Ignore η όχι;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ignore η όχι;
Να πω την αμαρτία μου κι εγώ έκανα ενα ignore πρόσφατα, πρωτη φορα. Αλλά εκεί ήταν θέμα καθαρα αισθητικης, δεν ειναι θεμα αντιπάθειας ή εμπάθειας. Σορρυ wild rebel. Eίναι slippery slope ομως, τον καταλαβαίνω τον NikosVy και τον πεττυ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
πατεκαλαρεμαλακες;
τι ιγνορ και φλωριες ειναι τουτα; θα χαλαστουν τα ματακια σας αν διαβασετε καμμια μαλακια παραπανω; οποιος βαζει ιγκνορ, εχει ο ιδιος ελλειψη (μαυρου;) χιουμορ, η παιρνει πολυ στα σοβαρα το πχορουμ, που ειναι ακομη μεγαλυτερο προβλημα.
τι ιγνορ και φλωριες ειναι τουτα; θα χαλαστουν τα ματακια σας αν διαβασετε καμμια μαλακια παραπανω; οποιος βαζει ιγκνορ, εχει ο ιδιος ελλειψη (μαυρου;) χιουμορ, η παιρνει πολυ στα σοβαρα το πχορουμ, που ειναι ακομη μεγαλυτερο προβλημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Διαδικτυακά κανείς δε μπορεί να με επηρεάσει τόσο ώστε να τον βάλω στο ιγκνορ. Ίσα ίσα είναι διασκεδαστικό να βλέπεις κάποιους που προσπαθούν να σε προκαλέσουν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τζαμπα θα τον βαλεις στο ignore.
Αφου θα τανοιγεις!
Ασε που οταν γινεται παραθεση θα τα βλεπεις ετσι και αλλιως. Ασε που αν θες να καταλαβεις την κουβεντα, θα πρεπει να τον διαβαζεις.
Δε σου φταιει ο αλλος, οσο και αν πιστευεις οτι σε ενοχλει. Εσυ φταις που αφηνεις τον εαυτο σου να ενοχλειται. Δεξου οτι υπαρχουν και αυτοι οι ανθρωποι και δε θα αλλαξουν επειδη δεν αρεσουν σε σενα. Κ αυτο το λεω για να τακουω και γω.
Αφου θα τανοιγεις!

Ασε που οταν γινεται παραθεση θα τα βλεπεις ετσι και αλλιως. Ασε που αν θες να καταλαβεις την κουβεντα, θα πρεπει να τον διαβαζεις.
Δε σου φταιει ο αλλος, οσο και αν πιστευεις οτι σε ενοχλει. Εσυ φταις που αφηνεις τον εαυτο σου να ενοχλειται. Δεξου οτι υπαρχουν και αυτοι οι ανθρωποι και δε θα αλλαξουν επειδη δεν αρεσουν σε σενα. Κ αυτο το λεω για να τακουω και γω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ποτέ ignore, οι νταμιτζάνες με τα δάκρυα , δεν θα γεμίσουν μόνες τους.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
και είναι μέλι τα άτιμα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ όταν κάποιος μου είναι αντιπαθής τον σκοτώνω πρώτα απ'όλα στις σκέψεις μου.Το αν θα κοινοποιήσω την απέχθεια εξαρτάται από τις αντικειμενικές συνθήκες της περιπτώσεως,μπορώ να περιμένω σαν τον ελέφαντα που θυμάται για μια ζωή για να πάρω αυτό που θέλω μέχρι να κατασπαράξω άμεσα φέρνοντας την ώρα της ύαινας.Ποτέ δεν αγνοώ αν είναι κάτι ζωτικής σημασίας πάντως.
Όταν θέλω να χαλαρώσω για να φτιάξει στα σιγουρα η διάθεση, δεν είναι το φόρουμ η πρώτη επιλογή. Υπάρχει ένας κατάλογος με άλλες, για παράδειγμα να ανοίξω βιντεάκια με γάτες 

Στο φόρουμ μπήκα και έμεινα γιατί με ιντριγκάρει αυτό που σε μικρότερο βαθμό συνέβαινε και παλιότερα και σε πολύ μικρό τώρα, ότι εκεί έξω υπάρχουν απόψεις παράξενες καμιά φορά που ακούς ξεκάρφωτα από ανθρώπους που ήξερες μια ζωή, άρα από κάπου προέκυψαν τέτοιες απόψεις και τις παπαγαλίζουν. Και εδώ κελαηδάνε αρκετοί παπαγάλοι κατά καιρούς και όσο πιο χάλια το κάνουν τόσο πιο πολύ κάθομαι και απορώ με το πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Υποτίθεται είναι ανοιχτοί στο διάλογο, γιατί εκεί έξω όταν ακούς τα ίδια παράξενα σου λένε ότι τα σκέφτηκαν από μόνοι τους αλλά δεν λένε πώς τους ήρθαν.

Στο φόρουμ μπήκα και έμεινα γιατί με ιντριγκάρει αυτό που σε μικρότερο βαθμό συνέβαινε και παλιότερα και σε πολύ μικρό τώρα, ότι εκεί έξω υπάρχουν απόψεις παράξενες καμιά φορά που ακούς ξεκάρφωτα από ανθρώπους που ήξερες μια ζωή, άρα από κάπου προέκυψαν τέτοιες απόψεις και τις παπαγαλίζουν. Και εδώ κελαηδάνε αρκετοί παπαγάλοι κατά καιρούς και όσο πιο χάλια το κάνουν τόσο πιο πολύ κάθομαι και απορώ με το πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Υποτίθεται είναι ανοιχτοί στο διάλογο, γιατί εκεί έξω όταν ακούς τα ίδια παράξενα σου λένε ότι τα σκέφτηκαν από μόνοι τους αλλά δεν λένε πώς τους ήρθαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί το "ignore";
από Saliveros » 16 Ιουν 2023, 13:16 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 1307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
16 Ιουν 2023, 15:58
-