Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 23:37το εξήγησα στον άλλον που κρίνοντας με το μυαλό του έμεινε στη λιγούρα
ώρα είναι να μας βγάλεις αντιλιγούρα και τον κωλντρόν
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 23:37το εξήγησα στον άλλον που κρίνοντας με το μυαλό του έμεινε στη λιγούρα
δεν βλέπω κάνα ποστ που μου το εξηγείςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 23:37
Αυτό λοιπόν ήταν το κλου του ποστ μου, το εξήγησα στον άλλον
Μα δεν φαντάζομαι ύπουλες προθέσεις. Ούτε τους προσάπτω κάτι τέτοιο. Ακόμη και όταν υποκρίνονται ή αρχίζουν τους ελιγμούς για "ιδεολογικούς" λογους, είναι τόσο εμφανές, που μόνον σε μία ανεξέλεγκτη αφέλεια μπορώ να το αποδώσω.Menios_mikroulis έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 22:41φιλενάδα συμπαθώ πολύ την συγγραφέα αυτή και ξέρω βιωματικά αυτό που θες να αναδείξεις με αυτά τα ποστ συμφορουμιτών, πόσο αυτοί που διατυμπανίζουν αξίες είναι οι μεγαλύτερες λέρες 5 στις 10 και 4 στις 10 χωρις αυτογνωσία αιθεροβάμμονες
αλλά εν προκειμένω χωρίς να παίρνω θέση αν είναι οφτόπικ τα μηνύματα τους, αν είναι ασυνεπή με άλλες εξαγγελίες/μανιφέστα τους ή αν όντως είναι αγνή ατόφια τοξική αρρενωπότητα που πρέπει να αυτοπεριοριστεί, πάντως ίσως είναι λιγότερο ύπουλων προθέσεων από όσο πιθανόν φανταζεσαι
τέτοιο φαινόμενο δηλαδή
http://www.jesterjokes.com/cached/1.bp. ... icture.jpg
λιγούρηδες, όχι κακοί άνθρωποι ή ύπουλοι συνομιλητές ή σεξιστές
σκέψου το
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Ποιος μίλησε για ογκόλιθο της διανόησης;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 23:37Οι προβλέψιμες φιλελε παπαριτσες που γράφει λοιπόν δεν την κάνουν ογκόλιθο της διανόησης.
Με άλλα λόγια, οι παπαριτσες της έχουν τόση σχέση με το ότι είναι καλή συγγραφέας, όση και με το ότι φούσκωσε και έκανε βυζάρες.
Αυτό λοιπόν ήταν το κλου του ποστ μου, το εξήγησα στον άλλον που κρίνοντας με το μυαλό του έμεινε στη λιγούρα και σε σένα που αποκαλύψες θριαμβευτικά την αντίφαση των προοδευτικών.
Με την εξήγηση πέθανε βέβαια και το κρυμμένο αστείο.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
η γωνία λήψης ευθύνεται και ίσως ο στηθόδεσμος
διακρίνω σκηνές ζηλοτυπίας ?Menios_mikroulis έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 15:28Λατρεία αυτό το """χαβαλεδιάρικο""" κομματικό απολειφάδι ποζεριάς και κενολογίας;