε αυτή το ξεκίνησε, εγώ ήμουν Παναγία
εφέτο θα πληρωθεί, αν και για αυτόν είναι απόλαυση
Και πάλι σε γυναίκα έπεσες.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑01 Οκτ 2023, 08:29story update:
don't speak (επειδή είναι κάτι σχετικό με Γραμματέας)
aljawn/Arisvilla(επειδή είναι κάτι σχετικό με Δικηγόρος)
Spiros252 (επειδή είναι κάτι σχετικό με ghosting)
ΓΑΛΗ (επειδή είναι μέσα στα πράγματα λόγω Κουλολατρείας)
kongrosian (επειδή Κάθε μέρα που νυχτώνει
η καρδιά μου μαραζώνει
τίποτα δε λέει να σβήσει τούτη φωτιά)
enaon γιατί είναι πολύ πνευματώδης
για πέμπτη; φορά, τέταρτη σίγουραείμαι μέλος
αναπληρωματικό λέει
εν τω μεταξύ βάλανε αποζημίωση 40 ευρώ
ερωτήσεις:
1)αν πάω πουρνό-πουρνό και με κρατήσουν ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ/Η ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ, μπορώ να απαιτήσω να τον φέρουνε ή θα με γράψουνε στα πατριαρχικά τους όργανα; αν πούνε ότι με κρατάνε μέχρι να δούνε τι θα γίνει, μπορώ να φύγω, όταν θα έρθει το βασικό; αν με αγνοήσουν, μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιον ανώτερο τους;
2)αν πάω και έχουνε έρθει και τα 4? τακτικά μέλη, έχω δικαίωμα να φύγω; αν όχι, έχω δικαίωμα να κάτσω την μισή μέρα; ή έστω σαν άγραφος κανόνας, ισχύει κάτι;
3)για να πληρωθώ εγώ, πρέπει να κάτσω όλη μέρα; υπάρχει περίπτωση αν έρθουνε οι τακτικοί, να σε κρατήσουν και σένα και να μην σε πληρώσουν κιόλας;
4)γιατί έχετε αραιώσει από το φόρουμ; συμβαίνει κάτι που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας;
5)πού κάνατε διακοπές φέτος; ξεκουραστήκατε καθόλου;
ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΔΜΙΝ ΜΑΣ