Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
- MiGiSukhoI
Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Αναζητώ να παρέχω συντροφιά και ερωτικές περιπτύξεις και περιπέτειες σε παντρεμένες και χωρισμένες από 40 μέχρι 46 ετών.
Για τα περαιτέρω παρακαλώ επικοινωνήστε με προσωπικό μήνυμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MiGiSukhoI την 10 Οκτ 2018, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Οι χωρισμένες δεν συμφερουν.
Διεγραψέ το.
Διεγραψέ το.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Αυτά ρε παίζανε από 2005 μέχρι 2012. Άργησες.MiGiSukhoI έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 14:58Αναζητώ να παρέχω συντροφιά και ερωτικό σε παντρεμένες και χωρισμένες από 40 μέχρι 46 ετών.
- MiGiSukhoI
Δεν έμπαινα από το 2005 μέχρι το 2013 τι να κάνω; Παρόλο που είχα εγγραφεί την 1η Απρίλη του 2005...
Ήμουν μικρός τότε...
Ήμουν μικρός τότε...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Γιατι τοσο στενο το ηλικιακο φασμα? 

- MiGiSukhoI
Γιατί κάτω των 40 σε χωρισμένη είναι επικίνδυνο να ζητάει κάτι πιο σοβαρό...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
στην σημερινη ελλαδα ειναι ευκολο αυτο που ζητας αλλα θα πρεπει και εσυ να τους δωσεις κατι εκτος απο το πουλι σου.
εχω εναν φιλο που γαμουσε μια 45ρα διαζευγμενη και του ελεγε, γιαννη μου οποτε ερχεσαι γεμιζει το ψυγειο μου.
τελικα την βαρεθηκε γιατι δεν ειχε και καλο βυζι, δηλαδη κρεμοταν προς τα κατω και ειχε και γραμμες οπως στις περισσοτερες ελληνιδες της ηλικιας της,
αλλα προσφερθηκε να μου δωσει το τηλεφωνο της.
εγω ομως δεν εκανα τιποτα μαζι της γιατι την γαμησε την δευτερη μερα που βγηκαν και μαλιστα του εκανε πιπα και θυμαμε πολυ καλα οταν τη ρωτησε για πλακα πως της φανηκαν του ειπε οτι ηταν γλυκοπικρα.
σιγα τωρα μην γαμησω γυναικα που τα καταπινει στο δευτερο ραντεβου θα με ψοφησει απο λυσσα με ολα αυτα που κουβαλαει.
ομως δυστυχως ετσι ειναι οι περισσοτερες ελληνιδες σημερα, μολις καταλαβουν οτι μπορουν να εχουν καποιο υλικο οφελος καθονται στα τεσσερα με ανοιχτο το στομα οπως ο σκυλος που περιμενει να του πεταξεις το κοκκαλο
εχω εναν φιλο που γαμουσε μια 45ρα διαζευγμενη και του ελεγε, γιαννη μου οποτε ερχεσαι γεμιζει το ψυγειο μου.
τελικα την βαρεθηκε γιατι δεν ειχε και καλο βυζι, δηλαδη κρεμοταν προς τα κατω και ειχε και γραμμες οπως στις περισσοτερες ελληνιδες της ηλικιας της,
αλλα προσφερθηκε να μου δωσει το τηλεφωνο της.
εγω ομως δεν εκανα τιποτα μαζι της γιατι την γαμησε την δευτερη μερα που βγηκαν και μαλιστα του εκανε πιπα και θυμαμε πολυ καλα οταν τη ρωτησε για πλακα πως της φανηκαν του ειπε οτι ηταν γλυκοπικρα.
σιγα τωρα μην γαμησω γυναικα που τα καταπινει στο δευτερο ραντεβου θα με ψοφησει απο λυσσα με ολα αυτα που κουβαλαει.
ομως δυστυχως ετσι ειναι οι περισσοτερες ελληνιδες σημερα, μολις καταλαβουν οτι μπορουν να εχουν καποιο υλικο οφελος καθονται στα τεσσερα με ανοιχτο το στομα οπως ο σκυλος που περιμενει να του πεταξεις το κοκκαλο
Ερωτικες στιγμες μπορει να ειναι και μια βολτα στο παρκο, σε ενα μουσειο, σε ενα κινηματογραφο.
Γιατι το συνδυαζουμε απαραιτητως με σεξουαλικη επαφη?
Γιατι το συνδυαζουμε απαραιτητως με σεξουαλικη επαφη?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
αυτο συμβαινει μονο με εμας τους αντρες
οι γυναικες βρισκουν ερωτικο μονο το φαγητο κατα προτιμηση σε ρεστοραν και σε καμμια περιπτωση σε σουβλατσιδικο
και βεβαια το σεξ
Απωλέσαμε το ρομαντισμό μας μετα απο τοσα χρονια στα πχορουμ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Migisukho πήρες κάνα μήνυμα ή μπα;
Εκτονώσου σε ατομικό επίπεδο, έχει ακόμα λιγότερες επιπλοκές.MiGiSukhoI έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 14:58Αναζητώ να παρέχω συντροφιά και ερωτικές περιπτύξεις και περιπέτειες σε παντρεμένες και χωρισμένες από 40 μέχρι 46 ετών.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Η, για παραδειγμα, ενα ομορφο post η ενα τρυφερο pm.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eίμαι παντρεμένη με Πακιστανό.
από Μαδουραίος » 18 Φεβ 2024, 21:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 23 Απαντήσεις
- 1017 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
19 Φεβ 2024, 09:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πασίγνωστη γυμνάστρια παντρεμένη με τον υπαρχηγό του κυκλώματος που πουλούσε προστασία
από Frappezitis » 22 Ιαν 2025, 06:04 » σε Εγκληματικότητα - 34 Απαντήσεις
- 903 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nick
22 Ιαν 2025, 12:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κυρία υπουργού αναζητείται.
από Aitwlos » 11 Μαρ 2024, 22:26 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 60 Απαντήσεις
- 2354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
14 Απρ 2024, 17:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερωτικές επαφές με τον Βελζεβούλη
από Σενέκας » 23 Δεκ 2023, 13:52 » σε Θρησκειολογία - 16 Απαντήσεις
- 669 Προβολές
-