Bazoomba έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 18:24
Saturn έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 18:11
Bazoomba έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 18:08
Σε ποιο νημα αναφερεσαι; Τι να σχολιασω;
Στο νήμα που άνοιξα εχθές και που στοκαρίστηκα για ακόμη μία φορά όπως συμβαίνει καιρόοοο τώρα και όπου μοιράζονταν απειλές δεξιά αριστερά και γινόταν και κουβέντα για διαρροές προσωπικών δεδομένων.
Ο Όττο ας πούμε δέχτηκε ένα υβριστικό μήνυμα και πολύ καλά έκανε και έβγαλε στη σέντρα το τυπάκι, εφόσον έτσι το ένοιωθε.
Έρχονται τώρα καποιοι να βαράνε παλαμάκια
Την ίδια ώρα που όλα όσα προανέφερα γίνονται εξακολουθητικά
Για τα σχολια της μπαμπως λες; Ποιος ασχολειται με το καρτουν εδω μεσα περα απο εμενα , τον καλυτερο της φιλο, και τις ουρες;
Επισης αν αναφερεσαι στο ιδιο πραγμα, δηλαδη το οτι η μπαμπω που διατεινεται οτι αδιαφορει για τα πχωρουμικα ολα αλλα καθεται και κουτσομπολευει με τις ουρες το αν η πασιφαη ειναι αξιογαμησιμη (τι καρτουν θεεμ

), δεν προκειται για το ιδιο πραγμα για να σοκαριστουμε το ιδιο. Ολη η φορουμικη της παρουσια ειναι αυτο το πραγμα που σε ενοχλει, 90000 κουτσουλιες. Αν ειναι να φαει μπαν δεν μπορει να γινει εξ'αφορμης συγκεκριμενου ποστ αλλα γιατι ειναι αυτο που ειναι. Δεν νομιζω να φτασει εκει η φαση.
Εγώ στο ιγκνορ την έχω
Ρε τί γεννές δεκατέσσερις με έχει περάσει, και πριν τη βάλω στο ιγκνορ και μου σφυράνε και τώρα κάποια...δεν καταλαβαίνει τίποτα, εκει!
Εντωμεταξύ, δεν ξέρω σε τί διανοητική κατάσταση βρίσκεται όταν γράφει αλλά λέει και ασυναρτησίες με περιεχόμενο συκοφαντικό να το πω? δεν βγάζεις άκρη τί λέει να το πω? μουλοχτοαπειλητικό να το πω? δεν ξέρω
Δεν ξέρω τί δεν μπορεί να ξεπεράσει επιτέλους η γυναίκα. Οτι κάποτε βριστήκαμε? Αλήθεια? Δεν μπορεί να ξεπεράει η "γάτα" το νιαρ από ένα γατάκι?
Χέσε με....
Αλλά κουβαλάει και τα παρεάκια μαζι και μπαχαλεύουν νήματα
οκ. και πάλι ιγκνορ, το παρέακι οκ , μια χαρά καβλαντίζουμε.
Αλλα ρε φίλε το χθεσινό με την Πασίφω οκ
Ήταν πολύ χοντρά ΟΛΑ
Ναι, με ενόχλησε
Ναι, ήταν αναφορά σε προσωπικά δεδομένα
Και γαμώ την πουτάνα μου, όταν έχεις περάσει τα ίδια ΔΕΝ το κάνεις αυτό στον άλλο. Γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή.
Και απειλές και θα σας γαμήσω και θα δείτε τον Αη Γιώργη...
Ε άντε και σιχτίρ
Αλλά αυτό που με ενόχλησε στην πραγματικότητα ήταν οτι μέσα σε όλα αυτά τα αίσχη δε μίλησε κανείς ρε φίλε.
Τα χαμαντράκια μόνο για πλακίτσα.
Ουστ ρε