Εγώ διάβασα κωλολαγνεία.
Το Μεγάλο Σχίσμα - Ψηφοφορία
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Το Μεγάλο Σχίσμα - Ψηφοφορία
Aκριβώς! Ιδού και ο Ύμνος μας κύριοι
Το βρίσκω ΚΩΜΙΚΟτραγωδία
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Λίγο-πολύ το είχα δείξει ήδη μεσω κάποιων ποστς μου, απ' ότι φαντάζομαι. Και υπ'όψιν, από το απέναντι στρατόπεδο υπάρχουν περσόνες που αγαπώ και εκτιμώ δεόντως (νάιδα, πάνας κτλ) και τους ζητώ συγγνώμη για αυτό, αλλά αν συντασσόμουν μαζί τους αυτή τη φορά, η Κοινή Λογική θα μου τραβούσε ένα φατούρο που θα με αποκεφάλιζε. Συμβουλή μου προς τα απέναντι υπεραγαπημένα φιλαράκια, να σοβαρευτούν και να μην παίρνουν στα σοβαρά πράγματα που δεν αξίζει να τα παίρνει κάποιος στα σοβαρά. Η ζωή ειναι μικρή, και σήμερα ειναι Σαββατόβραδο. Βγείτε και γαμήστε την. Η ψευτοζωή πίσω από οθόνες, δημιουργώντας φασαρίες με άτομα που ούτε καν γνωρίζεις, δεν αξίζει μία.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 22:14Εύγε.
Καλώ και τους άλλους να βγουν από την ντουλάπα...και να το δηλώσουν ανοιχτά!
(Ίφιδα?...no homo)
Καληνύχτες
vantono has left the building...
Εννοείται με τη λογική.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Mεγάλη Αναταραχή, Θαυμάσια Κατάσταση!
Μες στην Αναμπουμπούλα προτείνω σχέδιο εφόδου στα Χειμερινά Ανάκτορα για την κατάληψη του Ιδρύματος.!
Έχομε συντονισταί με το μέρος μας...πρώτα πρέπει να κόψομε τις τηλεπικοινωνίες και να καταλάβομε το μέγαρο της ραδιοτηλεόρασης.
Νοέμβρη έγινε και η Επανάσταση.!
Μες στην Αναμπουμπούλα προτείνω σχέδιο εφόδου στα Χειμερινά Ανάκτορα για την κατάληψη του Ιδρύματος.!
Έχομε συντονισταί με το μέρος μας...πρώτα πρέπει να κόψομε τις τηλεπικοινωνίες και να καταλάβομε το μέγαρο της ραδιοτηλεόρασης.
Νοέμβρη έγινε και η Επανάσταση.!
θέλω και εγώ να ψηφίσω, πρώτη φορά στην ζωή μου νομίζω. 
μπορούμε παρακαλώ να το κάνουμε μυξοφάγοι-κλαψιάρικα γιατί έτσι αδυνατώ;

μπορούμε παρακαλώ να το κάνουμε μυξοφάγοι-κλαψιάρικα γιατί έτσι αδυνατώ;

- hellegennes
Ψήφισα ΒΟΜΕΛ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ρε χριστιανέ νηματοθέτη, γράψε "αποχωρούντες" νάρθουν τα μάτια μας στη θέση τους... τι "αποχωρώντες" είναι τούτο;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για να θυμίζει αποχωρητήριο. Μασωνια των συμβολισμων.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Νότιο μέτωπο λογικης
Πάω με τους λίγους παντα
Και νομίζω πως έχουν δικιο εδω
Πάω με τους λίγους παντα
Και νομίζω πως έχουν δικιο εδω
Εγώ νομίζω ότι η μεταξωτή λογική θέλει και επιδέξιους χειρισμούς Χόρχε.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 21:59Εντάξει...δε θα το κουράσω.
Έχουν γίνει 6000 ποστ σε ένα 24ωρο.
Από τη μία το Βόρειο Μέτωπο της Λογικής.
Εγώ αγκαλιά με τον φαρμακοτρίφτη. Και αν κάνω λάθος διορθώστε με ...Φαγκάνος, Γκερ ...κλπ κλπ
Από την άλλοι οι Αποχωρώντες. (Μέτωπο του Κλάμματος θα έλεγα, αλλά είμαι πολιτικαλυ κορεκτ)
Με Καπετάνιο τον Πάνα και Καπετάνισσα την --- (μία ...δεν την ξέρεις...είναι από το χωριό) Μαζί και μαζικά αποχωρώντα μέλη
Ποιος έχει δίκαιο Κύριοι!?!?!?
υγ: αν υπάρχει ένσταση στο όνομα της Β' ομάδας να το δηλώσει τώρα.
υγ2:Αν δε θέλει να συμμετάσχει στο πολ, να το δηλώσει τώρα . Απαραίτητα δικαιολογητικά: υπογραφές ΟΛΩΝ των μελών αποχωρήσαντων και αποχωρώντων, ένα χαρτόσημο των 2 ευρώ και ολόσωμες φωτο με μαγιό και χωρίς
Και δεν θεωρώ λογικούς αλλά επίσης συναισθηματικούς τους χειρισμούς που υπήρξαν από τη συντονιστική αρχή.
Για να γίνω πιο σαφής, θεωρώ ότι δεν θα άνοιγες ακόμη μία ψηφοφορία αν ήσουν σίγουρος ότι χειρίστηκες λογικά (δίκαια) τις προηγουμενες σου εμπνεύσεις. Το βλέπω περισσότερο ως διάχυση ευθύνης.
Οπότε, δεν ψηφίζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ψήφισα λυγμούς
Διάχυτος σεξισμός. Θα με πείς σε άλλους τομείς είναι οκ το σάιτ; Σκατά είναι και χειρότερα μη σε πω. Απλά όταν ξεχυλίζει η χυδαιτότητα απο τα φρεάτια εύλογο είναι να δεις το καπάκι του φρεατίου που είναι πιο κοντά σε σένα. Προσβολές για γυναίκες, εύσομες, μάυρους, ασιάτες, αφρικάνους και γω δεν ξέρω τι άλλο όπως σε κάποια ξάνα σάιτ που μπαίνεις και λες υπάρχουν πράγματι τόσο κακόψυχοι άνθρωποι;
Όπως και ναχει κάλο είναι αν χαλιέσαι από την χυδαιοτητα είτε να την κυνηγάς (παρατηρητήριο ελσινκι) είτε να την αποφεύγεις. Και ο γραφικός αν θυμάμαι καλά γιαυτό έφυγε κι θα φεύγουν και άλλοι αξιόλογοι πότε για διαστήματα, μικρά ή μεγάλα, πότε οριστικά. Και θα μπαίνουν και περισσότεροι της χυδαίας φάρας να αυξηθεί το σκατό.
Υ.Γ. υποψιάζομαι θα κοπεί στην λογοκρισία η δημοσίευση ετούτη οπότε όποιος προλάβει κανα 5-10 λεπτά.
Διάχυτος σεξισμός. Θα με πείς σε άλλους τομείς είναι οκ το σάιτ; Σκατά είναι και χειρότερα μη σε πω. Απλά όταν ξεχυλίζει η χυδαιτότητα απο τα φρεάτια εύλογο είναι να δεις το καπάκι του φρεατίου που είναι πιο κοντά σε σένα. Προσβολές για γυναίκες, εύσομες, μάυρους, ασιάτες, αφρικάνους και γω δεν ξέρω τι άλλο όπως σε κάποια ξάνα σάιτ που μπαίνεις και λες υπάρχουν πράγματι τόσο κακόψυχοι άνθρωποι;
Όπως και ναχει κάλο είναι αν χαλιέσαι από την χυδαιοτητα είτε να την κυνηγάς (παρατηρητήριο ελσινκι) είτε να την αποφεύγεις. Και ο γραφικός αν θυμάμαι καλά γιαυτό έφυγε κι θα φεύγουν και άλλοι αξιόλογοι πότε για διαστήματα, μικρά ή μεγάλα, πότε οριστικά. Και θα μπαίνουν και περισσότεροι της χυδαίας φάρας να αυξηθεί το σκατό.
Υ.Γ. υποψιάζομαι θα κοπεί στην λογοκρισία η δημοσίευση ετούτη οπότε όποιος προλάβει κανα 5-10 λεπτά.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Καθαρή ατόφια απαλευτη
Ανία.
A. Συγχωρεσε μας.
Β. Αγνόησε μας
Γ. Την βοήθεια του κοινού
Αισθηματος ανιας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Δεκ 2024, 15:10
-
- 0 Απαντήσεις
- 147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
22 Δεκ 2024, 13:27
-
-
Νέα δημοσίευση Online ψηφοφορία για το όνομα του κόμματος Κασσελάκη.
από Archer29 » 21 Νοέμ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 3581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Archer29
23 Νοέμ 2024, 14:32
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
04 Ιουν 2024, 13:43