Ignore η όχι;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Ignore η όχι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 24 Ιαν 2019, 23:44

Γενικά υπάρχει κόσμος που παίρνει πολύ στα σοβαρά ένα φόρουμ όπου κυρίως χαζολογούμε.Δεν υπονοώ ότι είμαστε χαζοί,αλλά όχι και να φερόμαστε σαν Κατίνες επειδή διαφωνούμε με μία άποψη ή επειδή δεν γουστάρουμε έναν χρήστη από τα γραπτά του... και που ; στο φόρουμ !

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 24 Ιαν 2019, 23:46

Papa John έγραψε:
24 Ιαν 2019, 23:44
Γενικά υπάρχει κόσμος που παίρνει πολύ στα σοβαρά ένα φόρουμ όπου κυρίως χαζολογούμε.Δεν υπονοώ ότι είμαστε χαζοί,αλλά όχι και να φερόμαστε σαν Κατίνες επειδή διαφωνούμε με μία άποψη ή επειδή δεν γουστάρουμε έναν χρήστη από τα γραπτά του... και που ; στο φόρουμ !
Δεν χρειάζεται να τους ενημερώνεις.
Ποιον θα επηρεάσει το να τον βάλεις στο ιγκνόρ; Το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι δεν θα μπορείς να απαντάς πια στις παπαριές του.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 24 Ιαν 2019, 23:49

Και γιατί να απαντάς σε παπαριές ; Τις διαβάζεις,πονάνε λίγο τα μάτια σου,αλλά κατά τ'άλλα η φορουμική ζωή συνεχίζεται.Μην ξεχνάς ότι για πολλούς χρήστες το φόρουμ είναι ίσως η μόνη επαφή που έχουν με την κοινωνία και τους ανθρώπους.Οι λεγόμενοι βαρεμένοι.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 24 Ιαν 2019, 23:51

Papa John έγραψε:
24 Ιαν 2019, 23:49
Και γιατί να απαντάς σε παπαριές ; Τις διαβάζεις,πονάνε λίγο τα μάτια σου,αλλά κατά τ'άλλα η φορουμική ζωή συνεχίζεται.Μην ξεχνάς ότι για πολλούς χρήστες το φόρουμ είναι ίσως η μόνη επαφή που έχουν με την κοινωνία και τους ανθρώπους.Οι λεγόμενοι βαρεμένοι.
Γιατί λένε ψέματα και μπορεί να ελκύσουν κόσμο στην ιδεολογία τους μέσω αυτών. Δεν είναι ο μαλάκας της παρέας που μπορείς να αγνοήσεις, τους διαβάζει κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 24 Ιαν 2019, 23:56

Κι εσύ γενικά πιστεύεις ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει το ανάλογο αισθητήριο για να κρίνει καταστάσεις ; Εγώ όχι.Πιστεύω ότι το 90 %, τουλάχιστον στη χώρα μας,είναι τούβλα.Τους αποκαλώ τουρκόσπορους.Και μπορούν να παρασυρθούν από τον οποιονδήποτε ανώμαλο που γράφει σε ένα φόρουμ.Αυτό εμένα δεν με αγγίζει καθόλου,ας παρασυρθούνε όσο θέλουν,πρόβλημά τους.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 25 Ιαν 2019, 00:00

Papa John έγραψε:
24 Ιαν 2019, 23:56
Κι εσύ γενικά πιστεύεις ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει το ανάλογο αισθητήριο για να κρίνει καταστάσεις ; Εγώ όχι.Πιστεύω ότι το 90 %, τουλάχιστον στη χώρα μας,είναι τούβλα.Τους αποκαλώ τουρκόσπορους.Και μπορούν να παρασυρθούν από τον οποιονδήποτε ανώμαλο που γράφει σε ένα φόρουμ.Αυτό εμένα δεν με αγγίζει καθόλου,ας παρασυρθούνε όσο θέλουν,πρόβλημά τους.
1ον: Το να κρίνουμε τον όχλο ως κάτι που δεν μας αφορά είναι ζήτημα. Είμαστε μέρος του. Αν έχω να δηλώσω πού βρίσκομαι ανάμεσα στους έξυπνους σαν την πάρτη σου και τους "τουρκόσπορους" επιλέγω τους δεύτερους.

2ον: Οι επιλογές τους (μας) σε αφορούν θες δε θες.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Ιαν 2019, 00:02

talaipwros έγραψε:
24 Ιαν 2019, 23:20
εχω βαλει τρεις, δεν το εχω μετανιωσει στιγμη
ουάν του ουάν του τεστ τέεσσστ, φου φου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 25 Ιαν 2019, 00:06

Γραφικέ,το ήξερα ότι θα απαντήσεις έτσι επιθετικά.Ίσως να είμαι εγώ ο βλάκας,έχεις δίκιο.Το δικαίωμα όμως να τους διαβάζω και να γελάω με τις μαλακίες που γράφουν,χωρίς να τους βάζω σε ιγκνόρ,το διατηρώ,σωστά ; Και στην τελική,σκέψου αυτό που είπε ο Τρικαλιώτης,αν βάζεις κάποιον σε ιγκνόρ αυτό λέει πολλά για σένα (όχι εσένα προσωπικά) και όχι για τον...ιγκνορούμενο.Μήπως εσύ (όχι εσύ,επαναλαμβάνω) είσαι τελικά αυτός που θεωρεί περισσότερο από εμένα τον άλλον τουρκόσπορο και φέρεται έτσι ελιτίστικα,με ιγκνόρ και βλακείες ;

Και μην απαντάς επιθετικά και με γνώμονα το θυμικό,συζήτηση κάνουμε.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 25 Ιαν 2019, 00:14

Papa John έγραψε:
25 Ιαν 2019, 00:06
Γραφικέ,το ήξερα ότι θα απαντήσεις έτσι επιθετικά.Ίσως να είμαι εγώ ο βλάκας,έχεις δίκιο.Το δικαίωμα όμως να τους διαβάζω και να γελάω με τις μαλακίες που γράφουν,χωρίς να τους βάζω σε ιγκνόρ,το διατηρώ,σωστά ; Και στην τελική,σκέψου αυτό που είπε ο Τρικαλιώτης,αν βάζεις κάποιον σε ιγκνόρ αυτό λέει πολλά για σένα (όχι εσένα προσωπικά) και όχι για τον...ιγκνορούμενο.Μήπως εσύ (όχι εσύ,επαναλαμβάνω) είσαι τελικά αυτός που θεωρεί περισσότερο από εμένα τον άλλον τουρκόσπορο και φέρεται έτσι ελιτίστικα,με ιγκνόρ και βλακείες ;

Και μην απαντάς επιθετικά και με γνώμονα το θυμικό,συζήτηση κάνουμε.
Ρε φίλε, λέγοντάς "τους" τουρκόσπορους είναι σαν να επιτίθεσαι και σε μένα. Είναι σαν να είμαι γκέι και να μιλάς για τους "πούστηδες" και να μην έχει πάει το μυαλό σου ότι είμαι γκέι και μετά να μου λες "μα γιατί απαντάς επιθετικά;". Σε ό,τι αφορά αυτούς που τους κάνω ιγκνόρ, δεν τους επηρεάζει καθόλου, είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα, το θέμα είναι αν είναι καλύτερα να τους απαντώ ή να τους γράφω.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 25 Ιαν 2019, 00:21

Δεν μιλάω ποτέ για πούστηδες κλπ,δεν είναι το στυλ μου.Για τουρκόσπορους,ναι,αφού οι περισσότεροι είναι τσιφτετέλληνες και τρέχουν σε συλλαλητήρια.Είδες εσύ πολλούς mods εκεί στη Λέσβο ; (αν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη) .Αν ναι,πες μου να έρθω.Αλλά δεν έχετε πολλούς,για τον απλό λόγο ότι το 90% είναι αγόμενοι και φερόμενοι και πιστεύουν σε γραπτά ενός αγνώστου σε κάποιο φόρουμ.
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι το ίντερνετ είναι ευλογία και κατάρα μαζί ; Ότι μπορείς να βρεις θησαυρούς αλλά και ότι έχει γίνει η χαρά του κάθε -εντελώς- ηλίθιου ;

Για το ιγκνόρ δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνεις,εσύ αποφασίζεις.Εγώ είπα τη γνώμη μου.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 25 Ιαν 2019, 06:18

όχι φίλε μου

όχι ιγκνόρ σε φόρουμ

1ον, χρειάζεται να θυμάσαι
2ον, έχει ίσως περισσότερο ενδιαφέρον σ ένα φόρουμ
να διαβάζεις απόψεις με τις οποίες διαφωνείς
3ον, υπάρχει πάντα η περίπτωση να σε εκπλήξει ευχάριστα,
γιατί να την αποκλείσεις

Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 25 Ιαν 2019, 06:22

Μόνο κανένα φασίστα θα έκανα. Αν με ενοχλούσε.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Ιαν 2019, 06:29

Γραφικός έγραψε:
24 Ιαν 2019, 22:42
Τρίκαλος έγραψε:
24 Ιαν 2019, 22:31
Όχι. Στην τελική, αν απαντούσαμε σε ότι διαφωνούμε στο φόρουμ, γάμησες τα.
Υπάρχει και η πιθανότητα να διαβάσουμε κάτι που ίσως, ίσως λέω, μας κάνει να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά.
Εκτός αν,νομίζουμε, πως τα ξέρουμε όλα.
Δεν λέω να κάνεις ιγκνόρ όλους που διαφωνείς έστω και λίγο, εκεί έχεις δίκιο. Διαφωνώ με πολύ κόσμο που μιλάμε πολιτισμένα (συνήθως) αλλά στο τέλος αναγνωρίζω ότι είναι άξιοι συνομιλητές και μου έχουν δώσει πράματα.
Εσύ δεν έχεις δει ποτέ κάποιον χρήστη που μετά από 100-200 ποστ να ξέρεις, πριν τον διαβάσεις ακόμα, ότι θα πει μαλακία;
Δεν ξέρω γιατί χρειάζομαι ένα κουμπί για να μου πει τι να αγνοήσω. Αγνοώ ό,τι θέλω να αγνοήσω. Π.χ. ο Αρίστος είναι για μένα ένα σιχαμένο άτομο. Αλλά υπάρχουν φορές που θέλω να μπω σε μια συζήτηση για να ακουστεί η γνώμη μου. Τις περισσότερες φορές θα προσπεράσω, αλλά κάποιες φορές θα απαντήσω γιατί π.χ. δεν θέλω να αιωρούνται ψεύδη που μπορεί να διαβάσει ο κάθε επισκέπτης είτε είναι ενεργό μέλος είτε όχι. Θέλω να έχω την δυνατότητα να επιλέγω μόνος μου τι δεν αξίζει και να το προσπεράσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 25 Ιαν 2019, 06:52

brb και tyt έγραψε:
24 Ιαν 2019, 22:51
Γραφικός έγραψε:
24 Ιαν 2019, 22:20
Έστω ότι υπάρχουν μερικές περσόνες που σας δίνουν στα νεύρα λόγω των πολιτικών τους τοποθετήσεων. Κάθε φορά που τους διαβάζετε ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σας.
Ποια είναι η καλύτερη λύση κατά την γνώμη σας;
Τους βάζετε στο ιγκνόρ και η εμπειρία σας στο πχόρουμ γίνεται πιο ψυχαγωγική και χαλαρή ή τους παρακολουθείτε για να απαντάτε στα ψέματά τους και να τους κάνετε και κανένα ριπόρτ όταν ξεφεύγουν;
Στο φουλ όταν γίνονται προσωπικές επιθέσεις και τρολάρισμα. Και αν δεν έβγαιναν quote σε δημοσιεύσεις άλλων, ακόμα καλύτερα.
Καμία φορά το ignore δεν αρκεί.
Όταν ο άλλος είναι ανισόρροπος και εμμονικός, άντε και τον έκανες.
Αυτός θα συνεχίσει να σε αποκαλεί με διάφορους χαρακτηρισμούς πχ βλήμα, ψεκασμένο κλπ, "απαντώντας" με βλακείες στα επιχειρήματά σου, αλλά αν έχει καλο λέγειν (απομεινάρι από πριν η άνοια χτυπήσει αλύπητα), αυτά που γράφει σαν επιχείρηματα, δεν φαίνονται γελοία με τη μια, χρειάζεται αντίλογος.
Το ζω εδώ και έναν χρόνο περίπου και ξέρω.

Και κάνεις ignore τον ανισσόροπο και μετά από κάθε σχεδόν σχόλιο σου από "Ιστορία και Πολιτική" μέχρι "Περί ανέμων και υδάτων", υπάρχει ένα σχόλιο του στυλ "Τι λες βρε βλήμα, ο ψεκασμός χτύπησε κόκκινο" και από κάτω βλακείες, γραμμένες όμως πολύ ωραία. Αν είσαι ok με αυτό, κάνε ignore.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 25 Ιαν 2019, 08:16

δεν χρειαζεται ignore μια χαρα κανει την δουλεια και το scrolldown
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών