Ηλικία πχορουμιτών
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ηλικία πχορουμιτών
36
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Been there, done that. Σε καταλαβαινω.
Αν ποτε βαρεθεις και εξακολουθεις να απολαμβανεις το φαγητο, εδω θα ειμαστε!

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
- YouOnlyLiveOnce
για να μου ερθει καλυτερα το 33 σε λιγους μηνες

Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις πεθάνει πιο νωρίς. Ξανασκέψου το και το συζητάμε.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
εγω τον Ιούνη κλείνω τα 36!!!!!YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 21:10για να μου ερθει καλυτερα το 33 σε λιγους μηνες
μη σκάς!
(✿ ♥‿♥)
- nik_killthemall
40 παρά 2 μήνες. Πέρασαν τα χρόνια γαμώ το σκόρδο. Αλλά ωραία είναι, σε κάθε ηλικία για κάθε τι παλιό που θεωρείς πως έχασες, ταυτόχρονα υπάρχει κάτι νέο που κερδίζεις.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Διδυμος ή Καρκινος ;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 21:43εγω τον Ιούνη κλείνω τα 36!!!!!
μη σκάς!
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 22:07Διδυμος ή Καρκινος ;

(✿ ♥‿♥)
- YouOnlyLiveOnce
Τι σου εφταιξε το σκορδο;nik_killthemall έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 22:0240 παρά 2 μήνες. Πέρασαν τα χρόνια γαμώ το σκόρδο. Αλλά ωραία είναι, σε κάθε ηλικία για κάθε τι παλιό που θεωρείς πως έχασες, ταυτόχρονα υπάρχει κάτι νέο που κερδίζεις.

Κλείνω τα 25 στις 5 Ιουνίου. Κρίση με είχε πιάσει στα 20 και ξανά κρισάρα στα 24, όχι για τίποτ' άλλο αλλά επειδή τα έχω κάνει σκατά στη ζωή μου. Πάντα ένιωθα αρκετά μεγαλύτερη από την ηλικία μου, μ' άρεσε να κάνω παρέα και με μεγαλύτερους (αρκετά μεγαλύτερους κιόλας). Στα τραπέζια πάντα καθόμουν με τους μεγάλους. Λόγω κακής διάθεσης υπήρχαν περίοδοι που ένιωθα ακόμα και γριά. Αυτή την περίοδο όμως νιώθω 15 χρονών. Περνάω εφηβεία, ειλικρινά δεν ξέρω τι φάση. Κλείνω τα 25, υποτίθεται σε τέτοια ηλικία έχεις πτυχίο, μεταπτυχιακό, δουλειά κτλ, κάποιοι έχουν οικογένεια και παιδιά (καλά για τα τελευταία εγώ χέστηκα γιατί δεν θέλω τίποτα από τα 2) αλλά βγαίνω έξω, χαμογελάω, σπάω πλάκες, όσους γνωρίζω τους αγκαλιάζω, τραβάω μαγουλάκια, δεν κωλώνω να στείλω μηνύματα για επόμενη συνάντηση ή για γλυκόλογα, χαίρονται την παρέα μου, άλλες φορές θέλω να κάνω εμετό από το άγχος ή με πιάνουν νεύρα... πωωω πραγματικά νιώθω έφηβη, θα γίνω ρεζίλι! Αλλά με χαίρομαι λίγο, δεν το ξανάζησα αυτό, ας είναι και πολύ αργότερα απ' ότι "έπρεπε"!
- YouOnlyLiveOnce
Tι ωραιαcasper quantum έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 22:26Κλείνω τα 25 στις 5 Ιουνίου. Κρίση με είχε πιάσει στα 20 και ξανά κρισάρα στα 24, όχι για τίποτ' άλλο αλλά επειδή τα έχω κάνει σκατά στη ζωή μου. Πάντα ένιωθα αρκετά μεγαλύτερη από την ηλικία μου, μ' άρεσε να κάνω παρέα και με μεγαλύτερους (αρκετά μεγαλύτερους κιόλας). Στα τραπέζια πάντα καθόμουν με τους μεγάλους. Λόγω κακής διάθεσης υπήρχαν περίοδοι που ένιωθα ακόμα και γριά. Αυτή την περίοδο όμως νιώθω 15 χρονών. Περνάω εφηβεία, ειλικρινά δεν ξέρω τι φάση. Κλείνω τα 25, υποτίθεται σε τέτοια ηλικία έχεις πτυχίο, μεταπτυχιακό, δουλειά κτλ, κάποιοι έχουν οικογένεια και παιδιά (καλά για τα τελευταία εγώ χέστηκα γιατί δεν θέλω τίποτα από τα 2) αλλά βγαίνω έξω, χαμογελάω, σπάω πλάκες, όσους γνωρίζω τους αγκαλιάζω, τραβάω μαγουλάκια, δεν κωλώνω να στείλω μηνύματα για επόμενη συνάντηση ή για γλυκόλογα, χαίρονται την παρέα μου, άλλες φορές θέλω να κάνω εμετό από το άγχος ή με πιάνουν νεύρα... πωωω πραγματικά νιώθω έφηβη, θα γίνω ρεζίλι! Αλλά με χαίρομαι λίγο, δεν το ξανάζησα αυτό, ας είναι και πολύ αργότερα απ' ότι "έπρεπε"!

Γεια σου Κασπερακι

Yolo μου... μου είχες λείψει ρε συ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 22:32Tι ωραιαcasper quantum έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 22:26Κλείνω τα 25 στις 5 Ιουνίου. Κρίση με είχε πιάσει στα 20 και ξανά κρισάρα στα 24, όχι για τίποτ' άλλο αλλά επειδή τα έχω κάνει σκατά στη ζωή μου. Πάντα ένιωθα αρκετά μεγαλύτερη από την ηλικία μου, μ' άρεσε να κάνω παρέα και με μεγαλύτερους (αρκετά μεγαλύτερους κιόλας). Στα τραπέζια πάντα καθόμουν με τους μεγάλους. Λόγω κακής διάθεσης υπήρχαν περίοδοι που ένιωθα ακόμα και γριά. Αυτή την περίοδο όμως νιώθω 15 χρονών. Περνάω εφηβεία, ειλικρινά δεν ξέρω τι φάση. Κλείνω τα 25, υποτίθεται σε τέτοια ηλικία έχεις πτυχίο, μεταπτυχιακό, δουλειά κτλ, κάποιοι έχουν οικογένεια και παιδιά (καλά για τα τελευταία εγώ χέστηκα γιατί δεν θέλω τίποτα από τα 2) αλλά βγαίνω έξω, χαμογελάω, σπάω πλάκες, όσους γνωρίζω τους αγκαλιάζω, τραβάω μαγουλάκια, δεν κωλώνω να στείλω μηνύματα για επόμενη συνάντηση ή για γλυκόλογα, χαίρονται την παρέα μου, άλλες φορές θέλω να κάνω εμετό από το άγχος ή με πιάνουν νεύρα... πωωω πραγματικά νιώθω έφηβη, θα γίνω ρεζίλι! Αλλά με χαίρομαι λίγο, δεν το ξανάζησα αυτό, ας είναι και πολύ αργότερα απ' ότι "έπρεπε"!
Γεια σου Κασπερακι
Και η Κάστομ το ίδιο.
Δεν ήξερα ότι είχε παιδί, έπαθα πλάκα όταν το διάβασα.
Να' στε όλοι καλάα
Σας αγαπώωωω

:φιλίστομάγουλο:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνέλευση νεοφιλελε πχορουμιτων ....
από Frappezitis » 26 Νοέμ 2023, 18:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2023, 07:07
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης
30 Αύγ 2023, 09:51
-
- 6 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
08 Ιούλ 2024, 16:29
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 20 Σεπ 2023, 12:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
20 Σεπ 2023, 19:12
-