Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 24 Οκτ 2024, 13:18

Το 1ο φέρνει όρεξη.
Το 2ο υγεία.
Το 3ο φέρνει την χαρά.
Το 4ο ευτυχία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Οκτ 2024, 13:24

SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Οκτ 2024, 12:55

Άλλο το "πριν τη δουλειά" και άλλο σε ώρα εργασίας.
Άλλο το κρύβω το ποτό εν ώρα εργασίας και δεν αναφέρω τι ήπια πριν έρθω ή όσο ήμουν εργασιακά ενεργός και άλλο η απαγόρευση.

Στην τελική, να απαγορεύσει κάποιος τί ακριβώς; Με αυτήν τη λογική, τα μαγαζιά που σερβίρουν αλκοόλ, θα πρέπει να κρατάνε τις άδειες οδήγησης όλων των πελατών και να έχουν κάμερες για το ποιος κατανάλωσε τι. Και μετά θα έχουμε γκρίνιες για τα προσωπικά δεδομένα.
Δεν εχω κανει ποτε καμια αναφορα εγω για "εν ωρα εργασιας" δεν καταλαβαινω γιατι τα λες σε μενα
Αλλωστε ο ΚΟΚ με τα αλκοτεστ δεν ψαχνει αν πινεις εν ωρα οδηγησης αλλα αν χεις πιει
Τα λέω σε σένα γιατί κανείς δεν έχει καταλάβει τί ακριβώς ισχυρίζεσαι.
Το ότι η ίδια ποσότητα αλκοόλ έχει διαφορετική επίδραση στους ανθρώπους, είναι γεγονός.
Το ότι άλλο είναι τρία ποτήρια μπύρα και άλλο τρία ποτήρια ουίσκυ για τον ίδιο άνθρωπο, επίσης.

Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι οκ δεν τρέχει και τίποτα με ένα ή δύο ποτηράκια παραπάνω για τον οποιονδήποτε.

Όπως δεν έχουν σημασία και τα πού, πώς, πότε, γιατί καταναλώνονται. Αν θέλει κάποιος να πιει τον Βόσπορο, ας τον πιει. Αρκεί αυτό να μην έχει επίπτωση στους άλλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 13:44

Casp έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:07
Fata_Morgana έγραψε:
23 Οκτ 2024, 22:27
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
23 Οκτ 2024, 22:21

Δεύτερη ναιδα μας βρήκε. Ήπιε τρία ποτά, οδήγησε, είναι ασυνείδητος βλάκας, να πει συγγνώμη στον εαυτό του, να δοξάσει την τύχη του που ήταν τυχερός και πήγαινε παρακάτω. Σταμάτα να γράφεις βλακείες 10χρονου.

Και προφανώς να μην το ξανακάνει. Στην Ελλάδα είμαι σίγουρος ότι με δύο ποτά και μισοριξια είσαι πάνω από το όριο. Δεν ξέρω τι ισχύει στα αραβικά Εμιράτα, αλλά σεβασου τους συμπολίτες σου και χωρίς νόμους. Χωριά ότι αφού δεν έκανε τεστ, δεν έχω ιδέα πώς έβγαλες το χαζό συμπέρασμα σου. Επειδή ένιωθε καλά και αηδιες. Μαζέψου, μας διαβάζει κόσμος.
Συγνώμη η όλη ιστορία που τα έχεις κάνει τσουρέκια στη κασπ είναι επειδή ο γλυκούλης ήπιε 3 ποτά και οδήγησε;
Βασικα το διαστρεβλωνε κιολας οτι εγω οδηγουσα μεθυσμενη. Μιλαει για την νυχτα που ΕΓΩ μεθυσα και ειμασταν με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ αυτοκινητο και ηπιε 3-4 ποτηρακια βοτκα ενω ειχε φαει καλα και ολοι σχολιαζαν οτι δεν τον αγγιξε και ο ανθρωπος ηταν μια χαρα. Με κουβαλουσε συρτη στο αμαξι για να καταλαβεις. Και σημερα εμαθα οτι το οριο ειναι τα 22 ml για αλκοολ, αρα παιζει και να μην περνουσε το οριο του αλκοτεστ. Αλλα οοοοχι, η λατρεια ηταν κινδυνος θανατος στο δρομο και ενω ενιωθε ΚΑΙ ΗΤΑΝ καλα, δεν επρεπε να οδηγησει :smt005:

Δεν εχω κατι να του συγχωρεσω γλυκε μου. Και εγω αν νιωθω καλα, ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ. Οπως και την δικη του. Στο ξαναπα. Τα απωθημενα σου αλλου.
Τελικά 3-4 ή 3?

Περίεργο συνήθως όταν κάνουμε μαλακία πάμε να την αλαφρυνουμε με τον καιρό, εδώ προσθέτει η φίλη μας. Δεν οδηγήσεις εσύ και; Αν σε αφηνε, θα οδηγούσες. Να μην γίνεται λιαρδα, να μην χρειάζεται να σε μαζεψουν. Και οδήγησε αυτός και τι διαφορά έχει; Αφού παλι επικροτείς την πράξη του. Εμπιστεύεσαι την κρίση 2 λαρδια ανεύθυνων που μετά δεν παραδέχονται το λάθος αλλά σκουζεις 2 χρόνια τώρα και προφανώς επιμένω επειδή σκουζεις κομπλεξικα, και προφανώς το έχεις επαναλάβει αφού είσαι τόσο τομαρακιας.

Είχε πιει και τέταρτο ποτό τελικά; Πουλάκι μου.
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Οκτ 2024, 13:47

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:44
Casp έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:07
Fata_Morgana έγραψε:
23 Οκτ 2024, 22:27

Συγνώμη η όλη ιστορία που τα έχεις κάνει τσουρέκια στη κασπ είναι επειδή ο γλυκούλης ήπιε 3 ποτά και οδήγησε;
Βασικα το διαστρεβλωνε κιολας οτι εγω οδηγουσα μεθυσμενη. Μιλαει για την νυχτα που ΕΓΩ μεθυσα και ειμασταν με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ αυτοκινητο και ηπιε 3-4 ποτηρακια βοτκα ενω ειχε φαει καλα και ολοι σχολιαζαν οτι δεν τον αγγιξε και ο ανθρωπος ηταν μια χαρα. Με κουβαλουσε συρτη στο αμαξι για να καταλαβεις. Και σημερα εμαθα οτι το οριο ειναι τα 22 ml για αλκοολ, αρα παιζει και να μην περνουσε το οριο του αλκοτεστ. Αλλα οοοοχι, η λατρεια ηταν κινδυνος θανατος στο δρομο και ενω ενιωθε ΚΑΙ ΗΤΑΝ καλα, δεν επρεπε να οδηγησει :smt005:

Δεν εχω κατι να του συγχωρεσω γλυκε μου. Και εγω αν νιωθω καλα, ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ. Οπως και την δικη του. Στο ξαναπα. Τα απωθημενα σου αλλου.
Τελικά 3-4 ή 3?

Περίεργο συνήθως όταν κάνουμε μαλακία πάμε να την αλαφρυνουμε με τον καιρό, εδώ προσθέτει η φίλη μας. Δεν οδηγήσεις εσύ και; Αν σε αφηνε, θα οδηγούσες. Και οδήγησε αυτός και τι διαφορά έχει; Αφού παλι επικροτεί την πράξη. Εμπιστεύεσαι την κρίση 2 λαρδια ανεύθυνων που μετά δεν παραδέχονται το λάθος αλλά σκουζεις 2 χρόνια τώρα και προφανώς επιμένω επειδή σκουζεις κομπλεξικα.

Είχε πιει και τέταρτο ποτό τελικά; Πουλάκι μου.
Οτι εγραψα πριν 2 χρονια ισχυει. Γι' αυτο εβαλα την παυλα. Επειδη δεν θυμαμαι τι ηπιε και ποσο ηπιε 2 χρονια πριν. Δεν ειμαι Μενιος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Οκτ 2024, 13:49

Για ποιο λογο το συνεχιζεις; Δεν μου απαντησες ποτε.

Συμφωνα με σενα ειμαι μια μαλακισμενη που δεν νοιαζεται για το κοινωνικο συνολο.
Και δεν θα ζητησει ποτε συγγνωμη για πραξεις αλλων και για πραγματα που δεν ευθυνεται, ειδικα σε ενα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. Και που ουτε τα βρισκει λαθος απο την στιγμη που εφαγε και και με κουβαλουσε 2χλμ μεχρι το αμαξι και μετα στον 1ο οροφο σπιτι της γιαγιας μου.

ΟΠΟΤΕ;

Ποιος ειναι ο σκοπος σου;
Να με αλλαξεις; Να ζητησω συγγνωμη; Να μην επαναλαβει κατι ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; :smt005:

Αυτο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Οποτε σκουζε για αλλα 30 χρονια.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Οκτ 2024, 13:51

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
23 Οκτ 2024, 22:57
.....Και ενώ μας διαβάζει ενδεχομένως νεαρός ή αφελής κόσμος.....

1.
Σχετικά με την ποσότητα του αλκοόλ που είναι ικανή για να φτάσουμε το ανωτέρω όριο, πρέπει να γνωρίζουμε τα εξής: Με κατανάλωση 490ml μπύρας (ένα ποτήρι μεγάλο), 200 ml κρασιού, 60 ml ούζου, 55ml ουίσκι ή βότκας «πιάνουμε» το όριο. Με λίγα λόγια, όσο μεγαλύτερη είναι η περιεκτικότητα ενός ποτού σε αιθυλική αλκοόλη τόσο λιγότερη ποσότητα είναι ικανή για να μας οδηγήσει στο νόμιμο όριο.
2.
Μία μερίδα είναι:
ή 1 μικρό ποτήρι μπύρα ( 120 ml )
ή ½ μεγάλο ποτήρι μπύρα
ή 1 ποτήρι ουίσκι ή άλλο ποτό της ίδιας κατηγορίας (45 ml)
ή 1 ποτήρι κρασί (60 ml)
ή 1 ποτήρι λικέρ
ή 1 ούζο (40 ml)
25 Μαΐ 2022
3.
Fata_Morgana έγραψε:
23 Οκτ 2024, 22:46

Ξαναλέω, μιλάς για 3 ποτά. 3; μλκ μου τι λες;
Τι θα γίνει, θα μαζέψει κανένας αυτό το σουργελο;
Aυτό εννοώ όταν λέω οτι οι Έλληνες είναι Άραβες (και οι Κόπριοι ακόμα χειρότεροι. Α, Κόπριοι έγραψα, Κύπριοι εννοούσα, α, τί λέω συγγνώμη).
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Οκτ 2024, 13:53

Kauldron έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:51
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:

1.
Σχετικά με την ποσότητα του αλκοόλ που είναι ικανή για να φτάσουμε το ανωτέρω όριο, πρέπει να γνωρίζουμε τα εξής: Με κατανάλωση 490ml μπύρας (ένα ποτήρι μεγάλο), 200 ml κρασιού, 60 ml ούζου, 55ml ουίσκι ή βότκας «πιάνουμε» το όριο. Με λίγα λόγια, όσο μεγαλύτερη είναι η περιεκτικότητα ενός ποτού σε αιθυλική αλκοόλη τόσο λιγότερη ποσότητα είναι ικανή για να μας οδηγήσει στο νόμιμο όριο.
2.
Μία μερίδα είναι:
ή 1 μικρό ποτήρι μπύρα ( 120 ml )
ή ½ μεγάλο ποτήρι μπύρα
ή 1 ποτήρι ουίσκι ή άλλο ποτό της ίδιας κατηγορίας (45 ml)
ή 1 ποτήρι κρασί (60 ml)
ή 1 ποτήρι λικέρ
ή 1 ούζο (40 ml)
25 Μαΐ 2022
3.
Fata_Morgana έγραψε:
23 Οκτ 2024, 22:46

Ξαναλέω, μιλάς για 3 ποτά. 3; μλκ μου τι λες;
Aυτό εννοώ όταν λέω οτι οι Έλληνες είναι Άραβες (και οι Κόπριοι ακόμα χειρότεροι. Α, Κόπριοι έγραψα, Κύπριοι εννοούσα, α, τί λέω συγγνώμη).
Για πες εσυ. Γιατι την επεφτες παλια σε μια κόπρια;;;

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Οκτ 2024, 13:54

Τί έκανα?
Για θύμισέ μου, γιατί όταν ήμουν νεώτερος την έπεφτα σε διάφορες.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Οκτ 2024, 13:56

Ζενίθεδρος έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:18
Το 1ο φέρνει όρεξη.
Το 2ο υγεία.
Το 3ο φέρνει την χαρά.
Το 4ο ευτυχία.
Το τραγούδι του ήπατος? :lol:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 13:56

Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:49
ειμαι μια μαλακισμενη που δεν νοιαζεται για το κοινωνικο συνολο.
Και δεν θα ζητησει ποτε συγγνωμη για πραξεις αλλων και για πραγματα που δεν ευθυνεται, ειδικα σε ενα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. Και που ουτε τα βρισκει λαθος απο την στιγμη που εφαγε και και με κουβαλουσε 2χλμ μεχρι το αμαξι και μετα στον 1ο οροφο σπιτι της γιαγιας μου.

ΟΠΟΤΕ;
Μαλακισμενο να πεις 2 φορές την μούρη σου, όχι μια εσένα και μια εμένα. Με έχεις βρίσει πολλάκις ενώ δεν έχω ξεκινήσει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και απολαμβάνεις μια ιδιότυπη ασυλία ως το νιανιαρο του φορουμ. Μαζεψου. Μια λες ότι έκανε το σωστό, μια λες ότι δεν ευθύνεσαι για ότι έκανε. Το 2033 που θα αποφασίσεις αν έκανε κάτι που φέρει ευθύνες ή οχι ενημέρωσε μας. Και να μην γίνεσαι λιαρδα να ελέγχεις τι κάνουν οι γύρω σου (+Το ότι δεν έχεις ποινική ευθύνη για το τι έκανες τρίτος δεν σημαίνει ότι σε μια συζήτηση που τον υποστηρίζεις, δεν θα φας κατσαδιασμα και εσυ.Βασικο, έτσι ; Που θα έλεγε και μια δαπομανα ψυχή). Που αν δεν ήταν άλλοι, θα είχες οδηγήσει εσύ. Μόνο που οι άλλοι που οδήγησαν ήταν και αυτοί ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Το ότι είναι λίγα λεπτά μετά είναι ένας ρομαντικός ιππότης που σε σώζει από την κατσαδα της γιαγιάς δεν σημαίνει ότι πριν δεν ήταν ένας ασυνείδητος επίδοξος δολοφόνος της ασφάλτου. Το ποιόν σου πάσχει από έλλειψη κοινωνικής συνειδήσεως. Είναι καλός με μένα; Στα παπάρια μου όλα. Εννοείται ότι αν αύριο χωρίσεις και θες επιμέλεια παιδιών, θα θυμηθείς ό,τι παράπτωμα έκανε από το 2020. Είναι ο τρόπος που λειτουργεί το κακόβουλο λογισμικό σου.
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 14:10

Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:53
Kauldron έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:51
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:

1.

2.

3.

Για πες εσυ. Γιατι την επεφτες παλια σε μια κόπρια;;;
Σε ανθρώπους με μυαλό κοπριάς, είναι πιο σωστό. :a0452:
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Οκτ 2024, 14:10

hellegennes έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:29
3 ποτά σημαίνει περίπου 0,08 BAC για έναν μέσο άντρα. 0,08 BAC σημαίνει 4 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα ατυχήματος σε σχέση με καθόλου αλκοόλ.

Δεν ξέρω πώς το εννοείτε εσείς το οκέι.

Είμαι υπέρ να γίνει το όριο 0%. Κάποιες χώρες το έχουν ήδη κάνει. Μπράβο τους. Δεν είναι ανάγκη να πιείτε αλκοόλ όταν ξέρετε ότι θα οδηγήσετε.
Κάφροι είναι, τί απάντηση περιμένεις? Μετά παρεξιγιούνται αν τους πείς Άραβες.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Οκτ 2024, 14:47

Kauldron έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:54
Τί έκανα?
Για θύμισέ μου, γιατί όταν ήμουν νεώτερος την έπεφτα σε διάφορες.
Θα σε βοηθήσω.

Kauldron @ Τι είναι έρωτας;
Kauldron έγραψε:
09 Φεβ 2023, 12:19
Αχ, βρε Κασπεράκι, να ήμουνα νεώτερος. :003:
Τότε δεν ήσουν ρατσιστής, δεν σε ένοιαζε αν ήμουν Κύπρια ε; :smt005:

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Οκτ 2024, 14:49

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:56
Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 13:49
ειμαι μια μαλακισμενη που δεν νοιαζεται για το κοινωνικο συνολο.

ΟΠΟΤΕ;
Μαλακισμενο να πεις 2 φορές την μούρη σου, όχι μια εσένα και μια εμένα. Με έχεις βρίσει πολλάκις ενώ δεν έχω ξεκινήσει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και απολαμβάνεις μια ιδιότυπη ασυλία ως το νιανιαρο του φορουμ. Μαζεψου. Μια λες ότι έκανε το σωστό, μια λες ότι δεν ευθύνεσαι για ότι έκανε. Το 2033 που θα αποφασίσεις αν έκανε κάτι που φέρει ευθύνες ή οχι ενημέρωσε μας. Και να μην γίνεσαι λιαρδα να ελέγχεις τι κάνουν οι γύρω σου (+Το ότι δεν έχεις ποινική ευθύνη για το τι έκανες τρίτος δεν σημαίνει ότι σε μια συζήτηση που τον υποστηρίζεις, δεν θα φας κατσαδιασμα και εσυ.Βασικο, έτσι ; Που θα έλεγε και μια δαπομανα ψυχή). Που αν δεν ήταν άλλοι, θα είχες οδηγήσει εσύ. Μόνο που οι άλλοι που οδήγησαν ήταν και αυτοί ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Το ότι είναι λίγα λεπτά μετά είναι ένας ρομαντικός ιππότης που σε σώζει από την κατσαδα της γιαγιάς δεν σημαίνει ότι πριν δεν ήταν ένας ασυνείδητος επίδοξος δολοφόνος της ασφάλτου. Το ποιόν σου πάσχει από έλλειψη κοινωνικής συνειδήσεως. Είναι καλός με μένα; Στα παπάρια μου όλα. Εννοείται ότι αν αύριο χωρίσεις και θες επιμέλεια παιδιών, θα θυμηθείς ό,τι παράπτωμα έκανε από το 2020. Είναι ο τρόπος που λειτουργεί το κακόβουλο λογισμικό σου.
Σε εναν εμμονικο ψυχακια που επι 2 χρονια μου κανει προσωπικη επιθεση, θα απανταω ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Για σενα αξιζει να φαω και μπαν. Θα σου μεινει η Ναιδα να βριζεις μονο, επειδη στους αλλους ΚΟΛΩΝΕΙΣ και εισαι υποκριτης.

Και ναι σου ξαναλεω και ξαναπιες ξυδακι. Απο την στιγμη που ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, δεν βρισκω κατι λαθος. Και δεν αλλαζω τιποτα.
ΧΤΥΠΗΣΟΥ ΟΣΟ ΜΑ ΟΣΟ ΘΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Δεν σου αρεσει η γνωμη μου; Ξυδακι λεμε. Κοπανησου μονος σου. Καθε φορα εξαγριωνεσαι και ξεφευγεις ακομα περισσοτερο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών