Όποιος πιστεύει ότι ήρθαν τα 5.000.000 του Ηροδότου στην Ελλάδα πρέπει να πάει να τον κοιτάξει γιατρός.
Στη δεύτερη εισβολή η συνολική δύναμη ήταν 200.000 το μέγιστο. Σημαντικό μέρος της δύναμης ήταν πλώιμοι και σημαντικό κλάσμα καταστράφηκε από έναν μεγάλο φιλέλληνα που λέγεται κακός καιρός. Σημαντικό μέρος δε της χερσαίας δύναμης είχε δουλειά της την κατοχή γης και την λεηλασία-τροφοδοσία. Ο πυρήνας δηλαδή της περσικής χερσαίας ισχύος δεν ήταν τόσο τεράστιος σε σχέση με τους αντιπάλους αλλά ήταν και πάλι τακτικά ανεπαρκής. Ο Ξέρξης προφανώς δεν είχε καταλάβει ότι το ελαφρύ πεζικό πάνω στο οποίο βασίζονταν ο στρατός του είναι ουσιαστικά άχρηστο απέναντι στους οπλίτες και ότι οι αριθμοί που έστειλε παρά ήταν μεγάλοι και ακινητοποιούσαν το στράτευμα.
Σε καμία μάχη δεν συγκέντρωσαν υπερτεράστιο αριθμητικό πλεόνασμα οι Πέρσες. Στη μάχη των Πλαταιών οι Έλληνες είχαν κάπου 80.000 και οι Πέρσες από 70.000 μέχρι 120.000
Πιθανόν να ξεκίνησαν οι απαγωγές λόγω πολέμου. Πολλά γίνονται. Αν δίνει ΚΕΑ καλύτερο ο ερντογαν, θα βρω καμιά τουρκοτζιλφ και θα αυτομολησω μου φαίνεται.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Antigeist , εγώ πραγματικά σε ευχαριστώ για την πολύ όμορφη αποχώριση,έστω και με αυτό το όνομα.
Ήταν ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις για αυτό το forum.
Να είσαι καλά,να περνάς όμορφα, υγεία και ευτυχία.
Πιθανόν να ξεκίνησαν οι απαγωγές λόγω πολέμου. Πολλά γίνονται. Αν δίνει ΚΕΑ καλύτερο ο ερντογαν, θα βρω καμιά τουρκοτζιλφ και θα αυτομολησω μου φαίνεται.
Καλά, αν δεν πέτυχε, πλύνε τα χέρια σου και ξαναπροσπάθησε !
Όχι, απλά πρόσεχε τι γράφεις, δεν θα πας πουθενά.
Φάγατε τον σύντροφο αντιγκαιστ και ξεκίνησαν οι απειλές; φαντάζομαι θα τα σκασατε και στους αντμιν γερά, για να κάνουν μούγκα ενώ το παίζουν προοδευτικό για να μην καρφώνονται. Πάλι καλά το σχέδιο δε λέω, αλλά μην νομίζετε πως θα είναι μονότερμα...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ζήτησα να φύγω από τον διαχειριστή αλλά μετά άλλαξα γνώμη και του είπα άκυρο. Μάλλον δεν είδε το άκυρο και με διέγραψε. Επέστρεψα εντός ολίγων λεπτών με το ίδιο ουσιαστικά όνομα.
Ζήτησα να φύγω από τον διαχειριστή αλλά μετά άλλαξα γνώμη και του είπα άκυρο. Μάλλον δεν είδε το άκυρο και με διέγραψε. Επέστρεψα εντός ολίγων λεπτών με το ίδιο ουσιαστικά όνομα.
Αφού είσαι εξαρτημένος ρε βούρλο, γιατί δεν το παίρνεις απόφαση?
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.