Έχει πλάκα πάντως.
Στο παλιό βόθρουμ είχα φάει επέκταση μπαναρίσματος, χωρίς να γράφω εκεί, για κάτι που είχα γράψει σε άλλο φόρουμ. Αυτό για κάποιους Νάνυδρους ήταν καλό και άγιο.
Μου το 'χε πεί ο μακαρίτης ο εξωμότης.
"Το καλό με 'σενα είναι ένα και μεγάλο. Τους τσούζεις πολύ".
Γι' αυτό και η έρευνα για πόστ από το 2015 μη πώ και πιο πίσω.
Οι πούστηδες έχουν μάθει απ' έξω ο,τι έχω γράψει ποτέ. Τέτοια αφοσίωση ούτε οι Ιεχωβάδες.
ερχεται ο κλασιδιαρης τωρα να παρει τα ηνια της χωρας στα χεργια του . μην εισαι ανυπομονο .
Δε στηρίζω κλασιδιάρη ρε τύπε, τα 'χουμε πει 100 φορές αυτά.
Απλά δεν έχεις ν' απαντήσεις και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.
Σε ποιό Δήμο είσαι διορισμένος, δε μας λές?
με συγχωρεις ρε κωλδρονε . αφου πετας απ το ενα λουλουδακι στο αλλο . μας εχεις μπερδεψει .
το μαθατε το αλ6 να γραφει με το δεξι ?
Φιλαράκο, η πουστιά δε μ' αρέσει. Και όταν τη δώ και τη διαπιστώσω, φεύγω.\ και τη στιλιτεύω.
Βλέπω πως συνεχίζεις τη γαργάρα με τη θέση της Ντόρας, να έρθουν οι λάθροι να μαζεύουν τις ελιές, να βάλουμε από 5 οικογένειες σε κάθε χωριό, κλπ.
Εσύ βέβαια πάς και ξεθάβεις πράγματα από 10 χρόνια πιο πρίν, όταν πηγαίνει η συζήτηση εκεί που δε σε συμφέρει.
Δε στηρίζω κλασιδιάρη ρε τύπε, τα 'χουμε πει 100 φορές αυτά.
Απλά δεν έχεις ν' απαντήσεις και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.
Σε ποιό Δήμο είσαι διορισμένος, δε μας λές?
με συγχωρεις ρε κωλδρονε . αφου πετας απ το ενα λουλουδακι στο αλλο . μας εχεις μπερδεψει .
το μαθατε το αλ6 να γραφει με το δεξι ?
Φιλαράκο, η πουστιά δε μ' αρέσει. Και όταν τη δώ και τη διαπιστώσω, φεύγω.\ και τη στιλιτεύω.
Βλέπω πως συνεχίζεις τη γαργάρα με τη θέση της Ντόρας, να έρθουν οι λάθροι να μαζεύουν τις ελιές, να βάλουμε από 5 οικογένειες σε κάθε χωριό, κλπ.
Εσύ βέβαια πάς και ξεθάβεις πράγματα από 10 χρόνια πιο πρίν, όταν πηγαίνει η συζήτηση εκεί που δε σε συμφέρει.
προπερσυ ο πατερας μου εβαλε 40 ριζες . και θα τις μαζευω εγω ( τα μηχανηματα )
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.