Χρήστο, αυτό είπα: Δε βλέπω εδώ τις προσωπικές επιλογές αλλά το βαθύ πολιτικό "ντι εν έι".ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 22:55Δεν έχει σημασία η ιδεολογία σου αλλά το ποια παράταξη ψηφίζεις η που έχεις συστρατευθεί πολιτικαCavaliere έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 22:27Πέρα του, τι ψηφίζουμε, στις καθημερινές μας δραστηριότητες έχουμε μια στάση. Αυτό είναι η βαθιά μας πολιτική ταυτότητα. Από περιέργεια που αποσκοπεί και κάπου, πείτε μου σας παρακαλώ, κι όχι από αυτό που ψηφίζω αλλά από τη φορουμική μου συμπεριφορά και γενικότερες θέσεις μου, πού θα με κατατάσσατε, ιδεολογικώς; Π.χ. φιλελεύθερος, σοσιαλδημοκράτης, κομουνιστής, ναζί, κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μπορεί να είσαι ακροδεξιός αλλά να έχεις συστρατευθεί με τους κομουνιστες αντάρτες για λόγους άσχετους με τα ιδεολογικα σου πιστεύω η και το αντίθετο
Ενώ είσαι κομουνιστής να έχεις στρατευθεί από τον εθνικό στρατό γιατί ...πληρώνουν καλύτερα !!!
Ποιά ιδεολογία έχω;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιά ιδεολογία έχω;
Ordem e Progresso.
Tης ΝΔ.
Το Κράτος-τσιφλίκι μου, "μα γιατί δεν έχει συλλάβει ακόμα η αστυνομία όποιον διαφωνεί μαζί μου", "όποιοι κατ' εμένα θεωρούνται ναζί/κομμουνιστές και γενικά διαφωνούν μαζί μου δε θα πρέπει να έχουν προστασία από την αστυνομία, αλλά ούτε και το δικαίωμα ν' αμύνονται αν κάποιος τους επιτεθεί", κλπ.
Κοινώς είσαι θρασύδειλος.
Το Κράτος-τσιφλίκι μου, "μα γιατί δεν έχει συλλάβει ακόμα η αστυνομία όποιον διαφωνεί μαζί μου", "όποιοι κατ' εμένα θεωρούνται ναζί/κομμουνιστές και γενικά διαφωνούν μαζί μου δε θα πρέπει να έχουν προστασία από την αστυνομία, αλλά ούτε και το δικαίωμα ν' αμύνονται αν κάποιος τους επιτεθεί", κλπ.
- hellegennes
Μα είναι άσχετοι αυτοί που λες. Δεν είσαι εθνολαϊκιστής για να πω Τραμπ. Πιο κοντά στην Μέρκελ είσαι, αλλά με σαφέστατα υψηλότερο IQ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ευχαριστώ που απάντησες.Kauldron έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 22:58Tης ΝΔ.
Ordem e Progresso.
ΠΑΚ ισως και το πασοκ στις αρχες, το ορθοδοξο το ισιο το καραμπαμπικο το σωστο το σερνικο, κιμπαρης και γλεντζες.
Άκης των σεβεντις
Άκης των σεβεντις
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και ξενοφοβικος πατριώτης. Στον Καρατζαφέρη θα σε πήγαινα
Έλα πες πόσο κρατιέται μη μας πάρει όλους ο διάολος;
.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 16 Νοέμ 2019, 23:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να συμφωνεί η να διαφωνεί σε όλα με κάποιον άλλον άνθρωποCavaliere έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 22:57Χρήστο, αυτό είπα: Δε βλέπω εδώ τις προσωπικές επιλογές αλλά το βαθύ πολιτικό "ντι εν έι".ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 22:55Δεν έχει σημασία η ιδεολογία σου αλλά το ποια παράταξη ψηφίζεις η που έχεις συστρατευθεί πολιτικαCavaliere έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 22:27Πέρα του, τι ψηφίζουμε, στις καθημερινές μας δραστηριότητες έχουμε μια στάση. Αυτό είναι η βαθιά μας πολιτική ταυτότητα. Από περιέργεια που αποσκοπεί και κάπου, πείτε μου σας παρακαλώ, κι όχι από αυτό που ψηφίζω αλλά από τη φορουμική μου συμπεριφορά και γενικότερες θέσεις μου, πού θα με κατατάσσατε, ιδεολογικώς; Π.χ. φιλελεύθερος, σοσιαλδημοκράτης, κομουνιστής, ναζί, κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μπορεί να είσαι ακροδεξιός αλλά να έχεις συστρατευθεί με τους κομουνιστες αντάρτες για λόγους άσχετους με τα ιδεολογικα σου πιστεύω η και το αντίθετο
Ενώ είσαι κομουνιστής να έχεις στρατευθεί από τον εθνικό στρατό γιατί ...πληρώνουν καλύτερα !!!
Έχεις τις δικές σου προσωπικές ιδέες χωρίς να β;ζεις ταμπέλες
Προσωπικά με τίποτε δεν συμφωνώ εκατό τοις εκατό ούτε διαφωνώ εκατό τοις εκατό
Μπορώ να διαφωνώ σε ένα πραγμα και να διαφωνώ σε ένα άλλο τόσο με τους κομουνιστες όσο και με τους φασίστες τους χριστιανούς τους άθεους τους μωαμεθανούς κλπ κλπ κλπ
Το να βάζουμε ταμπέλες στις ιδέες και σκέψεις μας δεν βοηθάει
Από πολιτικής πλευράς ..είσαι αυτό που ψηφίζεις η αυτό στο οποίο έχεις συστρατευθεί

ΟΚ, έδωσες ένα παράδειγμα. Thanks. Ας πούμε, στα δικά μου μάτια εσύ είσαι σοσιαλδημοκράτης.hellegennes έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 23:00Μα είναι άσχετοι αυτοί που λες. Δεν είσαι εθνολαϊκιστής για να πω Τραμπ. Πιο κοντά στην Μέρκελ είσαι, αλλά με σαφέστατα υψηλότερο IQ.
Ordem e Progresso.
Thank you. Ενδιαφέρον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 16 Νοέμ 2019, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ordem e Progresso.
Ξενοφοβικοί πατριώτες ήταν κάποτε οι ...αριστεροί !!
Αυτό το
Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η μείωση του μεροκάματου και μισθών των ντόπιων εργατών το είχε πει ο ..Καρλ Μαρξ !!!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ανατολίτης συντηρητικός δεξιός κομμουνιστής με ορθόδοξες πασοκικές και πατριωτικές καταβολές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Και σωστά τα έλεγε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και . Νίκο

Μπορείς απλά να είσαι ο εαυτός σου στον τρόπο που σκέφτεσαι χωρίς να του βάζεις ταμπέλες
Άφησε τους άλλους να σου βάζουν ταμπέλες
Σε ένα θέμα μπορεί να συμφωνώ με τους δεξιούς και σε ένα άλλο να συμφωνώ με τους κομουνιστες
Τι σαλάτα μου σερβίρεις, σύντροφε, και συνκαράμπαμπα?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 23:07ανατολίτης συντηρητικός δεξιός κομμουνιστής με ορθόδοξες πασοκικές και πατριωτικές καταβολές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 16 Νοέμ 2019, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά είναι η ιδεολογία του Στέφανου Κασσελάκη ;
από έργο_μακέτο » 09 Δεκ 2023, 22:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
10 Δεκ 2023, 17:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά είναι η ιδεολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη ;
από έργο_μακέτο » 09 Δεκ 2023, 13:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 89 Απαντήσεις
- 2792 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
11 Δεκ 2023, 10:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΊΝΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΌΣ ΔΙΕΘΝΉ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ;
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Αύγ 2023, 23:36 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 93 Απαντήσεις
- 3942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
10 Φεβ 2025, 13:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν ιδεολογία οι χούλιγκαν; (Νικόλας Σεβαστάκης)
από Portia » 12 Αύγ 2023, 21:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25
25 Αύγ 2023, 22:07
-