ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 16:24δεν αφομοιώνεστε οι εξωγήινοι
και δε σας θέλουμε εδώ
η γη ανήκει στους γήινους

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 16:24δεν αφομοιώνεστε οι εξωγήινοι
και δε σας θέλουμε εδώ
λείπει ο φραπές και το τσιγάρο δίπλα
Ουδεμία σχέση. Δεν έχω την παραμικρή σχέση με ρατσισμό ή σεξισμό. Ουδέποτε στην ζωή μου συμπεριφέρθηκα σε οποιοδήποτε άτομο διαφορετικά με βάση την καταγωγή του, το χρώμα του, την θρησκεία ή την γλώσσα του και ποτέ δεν προβαίνω σε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς ούτε υπονοώ ότι εγώ ή οποιοσδήποτε είναι ανώτερος με γενετικά κριτήρια.John Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 16:04αυτη ειναι μια τοσο βολικη οσο και τελειως αβασιμη κατηγορια, που το μονο που εξυπηρετει ειναι να δικαιολογησει και να κανονικοποιησει τον περιρεοντα ρατσισμο, σεξισμο και την ομοφοβια του φορουμ. Αυτο που λες δηλαδη, ειναι πως αυτες οι αποψεις ειναι οκ, το προβλημα ξεκινα απο οσους ασκουν κριτικη σε αυτες γΙαΤι ΕιΝαΙ υΠοΚρΙτΕς ΚαΙ δΕν ΠιΣτΕυΟυΝ αΥτΑ πΟυ ΛεΝε, επειδη προφανως το νορμαλ ειναι να εισαι ρατσιστης και σεξιστης, και οσοι ασκουν κριτικη ειναι χειροτεροι.
Μια παραλλαγη της θεωριας των δυο ακρων, που εστιαζει φυσικα μονο σ εκεινο το ακρο που την ενδιαφερει πραγματικα, κανονικοποιωντας στην πορεια το αλλο.
μωρη γλαδιολα, τραβα να γραψεις κανα ακομα διαλογο με κεντρικο θεμα ποσο ταπωνεις τις γκομενες σου που σε πειραξε ταχαμ μια τοσο κοινοτυπη εκφραση.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 18:19
Ας πούμε, ποτέ δεν έχω πει ότι θα «έκλεβα» την «γκόμενα» κάποιου, λες και η γυναίκα είναι αντικείμενο για να την κλέψω ή χαμηλής υποστάθης οργανισμός που μπορεί να θαμπωθεί από επίδειξη. Ούτε έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να κομπάζω και να καυχιέμαι για το πόσο άντρας είμαι και πόσες «γκόμενες» έχω δίπλα μου.
Όσοι ασκούν κριτική δεν είναι χειρότεροι ούτε είναι όλοι υποκριτές. Εγώ, φέρ' ειπείν, δεν είμαι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
υπάρχουν κυρίως οργανωμένες ομάδες που προωθούνε ορισμένα νήματα ενώ καταστρέφουνε αλλα...
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 16:59λείπει ο φραπές και το τσιγάρο δίπλαAlienWay έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 16:44ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 16:24
δεν αφομοιώνεστε οι εξωγήινοι
και δε σας θέλουμε εδώ
είδες που σου λέω ότι δεν αφομοιώνεστε;
John Brown Gun Club έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 18:30μωρη γλαδιολα, τραβα να γραψεις κανα ακομα διαλογο με κεντρικο θεμα ποσο ταπωνεις τις γκομενες σου που σε πειραξε ταχαμ μια τοσο κοινοτυπη εκφραση.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 18:19
Ας πούμε, ποτέ δεν έχω πει ότι θα «έκλεβα» την «γκόμενα» κάποιου, λες και η γυναίκα είναι αντικείμενο για να την κλέψω ή χαμηλής υποστάθης οργανισμός που μπορεί να θαμπωθεί από επίδειξη. Ούτε έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να κομπάζω και να καυχιέμαι για το πόσο άντρας είμαι και πόσες «γκόμενες» έχω δίπλα μου.
Όσοι ασκούν κριτική δεν είναι χειρότεροι ούτε είναι όλοι υποκριτές. Εγώ, φέρ' ειπείν, δεν είμαι.
Καλά, αυτός είναι μικρούλης, ό,τι κοπιάρει χαίρεται.
Είχα προλάβει κι εγώ να δω τρία πιστοποιητικά εκπαίδευσης της αλλοδαπής στο νήμα με τον Covid.Στύγιος έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 16:18Τον μόνο επώνυμο που έχω δει είναι ο Χέλης με τη φάτσα του (...)Gordian Knot έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 16:00Μέχρι στιγμής, φωτογραφίζετε (τα μέλη «Εδώδιμα - Αποικιακά» & «Meowska») άτομα ΦΑΣΙΣτερού φυράματος. Τον ΑΠΟΠΑΤΟ του phorum.
O JohnJohn είναι θεσμός, εξαιρείται. Άσε που γράφει ΕΠΩΝΥΜΩΣ.