Μάλλον δεν έχεις βρεθεί ποτέ σε δικαστήριο

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Μάλλον δεν έχεις βρεθεί ποτέ σε δικαστήριο
Η απλα σκαναρουν τα 20000 ποστ του και ψαχνουν κατι μηνυσιμο για να περασουν στην αντεπιθεσηΔημοκρατικός έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:42Το γεγονός όμως ότι χρήστης με πολλαπλούς λογαριασμούς κυκλοφορεί ανάμεσά μας ακόμη παρά τον σχετικό κανονισμό, και ότι συντονιστής που δημοσιεύει προσωπικά δεδομένα είναι ακόμη συντονιστής ενώ η διαχείριση κάνει την πάπια και ουσιαστικά επιδοκιμάζει το γεγονός, δεν θα αλλάξει.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ε τι γιατί τωρα, έκαψες την ζουζουνίτσα και γκρινιάζεις που βγαλανε την ιπ σου λες και εχει σημασία.
ωχ.....GoBack έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:46Η απλα σκαναρουν τα 20000 ποστ του και ψαχνουν κατι μηνυσιμο για να περασουν στην αντεπιθεσηΔημοκρατικός έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:42Το γεγονός όμως ότι χρήστης με πολλαπλούς λογαριασμούς κυκλοφορεί ανάμεσά μας ακόμη παρά τον σχετικό κανονισμό, και ότι συντονιστής που δημοσιεύει προσωπικά δεδομένα είναι ακόμη συντονιστής ενώ η διαχείριση κάνει την πάπια και ουσιαστικά επιδοκιμάζει το γεγονός, δεν θα αλλάξει.
Μια κουβέντα θα την πω...the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:43τα έκανα χάλια; εσύ τι πιστεύεις ksk; πες μια σοφή κουβέντα.
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων ΔΕΝ εκβιάζεταιGoBack έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:46Η απλα σκαναρουν τα 20000 ποστ του και ψαχνουν κατι μηνυσιμο για να περασουν στην αντεπιθεσηΔημοκρατικός έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:42Το γεγονός όμως ότι χρήστης με πολλαπλούς λογαριασμούς κυκλοφορεί ανάμεσά μας ακόμη παρά τον σχετικό κανονισμό, και ότι συντονιστής που δημοσιεύει προσωπικά δεδομένα είναι ακόμη συντονιστής ενώ η διαχείριση κάνει την πάπια και ουσιαστικά επιδοκιμάζει το γεγονός, δεν θα αλλάξει.
γιατί ενώ είχες ένα ποιντ, στην ίδια πρόταση πήγες και πρόσθεσες ένα δεδομένο που δεν ήταν απαραίτητο να προσθέσεις, αλλά εξουδετέρσε εντελώς το μήνυμά σου. Φαντάσου ρε παιδί μου να περπατάς στον δρόμο στο χωρίο σου, και ξαφνικά να εμφανίζεται ένα παιδάκι απο την πλατεία, να σου ρίχνει με μια σφεντόνα και να τρέχει να κρυφτεί στο καφενείο. Εσύ τι έκανες; Μπήκες στο καφενείο να ψάξεις το νιάνιαρο, αλλά αμέσως αφού μμπήκες, πριν ρωτήσεις αν είδε κανείς το νιάνιαρο, βρωντοφώναξες "χτες το βράδυ πήδηξα μια κατσίκα, αλλα τώρα ψάχνω εκείνο το μούλικο που με βάρεσε με τη σφεντόνα". Που νομίζεις ότι θα κάνουν focus οι θαμώνες;the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:42γιατί τα έκανα χάλια;enaon έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:40ε αφου τα εκανες χαλια για αλλαγή, πώς να το πώ.the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:37ήταν ανάγκη να πεις ότι "τα έκανα χάλια για αλλαγή";
τυπικα παντως έχεις δικιο, στην ουσία τα έκανες χάλια.
Ενα όν...σε βρίσκω κουτσομπολη
ήθελα να μου στείλουν όσοι στείλανε στην Καραμελίτσα, αλλά... τπτ.
Δεν έχω γνώση, αλλά έχω ακούσει ίσως ανυπόστατες φήμες ότι ο κ. παμκιν επισκέφτηκε ουκ ολίγες φορές τα δικαστήρια, για παράνομα ποστς χρηστών, και όχι για παρανομίες συντονιστών του, τις οποίες μετά μάλιστα προσπάθησε να καλύψει.talaipwros έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:45βεβαια ενα ερωτημα ειναι μηπως ο σπυρος την δει παμκιν. Μην φανταστει κανεις οτι θα ξαναγινει νεκρανασταση, το reddit πλεον καλυπτει καθε αναγκη
δεν περίμενα να το πάρουν τόσο σοβαρά αυτό με τα 5 ακάουντς. σιγά το πράγμα. εν τω μεταξύ νομίζω ότι είναι 6 τελικά. οι λόγοι που τα έκανα ήταν ότι ήθελα να παρατήσω το main ακάου, να κάνω ριρόλ. αλλά τεσπά. τα έμπλεξα.Σενέκας έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:49γιατί ενώ είχες ένα ποιντ, στην ίδια πρόταση πήγες και πρόσθεσες ένα δεδομένο που δεν ήταν απαραίτητο να προσθέσεις, αλλά εξουδετέρσε εντελώς το μήνυμά σου. Φαντάσου ρε παιδί μου να περπατάς στον δρόμο στο χωρίο σου, και ξαφνικά να εμφανίζεται ένα παιδάκι απο την πλατεία, να σου ρίχνει με μια σφεντόνα και να τρέχει να κρυφτεί στο καφενείο. Εσύ τι έκανες; Μπήκες στο καφενείο να ψάξεις το νιάνιαρο, αλλά αμέσως αφού μμπήκες, πριν ρωτήσεις αν είδε κανείς το νιάνιαρο, βρωντοφώναξες "χτες το βράδυ πήδηξα μια κατσίκα, αλλα τώρα ψάχνω εκείνο το μούλικο που με βάρεσε με τη σφεντόνα". Που νομίζεις ότι θα κάνουν focus οι θαμώνες;
καταλαβαίνεις τι εννοώ;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι η καραμελίτσα τα λεει ωραία, αν ησουν η ζουζουνίτσα πάντως ίσως να πρεπει να ψαξουμε εκει την πηγή του εκνευρισμού. Ηταν άοσμη περσόνα, δεν προσπάθησες αρκετά, τι έφταιξε και τα πήγες χαλια ως γυναίκα;the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 22:50ήθελα να μου στείλουν όσοι στείλανε στην Καραμελίτσα, αλλά... τπτ.