Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;
Γιατι σκέφτεσαι να τα μεταφράσεις και να τα πουλήσεις?Εχω ασκήσει πνευματικά δικαιώματα.
Γειά σου και σένα φίλτατε xioni.Ελπίζω να σε παρηγορεί το γεγονός ότι θα κλέψεις μερικά ποιήματα μιάς και μόνος σου δεν μπορείς να γράψεις ούτε μια πρόταση.....προς λύπην μου .Σου εύχομαι τα καλύτερα
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Όχι φίλε! Απλά θα τα στείλω σε μια λέσχη ποίησης στο εξωτερικό να σε θαυμάσουν κι εκεί φίλε! Αυτό το μεταφραστήρι που ανακάλυψες πραγματικά ανοίγει καινούριους δρόμους, η ποίηση σου φίλε θα ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου! Ευτυχώς που έχεις τα πνευματικά δικαιώματα γιατί όλο και κάποιος πολύ κακός άνθρωπος θα ήθελε να κλέψει τα ποιήματα σου. Σου προτείνω να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα και στην αγγλική γλώσσα!vag_el έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 20:55Γιατι σκέφτεσαι να τα μεταφράσεις και να τα πουλήσεις?Εχω ασκήσει πνευματικά δικαιώματα.
Γειά σου και σένα φίλτατε xioni.Ελπίζω να σε παρηγορεί το γεγονός ότι θα κλέψεις μερικά ποιήματα μιάς και μόνος σου δεν μπορείς να γράψεις ούτε μια πρόταση.....προς λύπην μου .Σου εύχομαι τα καλύτερα
Γεια σου φίλε, πάω να συνεχίσω την μετάφραση. Να προσέχεις την Πασιφάη, μπορεί να θέλει να κλέψει τα ποιήματα σου!
Εσύ φίλτατε καλύτερα να προσέχεις ,κυρίως το ήθος σου και το ποιούς εκθέτεις.Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα σκέφτόταν κάν να κάνει κάτι τέτοιο.xioni έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:07Όχι φίλε! Απλά θα τα στείλω σε μια λέσχη ποίησης στο εξωτερικό να σε θαυμάσουν κι εκεί φίλε! Αυτό το μεταφραστήρι που ανακάλυψες πραγματικά ανοίγει καινούριους δρόμους, η ποίηση σου φίλε θα ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου! Ευτυχώς που έχεις τα πνευματικά δικαιώματα γιατί όλο και κάποιος πολύ κακός άνθρωπος θα ήθελε να κλέψει τα ποιήματα σου. Σου προτείνω να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα και στην αγγλική γλώσσα!vag_el έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 20:55Γιατι σκέφτεσαι να τα μεταφράσεις και να τα πουλήσεις?Εχω ασκήσει πνευματικά δικαιώματα.
Γεια σου φίλε, πάω να συνεχίσω την μετάφραση. Να προσέχεις την Πασιφάη, μπορεί να θέλει να κλέψει τα ποιήματα σου!
Εχεις ηθικό μειονέκτημα ,όσον αφορά άλλους ανθρώπους και δεν επιτρέπεται.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Τι να λέμε, πολύ ευγένειααλλά χαριν ευγένειας θα το κάνω.
Πρώτον εσένα δεν σου πέφτει λόγος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 06 Δεκ 2023, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε, ίσως η συγκεκριμένη κοπέλα να σου το παίζει φίλη γιατί θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την δόξα και την φήμη που θα ακολουθήσει από την αναγνώριση σου διεθνώς της ποιητικής σου αξίας. Της έχεις στείλει σε π.μ. ερωτικά ποιήματα; Αν ναι, να ξέρεις ότι θα τα εκδώσει σαν δικά της, τέτοια είναι αυτή η κοπέλα ! Να προσέχεις φίλε, το καλό σου θέλω. Ρώτα άμα θες και τη ΓΑΛΗ, τα ίδια θα σου πει κι αυτή.vag_el έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:14Εσύ φίλτατε καλύτερα να προσέχεις ,κυρίως το ήθος σου και το ποιούς εκθέτεις.Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα σκέφτόταν κάν να κάνει κάτι τέτοιο.xioni έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:07Όχι φίλε! Απλά θα τα στείλω σε μια λέσχη ποίησης στο εξωτερικό να σε θαυμάσουν κι εκεί φίλε! Αυτό το μεταφραστήρι που ανακάλυψες πραγματικά ανοίγει καινούριους δρόμους, η ποίηση σου φίλε θα ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου! Ευτυχώς που έχεις τα πνευματικά δικαιώματα γιατί όλο και κάποιος πολύ κακός άνθρωπος θα ήθελε να κλέψει τα ποιήματα σου. Σου προτείνω να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα και στην αγγλική γλώσσα!vag_el έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 20:55
Γιατι σκέφτεσαι να τα μεταφράσεις και να τα πουλήσεις?Εχω ασκήσει πνευματικά δικαιώματα.
Βαγγέλη, μη δίνεις ούτε πάσα για κουβέντα σε τέτοιους μαλάκες. Μπαίνει μόνο για να κοροϊδέψει κόσμο. Βάλε τον στο ιγκνόρ να ξεμπερδεύεις. Φιλική συμβουλή.vag_el έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:14Εσύ φίλτατε καλύτερα να προσέχεις ,κυρίως το ήθος σου και το ποιούς εκθέτεις.Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα σκέφτόταν κάν να κάνει κάτι τέτοιο.xioni έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:07Όχι φίλε! Απλά θα τα στείλω σε μια λέσχη ποίησης στο εξωτερικό να σε θαυμάσουν κι εκεί φίλε! Αυτό το μεταφραστήρι που ανακάλυψες πραγματικά ανοίγει καινούριους δρόμους, η ποίηση σου φίλε θα ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου! Ευτυχώς που έχεις τα πνευματικά δικαιώματα γιατί όλο και κάποιος πολύ κακός άνθρωπος θα ήθελε να κλέψει τα ποιήματα σου. Σου προτείνω να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα και στην αγγλική γλώσσα!vag_el έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 20:55
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι ,Μαράκι μου,τον ξέρω τι μούτρο είναι .Αλλά χαζογελάω με κάτι τέτοιους απίθανουςΠασιφάη έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:24Βαγγέλη, μη δίνεις ούτε πάσα για κουβέντα σε τέτοιους μαλάκες. Μπαίνει μόνο για να κοροϊδέψει κόσμο. Βάλε τον στο ιγκνόρ να ξεμπερδεύεις. Φιλική συμβουλή.vag_el έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:14Εσύ φίλτατε καλύτερα να προσέχεις ,κυρίως το ήθος σου και το ποιούς εκθέτεις.Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα σκέφτόταν κάν να κάνει κάτι τέτοιο.xioni έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:07
Όχι φίλε! Απλά θα τα στείλω σε μια λέσχη ποίησης στο εξωτερικό να σε θαυμάσουν κι εκεί φίλε! Αυτό το μεταφραστήρι που ανακάλυψες πραγματικά ανοίγει καινούριους δρόμους, η ποίηση σου φίλε θα ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου! Ευτυχώς που έχεις τα πνευματικά δικαιώματα γιατί όλο και κάποιος πολύ κακός άνθρωπος θα ήθελε να κλέψει τα ποιήματα σου. Σου προτείνω να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα και στην αγγλική γλώσσα!
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Βρε παρατρεχάμενε ,ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να μου πείς -χωρίς να σε ρωτήσω- για το ποιός ή ποιά είναι σωστή/ος?Δόξα τον Υψιστο ,μπορώ και βγάζω τα συμπεράσματα μόνος μουxioni έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:24Φίλε, ίσως η συγκεκριμένη κοπέλα να σου το παίζει φίλη γιατί θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την δόξα και την φήμη που θα ακολουθήσει από την αναγνώριση σου διεθνώς της ποιητικής σου αξίας. Της έχεις στείλει σε π.μ. ερωτικά ποιήματα; Αν ναι, να ξέρεις ότι θα τα εκδώσει σαν δικά της, τέτοια είναι αυτή η κοπέλα ! Να προσέχεις φίλε, το καλό σου θέλω. Ρώτα άμα θες και τη ΓΑΛΗ, τα ίδια θα σου πει κι αυτή.vag_el έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:14Εσύ φίλτατε καλύτερα να προσέχεις ,κυρίως το ήθος σου και το ποιούς εκθέτεις.Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα σκέφτόταν κάν να κάνει κάτι τέτοιο.xioni έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 21:07
Όχι φίλε! Απλά θα τα στείλω σε μια λέσχη ποίησης στο εξωτερικό να σε θαυμάσουν κι εκεί φίλε! Αυτό το μεταφραστήρι που ανακάλυψες πραγματικά ανοίγει καινούριους δρόμους, η ποίηση σου φίλε θα ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου! Ευτυχώς που έχεις τα πνευματικά δικαιώματα γιατί όλο και κάποιος πολύ κακός άνθρωπος θα ήθελε να κλέψει τα ποιήματα σου. Σου προτείνω να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα και στην αγγλική γλώσσα!
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Τι έγινε πάλι ρε πστ μου; 
Δεν μπορώ να λείψω λίγο και μπαίνω στο νήμα μου και τι βλέπω...

να λένε στο νήμα ΜΟΥ, το μακρύ τους και το κοντό τους και να τσακώνονται μεταξύ τους σαν κακομαθημένα
Λοιπόν παιδες.... το νήμα, αν δεν το προσέξατε, αφορά τον georgebi
και μόνο γι αυτόν γράφουμε εδώ
θετικά
ή και αρνητικά 
Όλοι οι υπόλοιποι

Αν θέλετε να τσακωθείτε μεταξύ σας μπορείτε να το κάνετε όπου θέλετε

Άντε πια..... γιατι σα να παραγνωριστήκαμε

Δεν μπορώ να λείψω λίγο και μπαίνω στο νήμα μου και τι βλέπω...

να λένε στο νήμα ΜΟΥ, το μακρύ τους και το κοντό τους και να τσακώνονται μεταξύ τους σαν κακομαθημένα
Λοιπόν παιδες.... το νήμα, αν δεν το προσέξατε, αφορά τον georgebi

και μόνο γι αυτόν γράφουμε εδώ

θετικά

Όλοι οι υπόλοιποι

Αν θέλετε να τσακωθείτε μεταξύ σας μπορείτε να το κάνετε όπου θέλετε

Άντε πια..... γιατι σα να παραγνωριστήκαμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 07 Δεκ 2023, 01:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ανθρωποεπίθεση νούμερο 5453
Εσύ πήγαινε τώρα να ανεβάσεις κανα βίντεο απ τους πανηγυρισμούς της Χαμας
:
φρόντισε να χει και πολλά αλλαχου ακμπαρ μέσα
και άσε τ' άλλα.

Εσύ πήγαινε τώρα να ανεβάσεις κανα βίντεο απ τους πανηγυρισμούς της Χαμας

φρόντισε να χει και πολλά αλλαχου ακμπαρ μέσα

και άσε τ' άλλα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 13 Δεκ 2023, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

SpoilerShow
Kauldron έγραψε: ↑12 Δεκ 2023, 16:13Ε, καλύτερα να βάζω βίντεο στο πχώρουμ, παρά να βάζω άλλα πράγματα αλλού.![]()
Τέτοια ποστ από σένα ....παράσημο για μένα

Ούτε αναφορά.... ούτε τίποτα....εδώ...μην τα σβήσει κανείς...κοσμήματα για το νήμα, όσο υπάρχει το φόρουμ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 12 Δεκ 2023, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

SpoilerShow
Τι να λέμε, πολύ ευγένειααλλά χαριν ευγένειας θα το κάνω.
Πρώτον εσένα δεν σου πέφτει λόγος

[/quote]
Πόση ευγένεια να χρησιμοποιήσω για να της πώ ότι πετάχτηκε σε θέμα που δεν την αφορούσε.
Και αυτό δεν είναι καθόλου ευγενικό απο μέρους της

?
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Για τη γελοιότητα του ότι κάποιοι νομίζουν πως ξέρουν ποιος είμαι και τι κάνω στον κανονικό κόσμο......

SpoilerShow
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άτομα με κόλπο (georgebi κοιμήσης)
από Ανδροπαραδίνομαι » 16 Νοέμ 2024, 21:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
19 Νοέμ 2024, 14:28
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Μάιος 2023, 15:28
-