Τι έλεγες με τον Ιλισιντούρ και δεν κατάλαβα. Είσαι ο Κολντρόν;
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
να μην χώνεσαι ανάμεσά μας, θα έλεγα εγώ και να είσαι πιο διακριτικός, άλλη φορά

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Λέγε ρε τώρα

Έντιτι. Μην πεις.
Ρε παιδιά ο Big Chief δεν ήταν από Θεσσαλία ή κάνω λάθος; Έχει γράψει καθόλου μετά τις πλημμύρες;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Dr Socrates
relativer777
Η YOLO. Ο Πάνας.
Χαιρετώ την ομήγυρη.
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Η αλήθεια είναι ότι πέφτει αρκετό τρόλινγκ στο phorum, εγώ λατρεύω τα σεντόνια και τη διαλεκτική, κάτι για το οποίο δεν ενδείκνυται εδώ, πλην λαμπρών εξαιρέσεων, βέβαια. Είναι και η επικέντρωση στα πολιτικά, ενώ εγώ προτιμώ φιλοσοφικές/θρησκειολογικές κ.λπ. συζητήσεις...
Όπως και να έχει, περνάω που και που, αν δω κάποιο ενδιαφέρον θέμα με χαρά να συμμετάσχω

“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Έχουμε και ψυχο-κοινωνιολογικές τύπουik_90 έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 20:29Χαιρετώ την ομήγυρη.
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Η αλήθεια είναι ότι πέφτει αρκετό τρόλινγκ στο phorum, εγώ λατρεύω τα σεντόνια και τη διαλεκτική, κάτι για το οποίο δεν ενδείκνυται εδώ, πλην λαμπρών εξαιρέσεων, βέβαια. Είναι και η επικέντρωση στα πολιτικά, ενώ εγώ προτιμώ φιλοσοφικές/θρησκειολογικές κ.λπ. συζητήσεις...
Όπως και να έχει, περνάω που και που, αν δω κάποιο ενδιαφέρον θέμα με χαρά να συμμετάσχω

ik_90 έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 20:29Χαιρετώ την ομήγυρη.

Μην χάνεσαι ρε συ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- taxalata xalasa
Καλώς σας βρήκα... σύντομα θα μπανάρω το phlorum... όπως με μπάναρε αυτό άνευ λόγου...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Οφθαλμόν αυτί οφθαλμού; Όχι ρε! Ανωτερότητα. Προτείνω οφθαλμόλουτρο αντί οφθαλμού.taxalata xalasa έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 22:54Καλώς σας βρήκα... σύντομα θα μπανάρω το phlorum... όπως με μπάναρε αυτό άνευ λόγου...Χαοτικός έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 22:39taxalata xalasa έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 19:10
Περίμενα να καούμε και να πνιγούμε για να στειλω τα συνχαρίκια στο σαράντατακατό... Αναμένω τις ακρίδες...
Καλώς επέστρεψες.

stavrman
- taxalata xalasa
Μπανάρω δια οφθαλμόλουτρου.Χαοτικός έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 23:37Οφθαλμόν αυτί οφθαλμού; Όχι ρε! Ανωτερότητα. Προτείνω οφθαλμόλουτρο αντί οφθαλμού.taxalata xalasa έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 22:54Καλώς σας βρήκα... σύντομα θα μπανάρω το phlorum... όπως με μπάναρε αυτό άνευ λόγου...
Απέχω απ' όλα νήματα, πλήν 22 (τα νούμερα διαβάζονται αγκλιστί).
'Ενδειξη δια μαρτυρίας για τον ξεπεσμό του phlorum.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που χάθηκαν και δεν μας λείπουν.
από Πασιφάη » 16 Νοέμ 2024, 23:43 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 9 Απαντήσεις
- 706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Νοέμ 2024, 18:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που δεν χάθηκαν και μας λείπουν.
από enaon » 18 Δεκ 2024, 17:37 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 42 Απαντήσεις
- 1749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Δεκ 2024, 23:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι άριστοι δεν κάνουν διακοπές. Λείπουν εκτός Αθηνών...
από Maspoli » 09 Αύγ 2023, 09:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
09 Αύγ 2023, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες είναι οι πιο ρυθμιστικές περσόνες του φόρουμ;
από AlienWay » 21 Δεκ 2024, 11:26 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
30 Δεκ 2024, 13:56
-