Και ο Ντόκινς σε ένα βιβλίο του το έγραψε κατά λάθος έτσι.enterprise-psi έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 11:47too late bro http://www.rightly.eu/cern-furious-for- ... -collider/
Περσόνες που επέστρεψαν και δεν μου έλειψαν καθόλου.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- hellegennes
Re: Περσόνες που επέστρεψαν και δεν μου έλειψαν καθόλου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αχ ναι, άλλες εποχές τότες, μόλις είχαν ανακαλύψει τα ίντεργουέμπς τα μεγάλα αδέρφια, στα ελληνικά μόνο με κεφαλαία όλα τα υπόλοιπα μικρά γκρήκλις κτλ, αχ.hellegennes έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 12:06Δεν ξέρω αν είναι ότι τα έχω δει πια πολλές φορές ή ότι ήμουν 15 όταν τα πρωτοείδα και γελούσα, αλλά πλέον δεν μου φαίνονται αστεία.
Θυμάμαι κι ένα επεισόδιο απ' τα Φιλαράκια που νόμιζαν ότι η Φοίβη γυρνούσε τσόντες (ενώ ήταν η αδερφή της) και είχαν όλα τέτοιους τίτλους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Γραψτε και κανενα ονομα ομως,μην ειστε κοτες.
- Υπερκουλτουριάρης
JJ,Αρίστος, Πάτη(ναι τον σκυλοβαριέμαι) + τα νεα συριζομποτ.
Οι δυο πρώτοι μπαν εφόρου ζωής.
Φτου σου! Ντροπή σου!

Αρίστος, ο καλλικάντζαρος που δε γύρισε στο λαγούμι του.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Υπερκουλτουριάρης
Ε αφού τον βαριέμαι, τι να πω ψέματα; Δεν θέλω να του συμβεί κανέναν κακό του ανθρώπου, περα του να χάσει το κόμμα του τις εκλογές,αλλά είναι μαγνήτης μιας κατάστασης.
Και ο Σορεντίνο να περιοριστεί σε ένα πόστ ανα ημέρα. Μπορεί να το κάνει όσο σουρεαλιστικό θέλει, να το γουστάρουμε και εμείς, αλλά όχι αυτή την κατάσταση.
Δηλαδή τι θέλεις, να μιλάει σε αυτό το νήμα για τσόντες μαζί σας; Μια χαρά τα λέει. Άσε να διαβάζουμε και κάποιον που έχει γνώσεις, του κόβει και τα λέει χωρίς να βρίζει και να ειρωνεύεται! Πατ για πρόεδρος!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:56Ε αφού τον βαριέμαι, τι να πω ψέματα; Δεν θέλω να του συμβεί κανέναν κακό του ανθρώπου, περα του να χάσει το κόμμα του τις εκλογές,αλλά είναι μαγνήτης μιας κατάστασης.
Και ο Σορεντίνο να περιοριστεί σε ένα πόστ ανα ημέρα. Μπορεί να το κάνει όσο σουρεαλιστικό θέλει, να το γουστάρουμε και εμείς, αλλά όχι αυτή την κατάσταση.
(Ποιο είναι το κόμμα του; Σε pm).
enterprise-psi έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 11:47too late bro http://www.rightly.eu/cern-furious-for- ... -collider/

klaiw re mlks!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υπερκουλτουριάρης
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν συμφωνώ για τον Πατ. Δεν είναι κακός άνθρωπος,απλά εκεί είναι τα κονέ του. Μόνο που είναι μαγνήτης.
Μια και κλείδωσε το άλλο νήμα με αυτούς που λείπουν, μου ήρθε στο μυαλό μια κοπέλα από τα Γιάννενα, που έγραφε στο παλιό και είχε κάτι ψιλοθέματα άγχους κ.λ.π. Γράφει με άλλο νικ; Είναι καλά; Έχει κανείς επαφή μαζί της.
Μια και κλείδωσε το άλλο νήμα με αυτούς που λείπουν, μου ήρθε στο μυαλό μια κοπέλα από τα Γιάννενα, που έγραφε στο παλιό και είχε κάτι ψιλοθέματα άγχους κ.λ.π. Γράφει με άλλο νικ; Είναι καλά; Έχει κανείς επαφή μαζί της.
- Υπερκουλτουριάρης
Όχι ρε, δεν είναι κακός. Ο Πατ θα έκανε μεγάλη καριέρα σαν σοβιετικός κρατικός φιλόσοφος. Τον έχω εικόνα να έχει έδρα στο Λενινγκραντ σαν καθηγητής ιστορικού υλισμού επι Μπρεζνιεφ, μετά να γράφει βιβλία για την Περεστρόικα, να περιμένει ποιος θα επικρατήσει στο πραξικόπημα του 91 και τέλος να στηρίζει Γελτσιν.
Ο πατησιώτης είναι ο καλύτερος πολιτικος σχολιαστής και μεγάλο κεφάλαιο για το πχώρουμ. Συν οτι κρατάει την ψυχραιμία του παντα και μιλάει πάντα με επιχειρήματα (συμφωνεις/διαφωνείς με αυτα).Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:00Δεν συμφωνώ για τον Πατ. Δεν είναι κακός άνθρωπος,απλά εκεί είναι τα κονέ του. Μόνο που είναι μαγνήτης.
+1 σε παπατζων, κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υπερκουλτουριάρης
Α ωραία. Τώρα μιλάω μαζί της σε άλλο νήμα
Μου ήρθε στο μυαλό και ήθελα να ακούσω αν είναι καλά!
Μην αλλάζετε νικ ρε παιδιά.

Μην αλλάζετε νικ ρε παιδιά.
Ska Chou Chou γράφεται,από τον τρισμέγιστο Claudio Chechetto (τώρα αυτό μπορεί και να μην το έγραψα σωστά) και κάποτε είχα το σινγκλάκι που το είχα αγοράσει άμα τη κυκλοφορία του ! Πλέον δεν το έχω και με λυπεί το γεγονός,άσε που μπορεί να είναι και συλλεκτικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τουρισμός: Επέστρεψαν τα κοντέινερ για τους εργαζόμενους. Έρχονται γαλέρες.
από Kauldron » 23 Μάιος 2024, 15:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
26 Μάιος 2024, 16:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δε μας λυπούνται καθόλου.
από Otto Weininger » 22 Σεπ 2024, 21:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
22 Σεπ 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που χάθηκαν και δεν μας λείπουν.
από Πασιφάη » 16 Νοέμ 2024, 23:43 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 9 Απαντήσεις
- 708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Νοέμ 2024, 18:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που δεν χάθηκαν και μας λείπουν.
από enaon » 18 Δεκ 2024, 17:37 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 42 Απαντήσεις
- 1750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Δεκ 2024, 23:27
-