Ώρα να βγαίνει το μπλε χρώμα από τα νικς
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Re: Ώρα να βγαίνει το μπλε χρώμα από τα νικς
Και στο παλιό και στο νέο αναφέρομαι. Το να εγγράφονται 1 - 2 πραγματικά νέα ενεργά μέλη τον χρόνο (οι υπόλοιποι λογαριασμοί ήταν διπλοί μπαναρισμένων ή μη) σε φόρουμ με 7,5 εκατομμύρια ποστ και αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα είναι προβληματικό, και δείχνει ότι έχει δημιουργηθεί ουσιαστικά ένα κλειστό κλαμπ, όση και να είναι η παρακμή των φόρα γενικότερα.Spiros252 έγραψε: ↑13 Μάιος 2018, 01:21Αναφέρεσαι στο παλιό ή σε αυτό; Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να μαζευτούν τουλάχιστον όλοι οι ενεργοί χρήστες του παλιού ρε παιδιά.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 17:04Παρ' όλ' αυτά άλλα φόρα προσελκύουν έναν κάποιον αριθμό νέων μελών, το πχόρουμ τίποτα, λόγω του ότι είναι πολύ ''κλειστό'' και δεν το διαφημίζουμε και καθόλου.
Οι νέοι χρήστες στα φόρουμ μπαίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς γενικώς. Δεν αρέσουν σε όλους τα φόρουμ. Οι περισσότεροι απλώς διαβάζουν, δεν γράφονται. Νέοι χρήστες θα μπουν όταν βγαίνουμε στις μηχανές αναζήτησης με ενδιαφέροντα θέματα, σημαντικές πληροφορίες και ποικιλία θεμάτων.
Όσο περισσότεροι κλικάρουν στην αναζήτηση το phorum βρίσκοντας κάτι ενδιαφέρον, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες κάποιοι να γραφτούν.
Πώς εννοείς να το διαφημίσουμε;
Δεν ξέρω. Ίσως μέσω facebook να ανεβάζουμε κάποια ενδιαφέροντα τόπικ κυρίως όσον αφορά τα κοινωνικοπολιτικά και όχι μόνο.
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν πρότεινα να κάνουμε κάτι, λέω απλά πως δεν βλέπω το νέο πχώρουμ να αποκτά μια σταθερή και μεγάλη ροή νέων χρηστών που θα φέρνουν μαζί τους νέες απόψεις, θεματολογίες και ύφος γραφής. Δεν είναι φόρουμ ειδικού σκοπού για να μαζεύει άτομα με ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον και για γενικές συζητήσεις ο κόσμος προτιμά τα κοινωνικά δίκτυα. Θα παραμείνουμε μερικές δεκάδες άτομα, γνωστοί μεταξύ μας, να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια.
Ακόμα και η λύση του να αποκτήσουμε ένα τμήμα το οποίο θα είναι το ανεπίσημο φόρουμ μιας σχολής με σκοπό την έκθεσή μας σε ένα τελείως νέο κοινό δεν το βλέπω ως λύση γιατί και εκεί οι συζητήσεις γίνονται πια αλλού.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Μήπως κάτι τέτοιο;;
κεραμιδοκανελοκοραλλοκόκκινο
κεραμιδοκανελοκοραλλοκόκκινο
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δε νομίζω ότι τα κοινωνικά δίκτυα προσφέρονται για συζητήσεις. Μικρά συνήθως υβριστικά σχόλια, δύσχρηστο περιβάλλον, χωρίς συντονισμό και έλεγχο ιδιαίτερο.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
διάβασα περουκίνι, όπως και να χει συμφωνώ.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 17:01Αυτό. Είναι σαν να είμαστε σε ένα χωριό που όλοι οδηγούν λαμποργκίνι. Δεν έχει νόημα.Yochanan έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 17:00Εγώ θέλω να κρατήσω τα προνόμιά μου εις το ακέραιο. Είμαι διατεθειμένος μονάχα να δεχτω μικρή σε χρονική διάρκεια διαγραφή του τίτλου και χρωματος ευγενείας με μοναδικο σκοπό να παρασυρθούν νεα μελη στο πχώρουμ. Μόλις εισέρθει ικανος αριθμος καινουργιου αίματος θα επαναφέρουμε τους τίτλους ευγενειας. Τοτε θα εχουνε και πιο πολύ νόημα γιατι θα υπάρχουν και περισσότεροι πληβείοι - τώρα είμαστε όλοι σχεδόν πουστοποιημένοι πχωρουμίτες, δε μετράει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Έχει και μέλη που γράφτηκαν αυτήν την δεκαετία;Λεγεών έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 16:48Κάποια στιγμή όλοι καινούριοι ήμασταν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 16:42Υπέρ είμαι αλλά αυτά τα νέα μέλη που θα σκέφτονται διάφορα ανήκουν στη φαντασία μας, όπως δεν τα βλέπαμε στο παλιό δεν θα τα δούμε κι εδώ.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- MightyMouse
- Phorum.gr user: MightyMouse
Ναι (στην ερώτηση του νήματος)
Πάνος Σκουρλέτης
- Golden Age
Spiros252 έγραψε: ↑13 Μάιος 2018, 01:21Το μόνο προνόμιο που υπάρχει για τους πιστοποιημένους προς το παρόν είναι η προστασία του ψευδωνύμου τους, που είχαν στο παλιό.Golden Age έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 20:15Το διαφορετικό κι έντονο χρώμμα ας βγει. Και τυχόν "προνόμια" για τους πιστοποιημένους δεν χρειάζονται. Αλλά η πιστοποίηση για τα παλαιά μέλη πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει για τους γνωστούς λόγους.
Θεωρώ όμως σωστό και το έχω ανακοινώσει - ότι θα έχουν και το προνόμιο ψήφου σε δημοψηφίσματα λήψης αποφάσεων για το phorum.
Και μπορεί αυτό να μην είναι και τόσο σημαντικό θέμα, όμως άλλα δημοψηφίσματα θα είναι σημαντικά.
Δεκτό είναι το ότι το έντονο χρώμα για πολλά μέλη είναι αντιαισθητικό, δεκτό και το ότι εμφανίζεται μία εικόνα διάκρισης μελών.
Αλλά μην ξεχνάμε ότι το φόρουμ αυτό ξεκίνησε ως ειδικού σκοπού - να μαζέψει τα ενεργά μέλη του παλιού σε μία διαδικτυακή κοινότητα και να μην διασκορπιστούμε στα άλλα φόρα και χαθούμε γενικώς.
Από τη στιγμή που επιτυγχάνει σε ένα μεγάλο βαθμό το σκοπό του αυτό η διάκριση παλιών και νέων θα πάψει να υπάρχει. Το πότε ακριβώς είναι συζητήσιμο.
Παλιά μέλη εγγράφονται ακόμα και η διαδικασία πιστοποίησης συνεχίζεται. Πολλά μέλη θέλουν ακόμα 1-2 πιστοποιήσεις από άλλους.
Πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο διακριτικό για τους παλιούς πιστοποιημένους, όπως π.χ. η αναγραφή του «phorum.gr username» στο προφίλ τους, να ανήκουν στην ομάδα «πιστοποιημένοι» αλλά χωρίς τίτλο και χρώμα; Να μην υπάρχει καν τέτοια ομάδα; Να υπάρχει απλώς ένα μικρό διακριτικό σύμβολο στο προφίλ τους;
Προσωπικά είμαι υπέρ του δημοψηφίσματος για τέτοια θέματα αλλά να γίνει σωστά. Και φυσικά να αποφασίσουμε πρώτα ποιοι ψηφίζουν.
Αντιαισθητικό το έντονο χρώμα δεν είναι.

Απλά σε καινούργια υπάρχει η πιθανότητα να εμφανίσει μια εικόνα διάκρισης (σίγουρα όχι σε όλους).
Στο ζήτημα της ψήφου, οι πιστοποιημένοι καλό είναι να έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα ψήφουψ για τυχόν ζητήματα που αφορούν μόνο τα μέλη του παλαιού φόρουμ (όπως πχ το θέμα πιστοποίηση κλπ).
Σε άλλα ζητήματα για το phorum, θα είναι καλή ιδέα να μπορούν να συμμετάσχουν στην λήψη αποφάσεων και καινούργια μέλη, τα οποία όμως θα έχοιυνε πρώτα "παλιώσει". Δηλαδή καινούργια μέλη τα οποία θα έχουνε συμπληρώσει έναν Χ αριθμό δημοσιεύσεων και ταυτόχρονα ενα Ψ χρονικό διάστημα συμμετοχής (που μπορεί να 'ναι κι ένα έτος πχ, για ένα καινούργιο φόρουμ).
Όσον αφορά τους πιστοποιημένους, η ομάδα ας υπάρχει, καθότι ακόμη υπάρχουν σε εξέλιξη εγγραφές και παλαιά μέλη που δενέχουν ανακαλύψει το καινούργιο. Πολύ καλή ιδέα είναι και η αναγραφή «phorum.gr username». Μια άλλη σκέψη είναι το «Πιστοποιημένα μέλη του παλαιού phorum.gr». Αλλά και το πρώτο είναι πάρα πολύ καλό.
- MightyMouse
- Phorum.gr user: MightyMouse
Σεξουαλικα προνομια με ποιο χρωμα θα υπαρξουν?
πχ να βλεπω μια φορουμιτισσα με υποδεεστερο χρωμα και να ειναι υποχρεωμενη να μου δοθει ολοκληρωτικα, αν τυχον αυτο απαιτηθει.
πχ να βλεπω μια φορουμιτισσα με υποδεεστερο χρωμα και να ειναι υποχρεωμενη να μου δοθει ολοκληρωτικα, αν τυχον αυτο απαιτηθει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με το ΚΚΕ να βγαίνει πιο ισχυρό απ τις σημερινές εκλογές
από Frappezitis » 25 Ιουν 2023, 21:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Ιούλ 2023, 22:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tι χρώμα ήσαντε οι Πελεσεταίοι;
από taxalata xalasa » 13 Νοέμ 2023, 19:49 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
13 Νοέμ 2023, 19:49
-
-
- 58 Απαντήσεις
- 2396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
05 Ιούλ 2024, 15:22
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Πασίγνωστος φορουμιτης βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή
από Beria » 12 Φεβ 2025, 19:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2025, 18:48
-