Δεύτερη φορά.

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Δεύτερη φορά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 18 Μαρ 2025, 18:11

Bazoomba έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:08
Saturn έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:06
Bazoomba
Εγώ αν ανοίξω ξεχωριστό νήμα για τα χθεσινά ή το αναφέρω εκεί ή εδώ, θα σχολιάσεις?
Ήσουν και ο μόνος που κάτι είπες επι της ουσίας στο νήμα

Γιατί κάτι μου λένε και για παραθέσεις που έχω στο ιγκνορ

Από συντονιστές, δεν είδα καμιά συγκίνηση (εντάξει, μπορεί να έκαναν κινήσεις που εγω δεν ξέρω)
Σε ποιο νημα αναφερεσαι; Τι να σχολιασω;
Στο νήμα που άνοιξα εχθές και που στοκαρίστηκα για ακόμη μία φορά όπως συμβαίνει καιρόοοο τώρα και όπου μοιράζονταν απειλές δεξιά αριστερά και γινόταν και κουβέντα για διαρροές προσωπικών δεδομένων.

Ο Όττο ας πούμε δέχτηκε ένα υβριστικό μήνυμα και πολύ καλά έκανε και έβγαλε στη σέντρα το τυπάκι, εφόσον έτσι το ένοιωθε.
Έρχονται τώρα καποιοι να βαράνε παλαμάκια
Την ίδια ώρα που όλα όσα προανέφερα γίνονται εξακολουθητικά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Μαρ 2025, 18:12

Bazoomba έγραψε:
Φτανει για σημερα μπαμπω, αυριο παλι.
Αφού κάθε μέρα ίδιοι είστε βρε οργανικά προχωπαρτάλια, σιγά την διαφορά. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 18 Μαρ 2025, 18:12

Και για τους φορουμίτες και τον συντονισμό ήταν Δευτέρα απόγευμα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 18 Μαρ 2025, 18:16

:popc:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Μαρ 2025, 18:19

Νon4me έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:16
:popc:
Αντί να δακρύσεις, να οργιστείς, να ΝΟΙΩΣΕΙΣ κάτι, το ´ριξες στο ποποκορν βρε αναίσθητε;

Σε οικτίρω. :011:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 18 Μαρ 2025, 18:20

ΓΑΛΗ μπορείς να σταματήσεις επιτέλους;

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 18 Μαρ 2025, 18:20

Εσύ γιατί χαπακώνεσαι?

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 18 Μαρ 2025, 18:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:19

Σε οικτίρω. :011:
συμπασχω αλλα . :lol:

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 18 Μαρ 2025, 18:24

Saturn έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:11
Bazoomba έγραψε:
Saturn έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:06
Bazoomba
Εγώ αν ανοίξω ξεχωριστό νήμα για τα χθεσινά ή το αναφέρω εκεί ή εδώ, θα σχολιάσεις?
Ήσουν και ο μόνος που κάτι είπες επι της ουσίας στο νήμα

Γιατί κάτι μου λένε και για παραθέσεις που έχω στο ιγκνορ

Από συντονιστές, δεν είδα καμιά συγκίνηση (εντάξει, μπορεί να έκαναν κινήσεις που εγω δεν ξέρω)
Στο νήμα που άνοιξα εχθές και που στοκαρίστηκα για ακόμη μία φορά όπως συμβαίνει καιρόοοο τώρα και όπου μοιράζονταν απειλές δεξιά αριστερά και γινόταν και κουβέντα για διαρροές προσωπικών δεδομένων.

Ο Όττο ας πούμε δέχτηκε ένα υβριστικό μήνυμα και πολύ καλά έκανε και έβγαλε στη σέντρα το τυπάκι, εφόσον έτσι το ένοιωθε.
Για τα σχολια της μπαμπως λες; Ποιος ασχολειται με το καρτουν εδω μεσα περα απο εμενα , τον καλυτερο της φιλο, και τις ουρες;

Επισης αν αναφερεσαι στο ιδιο πραγμα, δηλαδη το οτι η μπαμπω που διατεινεται οτι αδιαφορει για τα πχωρουμικα ολα αλλα καθεται και κουτσομπολευει με τις ουρες το αν η πασιφαη ειναι αξιογαμησιμη (τι καρτουν θεεμ :lol: ), δεν προκειται για το ιδιο πραγμα για να σοκαριστουμε το ιδιο. Ολη η φορουμικη της παρουσια ειναι αυτο το πραγμα που σε ενοχλει, 90000 κουτσουλιες. Αν ειναι να φαει μπαν δεν μπορει να γινει εξ'αφορμης συγκεκριμενου ποστ αλλα γιατι ειναι αυτο που ειναι. Δεν νομιζω να φτασει εκει η φαση.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 18 Μαρ 2025, 18:27

3η μέρα μανουριάσματος. Καλά πάμε :lol:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 18 Μαρ 2025, 18:29

Otto Weininger έγραψε:
18 Μαρ 2025, 17:59
Bazoomba έγραψε:
18 Μαρ 2025, 17:36
Ερμής έγραψε:
18 Μαρ 2025, 17:32

Ξέρουν τα επαγγέλματα μας.
Πιθανό να μας βρήκαν από σοσιαλς; δε ξέρω
μασαμπουκες, φολωουζ και λαηκ μασαμπουκας, εξυπνα νηματα με τα οποια γραφεις το ονομα σου στα ιαπωνεζικα και αλλες τετοιες ομορφιες.

Το τρομακτικο δεν ειναι αυτο, αλλα το οτι βρηκε πισω ο οττος τα στοιχεια του αλλου παρατυπα.
Η διαρροή έγινε από κάποιον που μας ξέρει και όχι επειδή έγραψα το Νίκος στα "κινέζικα".
Ψυχάκιας, που εψαχνε όχι μόνο εμάς αλλά και συγγενείς, πεθερικά κλπ.

Οπότε ναι, αν νιώσω τέτοια απειλή και ξεπεραστούν τόσο τα όρια, θα μάθω όχι μόνο ποιος και που ειναι αλλα μέχρι και πότε πήγε για χέσιμο τελευταία φορά.
Μα για τον συγκεκριμένο τα μάθαμε όλα. Εκτός και αν λες για φρέσκο φρούτο.
Το ότι δε τον έχουμε συνετίσει είναι λόγω του ότι είμαστε φιλευσπλαχνοι. Αλλά και αυτό έχει ένα όριο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis » 18 Μαρ 2025, 18:30

SeaHawk έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:04
:o:o:o
Τι γινεται ρε ΝΟ2 Η επιστροφη
Nandros έγραψε:
18 Μαρ 2025, 17:07

Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε σε άλλο φόρουμ από κάποιον που ήταν συντονιστής στο phorum.gr.
Μπορεί να είναι σωστό, μπορεί και όχι. :102:

Εικόνα
.\ :102:
δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε σε αυτό το θέμα αλλά το τοπικ όπου γράφτηκε το ποστ αυτό ήταν προφητικό με την ονομασία που είχε έκλεισε το πχορουμ και λίγο καιρό έκλεισε και το φορούμς.μηπως έβαλε κακές ιδέες στον ιδιοκτήτη του;
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Μαρ 2025, 18:31

Nandros έγραψε:
18 Μαρ 2025, 16:41
Otto Weininger έγραψε:
18 Μαρ 2025, 16:21
Beria έγραψε:
18 Μαρ 2025, 16:18
ο τύπος έχει μια ανάρτηση όλη κι όλη και μια χυδαία μη εγκεκριμένη
και πμ σε διάφορους όλα χυδαία

έφυγε με πέρμα, αλλά τι σκατά ρε σεις; τι φάση γίνεται μέσα στο κεφάλι του;
Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
Πώς είναι δυνατόν κάποιος τυχαίος να βρίσκει τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων εδώ μέσα?
.
οχι πολυ.

μου εχει ερθει επισκεψη στο μαγαζι παλιος πχορουμιτης, χωρις να εχω δωσει τιποτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 18 Μαρ 2025, 18:32

Bazoomba έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:24
Saturn έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

Για τα σχολια της μπαμπως λες; Ποιος ασχολειται με το καρτουν εδω μεσα περα απο εμενα , τον καλυτερο της φιλο, και τις ουρες;

Επισης αν αναφερεσαι στο ιδιο πραγμα, δηλαδη το οτι η μπαμπω που διατεινεται οτι αδιαφορει για τα πχωρουμικα ολα αλλα καθεται και κουτσομπολευει με τις ουρες το αν η πασιφαη ειναι αξιογαμησιμη (τι καρτουν θεεμ :lol: ), δεν προκειται για το ιδιο πραγμα για να σοκαριστουμε το ιδιο. Ολη η φορουμικη της παρουσια ειναι αυτο το πραγμα που σε ενοχλει, 90000 κουτσουλιες. Αν ειναι να φαει μπαν δεν μπορει να γινει εξ'αφορμης συγκεκριμενου ποστ αλλα γιατι ειναι αυτο που ειναι. Δεν νομιζω να φτασει εκει η φαση.
Εγώ στο ιγκνορ την έχω
Ρε τί γεννές δεκατέσσερις με έχει περάσει, και πριν τη βάλω στο ιγκνορ και μου σφυράνε και τώρα κάποια...δεν καταλαβαίνει τίποτα, εκει!
Εντωμεταξύ, δεν ξέρω σε τί διανοητική κατάσταση βρίσκεται όταν γράφει αλλά λέει και ασυναρτησίες με περιεχόμενο συκοφαντικό να το πω? δεν βγάζεις άκρη τί λέει να το πω? μουλοχτοαπειλητικό να το πω? δεν ξέρω

Δεν ξέρω τί δεν μπορεί να ξεπεράσει επιτέλους η γυναίκα. Οτι κάποτε βριστήκαμε? Αλήθεια? Δεν μπορεί να ξεπεράει η "γάτα" το νιαρ από ένα γατάκι?
Χέσε με....
Αλλά κουβαλάει και τα παρεάκια μαζι και μπαχαλεύουν νήματα

οκ. και πάλι ιγκνορ, το παρέακι οκ , μια χαρά καβλαντίζουμε.

Αλλα ρε φίλε το χθεσινό με την Πασίφω οκ
Ήταν πολύ χοντρά ΟΛΑ

Ναι, με ενόχλησε
Ναι, ήταν αναφορά σε προσωπικά δεδομένα
Και γαμώ την πουτάνα μου, όταν έχεις περάσει τα ίδια ΔΕΝ το κάνεις αυτό στον άλλο. Γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή.
Και απειλές και θα σας γαμήσω και θα δείτε τον Αη Γιώργη...

Ε άντε και σιχτίρ

Αλλά αυτό που με ενόχλησε στην πραγματικότητα ήταν οτι μέσα σε όλα αυτά τα αίσχη δε μίλησε κανείς ρε φίλε.
Τα χαμαντράκια μόνο για πλακίτσα.

Ουστ ρε

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Μαρ 2025, 18:33

Bazoomba έγραψε:
18 Μαρ 2025, 18:24
Saturn έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

Και που είσαι ακόμη καρακατιναριό μου. :lol:

Με τη γελοία και φοβική μπαζοκατηγορία σας, παίζει μόνον ομοιοπαθητική.

Ισχύει για χαμαντράκια και χαζογυναικάκια, που πήραν θάρρητα, λόγω δικής μου ανοχής.

Το είδος σας γενικώς, εκτός από τέρμα φοβικό για τα δικά του δεδομένα, είναι και τέρμα άφυλο. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών