Πόσο δύσκολο είναι να προστεθούν post-reactions στο phorum??
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Πόσο δύσκολο είναι να προστεθούν post-reactions στο phorum??
Θέλω να κάνω σε κάποια ποστ like, good-post, lol κτλ διάολε, χωρίς να γράψω ολόκληρο ποστ (I'm being serious).
Πιστεύω υπάρχουν κάποια extensions, δεν ξέρω κατά πόσο θα επιβάρυναν τον χώρο αποθήκευσης, νομίζω θα ήταν αμελητέο.
Επίσης, αν ποτέ ευλογήσει κάποιος να τα βάλει, καλό θα ήταν να μπουν μόνο θετικά reactions, όποιο forum χρησιμοποιεί downvote κτλ, γρήγορα γίνεται cesspool, a hive of scum and villainy και τα σχετικά
Spiros252
Πιστεύω υπάρχουν κάποια extensions, δεν ξέρω κατά πόσο θα επιβάρυναν τον χώρο αποθήκευσης, νομίζω θα ήταν αμελητέο.
Επίσης, αν ποτέ ευλογήσει κάποιος να τα βάλει, καλό θα ήταν να μπουν μόνο θετικά reactions, όποιο forum χρησιμοποιεί downvote κτλ, γρήγορα γίνεται cesspool, a hive of scum and villainy και τα σχετικά
Spiros252
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πόσο δύσκολο είναι να προστεθούν post-reactions στο phorum??
Το παλιο πχορουμ εχω την αισθηση οτι ειχε λάικ/ντισλάικ σε νηματα, οχι σε ποστς.masterridley έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 17:50Θέλω να κάνω σε κάποια ποστ like, good-post, lol κτλ διάολε, χωρίς να γράψω ολόκληρο ποστ (I'm being serious).
Spiros252
Και αν θυμαμαι καλά ειχε μπει κατι παρόμοιο και οταν πρωτο-φτιάχτηκε και αυτό, αλλα σε καποιους δεν άρεσε και τελικά δεν το κράτησαν απο τα κεντρικά. Παιζει να εγινε και δημοψηφισμα σαν του Τσίπρα, για το αν θελουμε τα ριάξχιονς ή οχι. Και εχω την εντυπωση πως η πλειοψηφία δεν τα ηθελε.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δε θέλουμε ρε
Γιατί έτσι ρε

Γιατί έτσι ρε

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 08 Ιουν 2023, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας φτιάξει κάποιος ένα discord server. Γρήγορες συνομιλίες, και βάζεις like/emoticons σε μύνημα που σου αρέσουν χωρίς να σπαμαρεις.
ε είναι πολύ σημαντικό να αρέσουν στο σύμπαν αυτά που λες
Είμαι εγγεγραμμένος και σε ένα άλλο forum στο οποίο υπάρχουν αντιδράσεις, οπότε είναι εφικτό. Καταλαβαίνω και την χρησιμότητα του να υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν μπορείς συνέχεια να κάνεις αναρτήσεις επιδοκιμαστικές (ή αποδοκιμαστικές) του στυλ: "Συμφωνώ", "
", "
", διότι καταντά κουραστικό. Το έχω περιορίσει και εγώ σε μεγάλο βαθμό, γνωρίζοντας τον κίνδυνο, ότι το να μην κάνεις τέτοιες αναρτήσεις μπορεί να θεωρηθεί ως αδιαφορία. Δεν θέλω, όμως να υπάρχουν, για να είμαι ειλικρινής. Ασε που, εδώ, απ' ό,τι καταλαβαίνω, είναι η χαρά των πολλαπλών λογαριασμών και μπορεί να αλλοιωθεί εύκολα το ποσοστό θετικών/ αρνητικών αντιδράσεων

Είχα συνομιλήσει με κάποιον χρήστη που μου είχε πει ότι είχε φτιάξει ένα τέτοιο δωμάτιο στο Discord, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω.
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Μπορεί να δημιουργηθεί ένας "επίσημος" σέρβερ όπου η κάθε κατηγορία/θεματολογία θα έχει το δικό της δωμάτιο για chat αλλά και για ομιλία (για όσους ενδιαφέρονται). Επίσης με αυτό τον τρόπο και το phorum να κλείσει μπορείς εύκολα να κρατήσεις επαφές με όλους.
Ναι, ακριβώς! Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθεί και σελίδα στο redditGoBzi έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 19:30Μπορεί να δημιουργηθεί ένας "επίσημος" σέρβερ όπου η κάθε κατηγορία/θεματολογία θα έχει το δικό της δωμάτιο για chat αλλά και για ομιλία (για όσους ενδιαφέρονται). Επίσης με αυτό τον τρόπο και το phorum να κλείσει μπορείς εύκολα να κρατήσεις επαφές με όλους.
Reddit μόνο εάν είναι με invite σε μέλη του phorum, αλλιώς θα ξεφύγει η φάση. Το phorum το βρήκα ως εναλλακτική στο Reddit, το οποίο μέσα στον κοβιντ γέμισε πιτσιρίκια και δεν την πάλευα.Γράφων έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 19:31Ναι, ακριβώς! Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθεί και σελίδα στο reddit
Δεν έχεις και άδικο σε αυτό. Ειδικά αυτό το r/Greece είναι άθλιοGoBzi έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 19:44Reddit μόνο εάν είναι με invite σε μέλη του phorum, αλλιώς θα ξεφύγει η φάση. Το phorum το βρήκα ως εναλλακτική στο Reddit, το οποίο μέσα στον κοβιντ γέμισε πιτσιρίκια και δεν την πάλευα.
Πολύ καλά θυμάσαι.vantono έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 18:00Το παλιο πχορουμ εχω την αισθηση οτι ειχε λάικ/ντισλάικ σε νηματα, οχι σε ποστς.masterridley έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 17:50Θέλω να κάνω σε κάποια ποστ like, good-post, lol κτλ διάολε, χωρίς να γράψω ολόκληρο ποστ (I'm being serious).
Spiros252
Και αν θυμαμαι καλά ειχε μπει κατι παρόμοιο και οταν πρωτο-φτιάχτηκε και αυτό, αλλα σε καποιους δεν άρεσε και τελικά δεν το κράτησαν απο τα κεντρικά. Παιζει να εγινε και δημοψηφισμα σαν του Τσίπρα, για το αν θελουμε τα ριάξχιονς ή οχι. Και εχω την εντυπωση πως η πλειοψηφία δεν τα ηθελε.

Λίκε στα ποστς-νήματα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Απρ 2025, 17:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί χρειάζεται έγκριση κάθε post που κάνω;
από whisper » 15 Αύγ 2024, 07:53 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 5 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
15 Αύγ 2024, 16:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση New York Times και Washington Post βγάζουν τον Biden ακατάλληλο σαν υποψήφιο στις εκλογές
από Αρίστος » 14 Σεπ 2023, 15:22 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
16 Σεπ 2023, 19:06
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
09 Μαρ 2025, 14:12