Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 12 Ιουν 2018, 16:32

Athina__P έγραψε:
12 Ιουν 2018, 08:14
Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν μέλη που κάναν την πάπχια για κανα τρίμηνο όσον αφορά το ερώτημα γιατί άραγε να έκλεισε το παλιό :smt017 , 53 σελίδες με σενάρια και "δεν ξέρω" μέχρι στιγμής και τώρα στα ξαφνικά ξέρουν γιατί έκλεισε το παλιό και δεν το λέγανε! Ένας από τους λόγους είναι λέει ότι είχε ακροδεξιές απόψεις, το φόρουμ που ένα στα τρία θέματα το άνοιγε ο γνωστός κουκουές!

2 μέλη συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα είπαν το ίδιο πράγμα, σχετικά με έναν από τους λόγους που έκλεισε το παλιό! Ποιοι είναι λοιπόν οι υπόλοιποι λόγοι; Την πρώτη φορά η ανάρτηση αφού έμεινε αρκετές ώρες πάνω, όταν σε απάντησή της τέθηκε σαφώς το ερώτημα να μας πει και άλλους λόγους, η αρχική ανάρτηση σβήστηκε ως προσβλητική!

Athina__P @ Δεν τραβάει!!!

Τη δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα με το σενάριο των ακροδεξιών απόψεων επανέλαβε άλλο μέλος.

viewtopic.php?f=63&t=2181&p=104197#p104197

Γιατί δεν αφήνουν τα μισόλογα λοιπόν; Μια εβδομάδα μετά και έχουμε μείνει ακόμα στον έναν από τους λόγους! Γιατί λοιπόν δεν μας λύνουν τις απορίες αυτοί που γνωρίζουν; Κυκλοφορούν εδώ μέσα μήνες και απαντάνε σε πράγματα που δεν τους ρωτάνε και όταν τους ρωτάνε δεν απαντάνε;

Γιατί λοιπόν δεν δίνεται η πλήρης λίστα με τους λόγους; Δεν είναι ντροπή! Υποτίθεται οι λόγοι που έκλεισε είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου λοιπόν; Γιατί το δεύτερο μέλος μιλάει για καταγγελίες.

'Ετσι, για να ξέρουμε γιατί κλείνουν τα φόρουμ το έτος 2018.

Να το πω και αλλιώς. Τα μέλη που δεν είναι μποτ δεν έμοιαζαν να ενοχλούνται από την τροπή που είχαν πάρει οι απόψεις εδώ και κυρίως στο παλιό. Και υπήρχε πλουραλισμός απόψεων και κουκουέδες ήταν πλήρως ανεκτοί και τα πάντα. Και υπήρχε τρόπος να μπουν τα πράγματα στη θέση τους χωρίς να κλείσει το φόρουμ! Θα βγει κανείς να πει ΓΙΑΤΙ ήταν μονόδρομος το κλείσιμο; Τα μέλη που είναι μποτ φαγώθηκαν για να βάλουν τάξη. Τα μποτ δουλεύουν σε όφελος της φήμης της παράταξής τους, κερδίζουν αναποφάσιστους έτσι;
Ρε Αθηνά, μην διαβάζεις τις χαζομάρες του κάθε συνωμοσιολόγου.
Είναι σαν τους θρήσκους που ερμηνεύουν αυθαίρετα τις προθέσεις του θεού τους.
Ο ίδιος ο θεός (ιδιοκτιοκτήτης) του πχόρουμ.γρ τηρεί σιγήν ιχθύος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 12 Ιουν 2018, 17:24

Naida έγραψε:
12 Ιουν 2018, 15:23
Athina__P έγραψε:
12 Ιουν 2018, 08:14
Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν μέλη που κάναν την πάπχια για κανα τρίμηνο όσον αφορά το ερώτημα γιατί άραγε να έκλεισε το παλιό :smt017 , 53 σελίδες με σενάρια και "δεν ξέρω" μέχρι στιγμής και τώρα στα ξαφνικά ξέρουν γιατί έκλεισε το παλιό και δεν το λέγανε! Ένας από τους λόγους είναι λέει ότι είχε ακροδεξιές απόψεις, το φόρουμ που ένα στα τρία θέματα το άνοιγε ο γνωστός κουκουές!

2 μέλη συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα είπαν το ίδιο πράγμα, σχετικά με έναν από τους λόγους που έκλεισε το παλιό! Ποιοι είναι λοιπόν οι υπόλοιποι λόγοι; Την πρώτη φορά η ανάρτηση αφού έμεινε αρκετές ώρες πάνω, όταν σε απάντησή της τέθηκε σαφώς το ερώτημα να μας πει και άλλους λόγους, η αρχική ανάρτηση σβήστηκε ως προσβλητική!

Athina__P @ Δεν τραβάει!!!

Τη δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα με το σενάριο των ακροδεξιών απόψεων επανέλαβε άλλο μέλος.

viewtopic.php?f=63&t=2181&p=104197#p104197

Γιατί δεν αφήνουν τα μισόλογα λοιπόν; Μια εβδομάδα μετά και έχουμε μείνει ακόμα στον έναν από τους λόγους! Γιατί λοιπόν δεν μας λύνουν τις απορίες αυτοί που γνωρίζουν; Κυκλοφορούν εδώ μέσα μήνες και απαντάνε σε πράγματα που δεν τους ρωτάνε και όταν τους ρωτάνε δεν απαντάνε;

Γιατί λοιπόν δεν δίνεται η πλήρης λίστα με τους λόγους; Δεν είναι ντροπή! Υποτίθεται οι λόγοι που έκλεισε είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου λοιπόν; Γιατί το δεύτερο μέλος μιλάει για καταγγελίες.

'Ετσι, για να ξέρουμε γιατί κλείνουν τα φόρουμ το έτος 2018.

Να το πω και αλλιώς. Τα μέλη που δεν είναι μποτ δεν έμοιαζαν να ενοχλούνται από την τροπή που είχαν πάρει οι απόψεις εδώ και κυρίως στο παλιό. Και υπήρχε πλουραλισμός απόψεων και κουκουέδες ήταν πλήρως ανεκτοί και τα πάντα. Και υπήρχε τρόπος να μπουν τα πράγματα στη θέση τους χωρίς να κλείσει το φόρουμ! Θα βγει κανείς να πει ΓΙΑΤΙ ήταν μονόδρομος το κλείσιμο; Τα μέλη που είναι μποτ φαγώθηκαν για να βάλουν τάξη. Τα μποτ δουλεύουν σε όφελος της φήμης της παράταξής τους, κερδίζουν αναποφάσιστους έτσι;
Ποιος να σου πει καλέ; βλέπεις κανέναν από τους διαχειριστές του άλλου φόρουμ εδώ; εκτιμήσεις κάνουν αυτοί που προαναφέρεις. Κανείς δε γνώριζε και όσοι λένε ότι γνώριζαν κάτι, άκουσαν, κτλ λένε πίπες.
Αυτά τα δύο μέλη δηλαδή που κυκλοφορούν λες και τους έχει βάλει κάποιος να κάνουν προπαγάνδα, λένε ό,τι τους κατεβαίνει στο κεφάλι; Να το ξέρουμε δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy » 12 Ιουν 2018, 17:46

Παλαιομνήμων έγραψε:
12 Ιουν 2018, 02:15
Πλάκα κάνεις· έτσι; :smt017 Τι να μας κάνει μια φρασούλα που μπορεί να βγει στην αναζήτηση, όταν εμείς ψάχνουμε ολόκληρα κείμενα ή νήματα κτλ; :011:
Δηλαδή το παρακάτω κείμενο που είναι .... ολόκληρο, σε ικανοποιεί;
lamogio_88 έγραψε: Είστε πολύ μικροί για να σχολιάσετε τον Φύρερ....Για τον Άντρα που έρχεται,για τον Κάλκι,για την μάχη που θα καταστρέψει όλο το σημερινό σύστημα,για το τέλος της Κάλι Γιούγκα....Θα ξαναγυρίσουμε και η Γη θα τρέμει.

Η Google σου δείχνει σε περίληψη την κεντρική ιδέα, το νόημα αυτών που είπε κάποιος, το κεντρικό γνώρισμα της έκφρασης και του είναι αυτού του ατόμου όπως εκφράζεται στο Φόρουμ.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!

Homo Erectus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Homo Erectus » 12 Ιουν 2018, 21:37

Λεγεών έγραψε:
12 Ιουν 2018, 10:50

Μόνο γέλια και λύπηση για αυτό το κειμενάκι. Χορτάσατε και οι δύο bans και τώρα επιβεβαιώνεστε μεταξύ σας για το πόσο γαμάουα ήσασταν.

Άκου "προσπαθούν να κρατήσουν το φάντασμα μίας ψευδαίσθησης ανοίγοντας τρύπες σε σεντόνια και κοπανώντας αλυσίδες για θόρυβο". Ποιοι είστε ρε μαλάκα και μιλάτε έτσι; :smt005:

Καλή η προσπάθεια, αλλά έχω διαβάσει καλύτερα από εσένα (στο παλιό). :)
Δεν έχω φάει μπαν ρε λέμε. Ποτέ.
Εντάξει, ο άλλος είχε ξεσχιστεί στα μπάνια, αλλά εγω ήμουν καλό παιδί. Βέβαια, είχα κάτι θέματα όπως ανακάλυψε ο Πουαρώ ο Ερμής με την γνωστή γκαιμπελίτικη λογική (και δήθεν προπαγάνδα για παιδάκια δημοτικού που αφήνει υπονοούμενα για να δημιουργήσει εντυπώσεις). Βλέπεις, μπαινοέβγαινα ψυχιατρεία, μπάρκαρα, πήγα Σομαλία εθελοντής αλλα έφαγα ένα γιαταγάνι στα πλευρά και γύρισα Γαλλία. Ιστορίες τι να λέμε τώρα.
Πάντως ένα δίκιο το έχεις. Έγραφα καλύτερα τότε. Αλλά και πάλι, μην παίξεις στοίχημα.

Προσθήκη:
Αλήθεια μιλάμε έτσι μεταξύ μας ρε συ.
Πάμε και σε βραδιές ποίησης. Πλακώνουμε τα ξύδια και μετά πετάμε στραγάλια στους ομιλητές. Ωραίες φάσεις ρε συ.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 12 Ιουν 2018, 21:58

Homo Erectus έγραψε:
11 Ιουν 2018, 20:33
Πιθανά αληθινό (ή μπορεί και όχι) σημερινό τηλεφώνημα:

- Έλα ρε! Που είσαι;;
- Ε τον μαλάκα!! Που χάθηκες ρε παπάρα εσύ; Ένα τηλέφωνο δεν μπορούσες να πάρεις;
- Πάρτε έναν τραχανοπλαγιά! Ρε μαλακισμένε, εσύ γιατί δεν έπαιρνες; Που στο διάολο είσαι!
- Γάμησέ τα! Τι να σου λέω… Τρέξιμο, πήξιμο, γάματα… Τώρα ίσιωσα λίγο. Έχω κάνει μια παρέα εδώ κάτω και γίνεται της κόλασης. Βοσκοί, αγρότες, αυθεντικά πράγματα ρε μαλάκα!
- Έλα ρε! Τόσο καλά;;;
- Ναι ρε! Δεν θα πιστεύεις καταστάσεις, κουβέντες, ομορφιές. Έλα ρε μαλάκα κάτω να σε ξεναγήσω! Δεν θα θέλεις να γυρίσεις στο μπουρδέλο!
- Δεν γίνεται ρε παπάρα! Υποχρεώσεις μπόλικες. Οικονομικά σκατά. Πώς να έρθω;; Εσύ πότε θα ανέβεις;;
- Τέλος του μήνα. Θα περάσω από την μπουρδελόπολη σου. Θα σε πάρω να πάμε για καμιά μπύρα ρε παπάρα!
- Μέσα είμαι, δεν το συζητώ! Ακούς ρε! Το θυμάσαι το phorum; Ε, έκλεισε! Εντελώς. Λουκέτο. Πάει. Πάπαλα!...
- Ναι το έμαθα. Στα παπάρια μας ρε μαλάκα με τα αρρωστάκια. Σιγά τώρα…
- Άνοιξε ένα άλλο ρε μαλάκα και πάνε και κλαίγονται εκεί. «…που έκλεισε μέσα σε μια νύχτα και δεν μας ενημέρωσαν…», «… και χάθηκαν τόσες πληροφορίες..», «… και δεν έσωσα στοιχεία που ήθελα…» και τέτοια! Άνοιξα κι εγώ έναν λογαριασμό και μπήκα και τους τα έχωσα λίγο, έτσι για το παλιό καλό μπάχαλο. Ρε υπάρχουν ακόμη κάποιοι από τους παλιούς! Και ήδη ψάχνουν να βρουν ποιος παλιός είμαι. Μπορεί και να στοιχηματίζουν κιόλας. Από το λίγο που έψαξα, κάποιοι παλιοί μπήκαν και αυτοδιαγράφηκαν μετά από λίγο. Κάποιοι έφαγαν κιόλας μπαν. Κάποιοι τρολλάρουν με παλιά ονόματα παλαιών. Κάποιοι είναι και «πιστοποιημένοι πχορουμίτες» ρε!!!
- Πω πω ρε συ! Πως άντεξες;;; Εγώ τελείωσα πια με την σαπίλα τους ρε μαλάκα. Δεν γίνεται. Προχώρησα. Κι εσύ άλλωστε. Τι δουλειά έχουμε πια με αυτά τα σκατά;
- Γιατί ρε; Δεν θα γούσταρες να μπούμε για μια βδομάδα και να το κάνουμε καλοκαιρινό;
- Έλα, κόψε τις βλακείες ρε! Αφού είσαι αλλού πια. Κι εγώ. Εκεί, έτσι που μου τα λες, έμειναν εγκλωβισμένοι κάποιοι κακομοίρηδες που προσπαθούν να κρατήσουν το φάντασμα μιας ψευδαίσθησης ανοίγοντας τρύπες σε σεντόνια και κοπανώντας αλυσίδες για θόρυβο. Έχει τελειώσει όλο αυτό πια. Λοιπόν, σε παίρνω για μπύρες! Μην με κρεμάσεις, θα σκοτωθούμε!
- Έγινε ρε βλαμμένε. Περιμένω!
- Οκ. Μιλάμε. Καλό βράδυ!
- Έλα, τα λέμε!...
:smt005:

πες του χαιρετίσματα του μπουμπουνα

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιουν 2018, 12:53

Homo Erectus έγραψε:
12 Ιουν 2018, 21:37
Άρα είσαι είτε γυναίκα είτε ένας από τους 20 χρήστες που δεν έχουν φάει ποτέ μπαν.

Ποια είσαι, λοιπόν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 13 Ιουν 2018, 12:56

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:53
Homo Erectus έγραψε:
Άρα είσαι είτε γυναίκα είτε ένας από τους 20 χρήστες που δεν έχουν φάει ποτέ μπαν.

Ποια είσαι, λοιπόν;
είμαστε πολλοί :D

Άβαταρ μέλους
Προπαγάνδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Προπαγάνδας » 13 Ιουν 2018, 12:56

hellegennes έγραψε:
Homo Erectus έγραψε:

Ποια είσαι, λοιπόν;
Λογαριασμό θα σου δώσει;

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 13 Ιουν 2018, 12:56

hellegennes έγραψε:
Homo Erectus έγραψε:

Ποια είσαι, λοιπόν;
Αν είναι γυναίκα, μόνο μια μπορεί να είναι. Αλλά δε νομίζω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιουν 2018, 13:03

Σχετικά με το νήμα, στο Ελεύθερο μού είχε στείλει μήνυμα ένας χρήστης που δεν γνώριζα και με ρωτούσε πού μπορεί να βρει τα ποστ μου που χάθηκαν από την γλωσσολογική ενότητα του phorum, γιατί θεωρούσε ότι περιείχαν χρήσιμες πληροφορίες. Ούτε καν τον γνώριζα σαν χρήστη.

Ναι, είναι κρίμα που χάθηκαν κι αυτά μαζί με τον πακτωλό τσιλιμπουρδίσματος, βλακείας και χυδαιότητας. Αλλά υπήρχαν κι αυτά στο phorum κι όποιος το αρνείται εθελοτυφλεί. Είχαμε και κάτι διαγωνισμούς σύντομων ιστοριών. Ήταν ωραία αυτά τα πράγματα και κρίμα που χάθηκαν.

Εγώ πάντως χαίρομαι που κατάφερα να μεταδώσω έστω και μια μικρή παπαρίτσα που μπορεί να είναι ορθή και χρήσιμη. Και είναι μεγάλη χαρά να σ'το λένε άτομα μετά από χρόνια ότι τα βρήκαν χρήσιμα. Δεν κορδώνω αλλά χαίρομαι. Το άτομο αυτό γράφτηκε στο Ελεύθερο μόνο για να μου στείλει αυτό το μήνυμα ή/και για να παρακολουθεί συζητήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιουν 2018, 13:05

Markizio έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:56
hellegennes έγραψε:
Homo Erectus έγραψε:

Ποια είσαι, λοιπόν;
Λογαριασμό θα σου δώσει;
Αυτοαναιρούμενη ερώτηση. Αν θεωρείς ότι δεν πρέπει να μου δώσει λογαριασμό, γιατί να πρέπει εγώ να δώσω λογαριασμό σε σένα για το τι θα ρωτήσω;

Αυτήν την ερώτηση μπορεί να την κάνει μόνο το ενδιαφερόμενο άτομο, αν δεν κατάλαβες τι είπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 13 Ιουν 2018, 13:06

hellegennes έγραψε:
Homo Erectus έγραψε:

Ποια είσαι, λοιπόν;
Γιατί ρε παπάρα; Λίγοι ήταν αυτοί που δεν μπαναρίστηκαν ποτέ; Εσύ έφαγες ποτέ μπαν;

Αλήθεια, το "γυναίκα" πού κολλάει; :smt017

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιουν 2018, 13:07

shrike έγραψε:
13 Ιουν 2018, 13:06
hellegennes έγραψε:
Homo Erectus έγραψε:

Ποια είσαι, λοιπόν;
Γιατί ρε παπάρα; Λίγοι ήταν αυτοί που δεν μπαναρίστηκαν ποτέ; Εσύ έφαγες ποτέ μπαν;

Αλήθεια, το "γυναίκα" πού κολλάει; :smt017
Κολλάει στο ότι δεν νομίζω ότι υπήρχε ποτέ γυναίκα που να έφαγε μπαν.

Εγώ είμαι ένας απ' τους 20.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Προπαγάνδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Προπαγάνδας » 13 Ιουν 2018, 13:08

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2018, 13:05
Markizio έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:56
hellegennes έγραψε:

Ποια είσαι, λοιπόν;
Λογαριασμό θα σου δώσει;
Αυτοαναιρούμενη ερώτηση. Αν θεωρείς ότι δεν πρέπει να μου δώσει λογαριασμό, γιατί να πρέπει εγώ να δώσω λογαριασμό σε σένα για το τι θα ρωτήσω;

Αυτήν την ερώτηση μπορεί να την κάνει μόνο το ενδιαφερόμενο άτομο, αν δεν κατάλαβες τι είπα.
Λογαριασμό θα σου δώσω;

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 13 Ιουν 2018, 13:28

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2018, 13:07

Κολλάει στο ότι δεν νομίζω ότι υπήρχε ποτέ γυναίκα που να έφαγε μπαν.
:oops::102::sal13:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών