ΠΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Ότι γράφει ο τίτλος

Δεν έχω κανέναν
8
12%
1
48
72%
2
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
4
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
5
1
1%
Πάνω από 5
10
15%

Σύνολο ψήφων: 67

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Re: ΠΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 03 Ιουν 2021, 21:59

Uppercut έγραψε:
03 Ιουν 2021, 21:57
Δημοκρατικός έγραψε:
03 Ιουν 2021, 21:56
Είπαμε, όποιος είναι άπλας με τα προσωπικά του δεδομένα, να ανοίξουμε ένα σχετικό νήμα όπου όλοι οι καλοθελητές άπλες θα δηλώνετε ρητά ότι δεν έχετε πρόβλημα να δημοσιοποιείται η IP σας απο τον συντονισμό. Οι υπόλοιποι απαιτούμε ότι λέει το γράμμα του νόμου.
Δεν ξέρω σε ποιον μιλάς, σίγουρα όχι σ' εμένα που καταδίκασα την πράξη του συντονιστού, εάν έγινε όπως γράφεται.
Μπράβο φίλε.

Ποιά η άποψή σου, αυτός ο επικίνδυνος που προέβει σε αυτή την πράξη, είναι δυνατόν να συνεχίζει να έχει πρόσβαση στις IP των χρηστών; Tι μέτρα έχει πάρει η διαχείριση ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο; Ενημερώθηκαν όλοι οι άλλοι συντονιστές για το αν είναι προσωπικό δεδομένο η IP και για το αν μπορούν να την δημοσιοποιούν; Γιατί κάπου πήρε το μάτι να προσπαθούν να κάνουν την παλαβή, α δεν είναι, α ου, μέχρι και να απειλούν.

(Το αν θα τον διώξει η δικαιοσύνη, εξαρτάται απο τις ορέξεις του Κόμετ)
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 03 Ιουν 2021, 22:03

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
31 Μάιος 2021, 08:20
Προφανώς έναν. Στο φβ χρειάζεσαι 5 για να κάνεις δουλειά, έναν σοβαρό, έναν τρολ, έναν δεύτερο σχολιάζεις σοβαρά κάτω από τις ειδήσεις γιατί αν το κάνεις με τον πρώτο κινδυνεύεις, έναν δεύτερο τρολ, γιατί στον πρώτο θα σου κάνουν μπαν επειδή είναι τρολ, έναν τρίτο τρολ, γιατί μπορεί και τους δύο να σου απαγορεύσουν να σχολιάζεις και να κάνεις λαικ επειδή είναι ψευτικοι, και πάει λέγοντας.
Τι δουλειά να κανεις; :lol:
Μήπως εννοείς για να εχεις πετυχημένο φατσομπουκ; :p2:
Παρατηρητής...

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 03 Ιουν 2021, 22:03

Δημοκρατικός έγραψε:
03 Ιουν 2021, 21:59
Uppercut έγραψε:
Δημοκρατικός έγραψε:
Είπαμε, όποιος είναι άπλας με τα προσωπικά του δεδομένα, να ανοίξουμε ένα σχετικό νήμα όπου όλοι οι καλοθελητές άπλες θα δηλώνετε ρητά ότι δεν έχετε πρόβλημα να δημοσιοποιείται η IP σας απο τον συντονισμό. Οι υπόλοιποι απαιτούμε ότι λέει το γράμμα του νόμου.
Δεν ξέρω σε ποιον μιλάς, σίγουρα όχι σ' εμένα που καταδίκασα την πράξη του συντονιστού, εάν έγινε όπως γράφεται.
Μπράβο φίλε.

Ποιά η άποψή σου, αυτός ο επικίνδυνος που προέβει σε αυτή την πράξη, είναι δυνατόν να συνεχίζει να έχει πρόσβαση στις IP των χρηστών;

Ωραία, πάμε λίγο σοβαρά.

Αν, ξαναλέω γιατί δεν την είδα τη φάση, την έδωσε δημόσια, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, να πει ότι έκανε λάθος και να φύγει από τον συντονισμό. Η άλλη/άλλος που έχει πολλά ακάουντς έπρεπε να τιμωρηθεί και θα μπορούσε να αναφερθεί ότι ο τάδε είχε πολλά ακάουντς χωρίς να δοθεί η IP του στη φόρα.

Τα νομικά και τη δικαιοσύνη ας τα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 03 Ιουν 2021, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 03 Ιουν 2021, 22:04

Δημοκρατικός έγραψε:
Uppercut έγραψε:
Δημοκρατικός έγραψε:
Μπράβο φίλε.

Ποιά η άποψή σου, αυτός ο επικίνδυνος που προέβει σε αυτή την πράξη, είναι δυνατόν να συνεχίζει να έχει πρόσβαση στις IP των χρηστών; Tι μέτρα έχει πάρει η διαχείριση ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο; Ενημερώθηκαν όλοι οι άλλοι συντονιστές για το αν είναι προσωπικό δεδομένο η IP και για το αν μπορούν να την δημοσιοποιούν; Γιατί κάπου πήρε το μάτι να προσπαθούν να κάνουν την παλαβή, α δεν είναι, α ου, μέχρι και να απειλούν.

ψηνεσαι να κανεις investment στα δικαστικα του εξοδα;
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 03 Ιουν 2021, 22:07

Uppercut έγραψε:
03 Ιουν 2021, 22:03
Δημοκρατικός έγραψε:
Uppercut έγραψε:

Μπράβο φίλε.

Ποιά η άποψή σου, αυτός ο επικίνδυνος που προέβει σε αυτή την πράξη, είναι δυνατόν να συνεχίζει να έχει πρόσβαση στις IP των χρηστών;

Ωραία, πάμε λίγο σοβαρά.

Αν, ξαναλέω γιατί δεν την είδα τη φάση, την έδωσε δημόσια, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, να πει ότι έκανε λάθος και να φύγει από τον συντονισμό. Η άλλη/άλλος που έχει πολλά ακάουντς έπρεπε να τιμωρηθεί και θα μπορούσε να αναφερθεί ότι ο τάδε είχε πολλά ακάουντς χωρίς να δοθεί η IP του στη φόρα.
σοβαρά τώρα, μπορεί να αποδειχτεί ότι κάποιος έχει πολλαπλά ακάουντς;
μόνο αν μου κάνουν έφοδο στο σπίτι και με πιάσουν στα πράσα.
δλδ αν από το πισι ή από την ip ποστάρω εγώ και διάφοροι άλλοι που είναι το πρόβλημα; :102:
χαζός κανονισμός. :e040:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Ιουν 2021, 22:07

Uppercut έγραψε:
03 Ιουν 2021, 21:49
Εγώ πάντως θέλω δικαστήριο τύπου με 5 ακάουντς vs ασυνείδητου συντονιστή και να μεταδοθεί λάιβ από τον Καμπούρη ή την Πάνια.
- Είστε ο κύριος Κομετόπουλος, γνωστός και ως Ζουζουνίτσα, Τυροφραμπάλω, Στελλάκι93, και Στελάρας69;
- Ένσταση κύριε πρόεδρε το παρουσιάζετε σαν κάτι κακό. Απλά Κομετόπουλος σας παρακαλώ στο εξής.
- Αλλά η IP είναι δική σας;
- Μάλιστα κύριε πρόεδρε ήταν κάποτε, τώρα άλλαξε.
- Δηλαδή της Ζουζουνίτσας;
- Αααααα
- Τέλος πάντων, κυρία Γκερξξδθςξηησ την ποσταρετε επίτηδες;
- Επίτηδες αλλά στα πλαίσια των καθηκόντων μου
- Των καθηκόντων σας;
- Μάλιστα, παρακολουθώ τις IP για προστατέψω τους χρήστες από τους κλώνους. Το ποστ αυτό χτύπησε καμπανάκια.
- Τι είναι οι κλώνοι;

*Από τα καθίσματα, ο Γιαννόπουλος χαμηλώνει την εφημερίδα, βγάζει τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο*: "Θα ήθελα κι εγώ να ξέρω την απάντηση"
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 03 Ιουν 2021, 22:08

Δημοκρατικός έγραψε:
ποιός ανέβασε την ιπ;

δεν ρωτάω απο κουτσομπολιό να ξεκαθαρίσω.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 03 Ιουν 2021, 22:09

Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Ιουν 2021, 22:07
Uppercut έγραψε:
03 Ιουν 2021, 21:49
Εγώ πάντως θέλω δικαστήριο τύπου με 5 ακάουντς vs ασυνείδητου συντονιστή και να μεταδοθεί λάιβ από τον Καμπούρη ή την Πάνια.
- Είστε ο κύριος Κομετόπουλος, γνωστός και ως Ζουζουνίτσα, Τυροφραμπάλω, Στελλάκι93, και Στελάρας69;
- Ένσταση κύριε πρόεδρε το παρουσιάζετε σαν κάτι κακό. Απλά Κομετόπουλος σας παρακαλώ στο εξής.
- Μάλιστα κύριε πρόεδρε ήταν κάποτε, τώρα άλλαξε.
- Δηλαδή της Ζουζουνίτσας;
- Αααααα
- Τέλος πάντων, κυρία Γκερξξδθςξηησ την ποσταρετε επίτηδες;
- Επίτηδες αλλά στα πλαίσια των καθηκόντων μου
- Των καθηκόντων σας;
- Μάλιστα, παρακολουθώ τις IP για προστατέψω τους χρήστες από τους κλώνους. Το ποστ αυτό χτύπησε καμπανάκια.
- Τι είναι οι κλώνοι;

*Από τα καθίσματα, ο Γιαννόπουλος χαμηλώνει την εφημερίδα, βγάζει τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο*: "Θα ήθελα κι εγώ να ξέρω την απάντηση"
Ακριβής αναμετάδοση από το μέλλον, αλλά λείπει ο Wooded με κάποιες ακατανόητες δηλώσεις.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 03 Ιουν 2021, 22:09

Ακρως ρεαλιστικο σεναριο
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 03 Ιουν 2021, 22:10

enaon έγραψε:
03 Ιουν 2021, 22:08

ποιός ανέβασε την ιπ;

μισό να μας απαντήσουν, τους καλώ άμεσα

ξεφτιλογκόμενα που απειλούσες, πες μας ποιός ανέβασε
σε ποστ τις ip, παρακαλώ!
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 03 Ιουν 2021, 22:11

δεν θα τον ρωτήσει αυτα γιατι θα τον ξέρει, θα του πει γεια σου 175.22.112.1, σε ειχα δει και στο φόρουμ, είχες αλλο μαλί τότε.

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 03 Ιουν 2021, 22:11

Δημοκρατικός έγραψε:
03 Ιουν 2021, 21:38
enaon έγραψε:
03 Ιουν 2021, 21:32
Δημοκρατικός έγραψε:
03 Ιουν 2021, 21:25
Δεν είναι λάθος. Είναι παράνομο. Μπορεί να τους πάει στα δικαστήρια και να ζητήσει αποζημίωση.
εγώ δεν εχω καταλάβει και σύ και ο κόμετ στο θέμα της ιπ αν μιλάτε σοβαρά.
Μοιαζει να το λέτε για την ουσία του θέματος, άσχετοι είσαστε ή των μυστικών υπηρεσιών;
Η ουσία είναι ότι η IP αποτελεί προσωπικό δεδομένο
Παραδείγματα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα:
...
διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP)·
...

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic ... al-data_el
κάτι το οποίο φαίνεται να δηλώνει και ο διαχειριστής του φόρουμ:
Spiros252 έγραψε:
24 Οκτ 2018, 01:40
Βάσει GDPR (ευρωπαϊκού κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα) κάθε ιστοσελίδα είναι υποχρεωμένη να παρέχει πρόσβαση στα στοιχεία του χρήστη της που έχει αποθηκεύσει ή διαχειρίζεται. Τέτοια θεωρούνται το e-mail, το τηλέφωνο, η διεύθυνση, η IP κ.ο.κ. Επίσης κάθε χρήστης πρέπει να μπορεί να τα κατεβάσει (ή να του τα στείλει) σε ηλεκτρονική μορφή. Αυτός είναι και ο λόγος της ύπαρξης της συγκεκριμένης καρτέλας.
Spiros252 @ Τιναφτορε;:Διευθύνσεις IP που έχετε χρησιμοποιήσει

και η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων χωρίς συγκατάθεση αποτελεί παρανομία.
Μέχρι εδω συμφωνώ...
H oυσία επίσης είναι ότι συγκεκριμένος συντονιστής που έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα άλλων είναι επικίνδυνος καθώς προέβη σε δημοσίευση προσωπικών δεδομένων χρήστη, και η διαχείριση αντί να τον απομακρύνει άμεσα για να προστατέψει τους χρήστες, προσπαθεί μάταια να τον καλύψει, καταστώντας εαυτό συνένοχο.
Για την τελευταία σου παράγραφο δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω γνώση του γεγονότος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksk την 03 Ιουν 2021, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρατηρητής...

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 03 Ιουν 2021, 22:12

enaon έγραψε:
Δημοκρατικός έγραψε:
ποιός ανέβασε την ιπ;

Δημοκρατικός μην του πεις σε παρακαλώ. όχι ακόμα.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 03 Ιουν 2021, 22:12

Uppercut έγραψε:
03 Ιουν 2021, 22:03
Δημοκρατικός έγραψε:
Uppercut έγραψε:

Μπράβο φίλε.

Ωραία, πάμε λίγο σοβαρά.

Τα νομικά και τη δικαιοσύνη ας τα.
Να φύγει απο τον συντονισμό, να κάνει ενημέρωση στους χρήστες η διαχείριση και να επανεγγυηθεί την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, δηλώνοντας συγκεκριμένα τι μέτρα πήρε για να εξασφαλίσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Το αν και τι θα κάνει η δικαιοσύνη, είναι θέμα αν κινήσει διαδικασίες ο Κόμετ, όχι δικό σου και δικό μου. Απ αυτά τα λίγα που μπορεί να διαβάσει κανείς, η IP θεωρείται προσωπικό δεδομένο και η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων αποτελεί παρανομία.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 03 Ιουν 2021, 22:13

the comet the course the tail έγραψε:
03 Ιουν 2021, 22:12
enaon έγραψε:
Δημοκρατικός έγραψε:
ποιός ανέβασε την ιπ;

Δημοκρατικός μην του πεις σε παρακαλώ. όχι ακόμα.
Δεν ξέρω καν ποιός το έκανε.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών