Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι κάπου εδώ θα κλείσει ο διαγωνισμός μας.
Νομίζω κάτι βγάναμε από όλο τούτο. Ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης που σάρωσε τα πάντα, με κρυφούς και φανερούς θαυμαστές -γω δεν ξέρω γιατί, έλειπα καιρό..αλλά όλο και κάποιο λόγο θα χουν να το λατρεύουν.
Η αγαπητή Juno έδειξε και μια άλλη πλευρά, η ΓΑΛΗ μέσα από την ξινίλα της μας νιαούρισε και λίγο, η νύχτα άνετη , η Ίφιδα, η don't speak, η Custom-F κι άλλες, όλες συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο. Μέσα σε ένα πχόρουμ ανδροκρατούμενο, δίνουν το στίγμα τους. Ντάξει κάποιες λίγο άχρωμες, κάποιες λίγο πιο σφιγμένες, αλλά φταίμε εν μέρει και μεις για αυτό.
Κάποιοι αγαπηθήκαμε λίγο περισσότερο, κάποιοι μάθαμε άλλους πιο πολύ, κάποιοι ανταλλάξαμε πιεμ, κάποιοι φμπ, κάποιοι βρεθήκαμε και κάμαμε σεκς. Κάποιοι παρεξηγήθηκαν, είχαμε και απώλειες- θα ξανάρθουν μη σας νοιάζει. κι αν δεν έρθουν δεν πειράζει...καλό του κεφαλιού τους.
Αυτά λοιπόν από μένα. Για 24 ώρες θα είμαι στο Ίδρυμα και στη συνέχεια θα αναληφθώ και πάλι εις τους Ουρανούς. Καλή συνέχεια σε όλους!
ο Βραινστορμ, ο τζιτζι. Τουριστας εισαι παιδί μου;
Μα τί σας λέω τόσο καιρό
Δηλαδή, για να καταλάβω τώρα ποιά ήταν η μεγάλη έξοδος, πρέπει να διαβάσω όλο το νήμα?
ε μα σου εβαλα και την εξοδο. Τεσπα, ηταν με διαφορά το καλυτερο εβεντ στο πχωρουμακι γιατι καπως κατάφερε και το πέρασε μεσα απο συμπληγάδες και δεν τσακισε. Ησουν και εσύ τοτε εδω παντως, αλλα τραγουδουσες στον Άγι για να σου φερει κόκορα.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.