Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Fata_Morgana
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Εγώ δε πίνω ιδιαίτερα. Οποτε nope μια χαρά ήμουν σαν συνοδηγός αν και φοβόμουν φουλ. Το πήγε μια χαρά.
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Αν ο δικός σου είχε πιεί το Βόσπορο, έπρεπε να του πεις να το κλειδώσει και να πάρετε ταξί. Δεν είναι ντροπή.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:43Εγώ δε πίνω ιδιαίτερα. Οποτε nope μια χαρά ήμουν σαν συνοδηγός αν και φοβόμουν φουλ. Το πήγε μια χαρά.
Κι αν σου έλεγε μαλακίες του στυλ οτι μπορεί και μπαίνει ''στην αυτόματη οδήγηση'' ένεκα εμπειρίας, δεν έπρεπε καν να μπεις μέσα. Αυτά είναι ρίσκα. Πίστεψέ με. Και δεν παίζουμε κορώνα γράμματα τις ζωές μας, αλλά κυρίως των άλλων που δεν χρωστάνε τίποτα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Αμέ! Το γκρέμι και οι μπαριέρες έρχονται και σου κάνουν τα μούτρα κρέας.
Ισχύει και γι' άλλα ποτά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ωραία τα πάσης φύσεως άσματα, αλλά το θεμα εδώ είναι πως δεν κάνουμε πλάκα με την κατανάλωση αλκοόλ όταν έχουμε να γαμω οδηγήσουμε. Μαλακισμένες νοοτροπίες που τείνουν να γίνονται επικίνδυνες, έστω και σαν αστείο.
- Fata_Morgana
Όχι καλέ ο δικός μου. Φίλος μου καλός που είχε θέμα με το αλκοόλ. Μπήκα γιατί ήταν σχετικά μικρή η απόσταση και δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Ούτε άκουγε να μην πάρει το αυτοκίνητο. Αλήθεια πως αντιμετωπίζετε αν κάποιος από τη παρέα ή δικός σας άνθρωπος πιει και δε θέλετε να οδηγήσει; πως τον πείθεις;Πασιφάη έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 22:30Αν ο δικός σου είχε πιεί το Βόσπορο, έπρεπε να του πεις να το κλειδώσει και να πάρετε ταξί. Δεν είναι ντροπή.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:43Εγώ δε πίνω ιδιαίτερα. Οποτε nope μια χαρά ήμουν σαν συνοδηγός αν και φοβόμουν φουλ. Το πήγε μια χαρά.
Κι αν σου έλεγε μαλακίες του στυλ οτι μπορεί και μπαίνει ''στην αυτόματη οδήγηση'' ένεκα εμπειρίας, δεν έπρεπε καν να μπεις μέσα. Αυτά είναι ρίσκα. Πίστεψέ με. Και δεν παίζουμε κορώνα γράμματα τις ζωές μας, αλλά κυρίως των άλλων που δεν χρωστάνε τίποτα.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
το πρώτο βήμα είναι να μην κάνουμε παρέα με τοξικούς ουρακοτάγκους. Μετά είναι όλα εύκολα.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 22:55Όχι καλέ ο δικός μου. Φίλος μου καλός που είχε θέμα με το αλκοόλ. Μπήκα γιατί ήταν σχετικά μικρή η απόσταση και δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Ούτε άκουγε να μην πάρει το αυτοκίνητο. Αλήθεια πως αντιμετωπίζετε αν κάποιος από τη παρέα ή δικός σας άνθρωπος πιει και δε θέλετε να οδηγήσει; πως τον πείθεις;Πασιφάη έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 22:30Αν ο δικός σου είχε πιεί το Βόσπορο, έπρεπε να του πεις να το κλειδώσει και να πάρετε ταξί. Δεν είναι ντροπή.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:43
Εγώ δε πίνω ιδιαίτερα. Οποτε nope μια χαρά ήμουν σαν συνοδηγός αν και φοβόμουν φουλ. Το πήγε μια χαρά.
Αν δεν παίρνει απο λόγια, μια κλωτσοπατινάδα είναι ιδανική, πριν τον χώσεις μέσα στο ταξί. Ή οδηγάς εσύ,αν δεν έχεις πιεί.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 22:55Όχι καλέ ο δικός μου. Φίλος μου καλός που είχε θέμα με το αλκοόλ. Μπήκα γιατί ήταν σχετικά μικρή η απόσταση και δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Ούτε άκουγε να μην πάρει το αυτοκίνητο. Αλήθεια πως αντιμετωπίζετε αν κάποιος από τη παρέα ή δικός σας άνθρωπος πιει και δε θέλετε να οδηγήσει; πως τον πείθεις;Πασιφάη έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 22:30Αν ο δικός σου είχε πιεί το Βόσπορο, έπρεπε να του πεις να το κλειδώσει και να πάρετε ταξί. Δεν είναι ντροπή.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:43
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 24 Οκτ 2024, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θέμα δεν είναι μόνον η κατανάλωση αλκοόλ στην οδήγηση. Υπάρχουν και ευρύτερες περιφερειακές συνέπειες. Γιατί κάποιος που την έχει βγάλει καθαρή λόγω τύχης/συγκυριών στην οδήγηση, δεν μπορεί να ξεφύγει από από τα αποτελέσματα της μέθης στην καθημερινότητα, ακόμα και αν δεν οδηγεί.
Είχα προτείνει πρόσφατα την ταινία Another round στο σχετικό νήμα. Υπάρχει ακόμη διαθέσιμη στο ertflix.
https://www.ertflix.gr/en/vod/vod.505110-aspro-pato-1
Είχα προτείνει πρόσφατα την ταινία Another round στο σχετικό νήμα. Υπάρχει ακόμη διαθέσιμη στο ertflix.
https://www.ertflix.gr/en/vod/vod.505110-aspro-pato-1
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανδροπαραδίνομαι
Κοιτάξτε τώρα αγαπητοί μου καλοπροαίρετοι φίλοι -αλλα και εσύ enaon- τι σημαίνει να είναι κάποιος παθολογικός ψευταρας χωρίς κανέναν δισταγμό, χωρίς καμία ηθική χωρίς κανέναν ιερό σκοπό να αγιάζει, αλλά φευ! Και χωρίς καμία συνοχή στον λόγο του - πράγμα συχνά κωμικό αλλά επί του παρόντος εξοργιστικό.
Ο φεμιναζος σε κάθε περίπτωση με το παρακάτω ποστ είναι ένας εν δυνάμει παραβάτης του νόμου (και λέω εν δυνάμει διότι δεν οδηγεί η ίδια)
Εγώ θα συμπεράνω εύλογα λοιπόν ότι αυτός που πετάγεται τρώει χωρις κανένα πρόβλημα και 4. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Αλλιώς θα έλεγε "Ε φιλαράκι 3 ίσως ναι. Αν είναι μικρά".
Μετά όμως μπαίνει την επόμενη μέρα και ξεκινάει την ειδικότητα της που τόσο την έχει κάνει δημοφιλή στους φορουμικους κύκλους: την κωλοτουμπα. Είναι γνωστό ότι ο μετρίως κωλοτουμπας γίνεται ρόμπα. Ο πολύ, υπουργός. Αρκεί να το κάνεις αδίστακτα και με συνέπεια. Βλέπει λοιπόν η τύπισσα ότι έχει πει μαλακία αντικειμενικά, όχι επειδή το λέει ο Μένιος αλλά ο Νόμος, βλέπει ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι φιλική, δεν μπορεί να πάρει πίσω το 3 προφανώς, αλλά σου λέει θα το κάνω ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΑ.

Ως θλιβερή φεμιναζιστρια που είναι, θα γράψει για προσωπική εμπάθεια. Η Τσυπρια τοξικουλαν θα υπερθεματίζει. Και ο SeaHawk αυτή η ιδιάζουσα περίπτωση ψυχοπαθολογίας ανθρώπου (γιατί εγώ ένας συνηθισμένος άγαμος μοναχικός μιλενιαλ με αλλεργία στο Μπραντς είμαι, με φίλους εις την αλλοδαπήν) θα με κατηγορήσει για επιλεκτική ευσυνειδησία. Του ζήτησα όμως το ποστ που κατα τα λεγόμενα του αναφέρει υπέρ του δέοντος κατανάλωση αλκοόλ από την Μασαμπουκα, για να σχολιάσω και εκεί. Αλλά εξαφανίστηκε. Τώρα γιατί ένας ιδιαίτερος άνθρωπος Σαν του λόγου του είναι τόσο ιδιαίτερος που σπαταλά φαιά ουσία για κατεβατα με """ντοκουμέντα"" κατά μιας φωτό συντονιστή μηχανοβιου που πατάει διαχωριστική και δεν βρίσκει μια μούντζα για το παρόν θέμα, είναι θέμα αρμόδιας μελέτης. Εδώ να αναφέρω το εξής αστείο της υπόθεσης: εγώ που ο ΓΓ με κατηγορεί για επιλεκτική απόδοση δικαιοσύνης, τον είχα υπερασπιστεί τότε για την παρατήρηση ΚΟΚ, διευκρινίζοντας ότι αν και τον σιχαίνομαι σαν περσονα-χλαπατσα στα παπούτσια επιχειρηματιών που τους έχει φανταστικούς φίλους στον ύπνο του, έχει δίκιο σε αυτό που λεει. Ίσως όμως εν τέλει και αυτός είναι λάτρης των "για 3 ποτά κάνεις έτσι" που τελικά έγινε "τρία ποτά Μαξ".
Εγω στο πρώτο σχόλιο μου στο σχετικό κατεβατο της Κασπ είχα μόνο μια αυθόρμητη παρατήρηση - στα παπάρια μου σε ποιον την έκανα τότε. Τώρα βέβαια που προκλητικά πάει να βγει από πάνω σαν ελληναρας, με νοιάζει καν ο πόστερ. Και εμένα που με κατηγορείτε για εμπάθεια και εμμονές κατά χρηστών, μου απηύθυνε τον λόγο ο Φεμιναζος ενώ μιλούσα με την Κασπ. Μόνη της εσκαψε τον λάκκο της δηλαδης. Και αγαπητοί μου καλοπροαίρετοι φίλοι -αλλα και εσείςΓΑΛΗ, νύχτα, kongrosian Bazoomba don't speak- αν και προφανώς αφού αυτή μπλέχτηκε αυτοβούλως στην συζήτηση με το αλκοόλ , η αρχική ενασχόληση μου με το θέμα δεν ήταν για να καταδείξω την γελοιοτητα της περσόνας της, έχω να πω 3 πράγματα για αυτήν και μόνο:
1.Ψεύτης σε ένα θέμα που δεν έχεις κρίσιμο λόγο να πεις ψέματα: ψεύτης ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
2. Τις πιο προχω ιδεολογίες τις ψευτοασπαζονται τα πιο συμβατικα ανθρωπάκια. Σιγά μην της έλειπε από την συλλογή της, η παρέα με οδηγούς βλήματα. Κατά τα άλλα, θέλει να αλλάξει την τοξική πατατριαρχία.
3. Κάθε φορά που ένα βλήμα προσπαθεί να βγει και από πάνω, να ακουτε το Από το αεροπλάνο του Χατζή. Όχι γιατί δεν ζούμε σε εποχές που τα βλήματα πλέον φαίνονται και από τον ουρανό. Αλλά γιατί η φαντασίωση ότι είσαι σε αεροπλάνο, σε κάνει να ξεχνάς ότι ζεις στην κωλοχωρα μας. Διότι κανένα θρασιμι από αυτά που εμφανίστηκαν στο τοπικ, δεν θα έγραφε όσα έγραψε, αν η τροχαία ήταν πιο συχνή και αμείλικτη και από γκιφακια γάτας της Αλικατ.
Υγ
Εννοείται ότι δεν ήξερε ούτε κατά προσέγγιση ποιο είναι το όριο, σιγά μην την είχε απασχολήσει αυτό. Όπως δεν θα ήξερε αν ο εσωτερικευμενος μισογυνισμός είναι επαρχία στην χώρα του Μπομπ του Σφουγγαράκη, πριν το χρειαστεί για να τοποθετηθεί σε συζήτηση παπαγαλιζοντας το. Ας είναι λοιπόν, έμαθε κάτι χρήσιμο. Μπορεί να της κάνει καλό. Ή στον απέναντι ανυποψίαστο διερχόμενο από το αμάξι της μη τοξικής παρέας της.
Ο φεμιναζος σε κάθε περίπτωση με το παρακάτω ποστ είναι ένας εν δυνάμει παραβάτης του νόμου (και λέω εν δυνάμει διότι δεν οδηγεί η ίδια)
Τα 3 ποτά χωρίς διευκρίνιση περαιτέρω για κανένα τρελό διάστημα αναμονής πριν την οδήγηση είναι από μόνο του ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Υπό συνθήκες, μπορεί να είναι στην πράξη πιθανό να μην περάσεις το όριο, υπό την έννοια ότι μπορείς να πας σε ένα μαγαζί και να κλέβει στην ποσότητα αλκοόλ ανά ποτό κλπ κλπ. Πλην όμως, εδώ μιλάμε για την γενική περίπτωση. Η τύπισσα όμως δεν αναφέρεται ούτε σε γενικές ούτε σε ειδικές συνθήκες. Ρωτάει με στόμφο σαν να είναι μια ασήμαντη ποσότητα τα 3 ποτα. Και όχι ως το άνω όριο για ασφαλή οδήγηση (σύμφωνα πάντα με το δικό της μυαλό, οριο ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΡΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΣ) . Σκεφτείτε το σαν να μιλάμε για σουβλάκια. Εγώ λέω κάπου ότι με 3 τυλιχτα, σκας και δεν μπορείς να κοιμηθείς. Πετάγεται κάποιος και λέει "μλκ Μ τι λες με 3 τυλιχτα; Μιλάς για 3 τυλιχτα;"Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 22:46
Συγνώμη η όλη ιστορία που τα έχεις κάνει τσουρέκια στη κασπ είναι επειδή ο γλυκούλης ήπιε 3 ποτά και οδήγησε;
Ξαναλέω, μιλάς για 3 ποτά. 3; μλκ μου τι λες;
Εγώ θα συμπεράνω εύλογα λοιπόν ότι αυτός που πετάγεται τρώει χωρις κανένα πρόβλημα και 4. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Αλλιώς θα έλεγε "Ε φιλαράκι 3 ίσως ναι. Αν είναι μικρά".
Μετά όμως μπαίνει την επόμενη μέρα και ξεκινάει την ειδικότητα της που τόσο την έχει κάνει δημοφιλή στους φορουμικους κύκλους: την κωλοτουμπα. Είναι γνωστό ότι ο μετρίως κωλοτουμπας γίνεται ρόμπα. Ο πολύ, υπουργός. Αρκεί να το κάνεις αδίστακτα και με συνέπεια. Βλέπει λοιπόν η τύπισσα ότι έχει πει μαλακία αντικειμενικά, όχι επειδή το λέει ο Μένιος αλλά ο Νόμος, βλέπει ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι φιλική, δεν μπορεί να πάρει πίσω το 3 προφανώς, αλλά σου λέει θα το κάνω ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΑ.
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΠ" ΕΓΙΝΕ "ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΑ ΠΟΤΑ ΠΙΝΟΥΝ". ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝ ΓΕΛΙΟΥ ΑΛΛΑ...κάπου ξεφεύγει το πράγμα. Και για να καλύψει την κωλοτουμπα με την έμφυτη πονηριά της προσθέτει και ένα έχω δει να οδηγούν και με πολλά ποτά κανονικά. Αλλά δεν το εγκρίνω. Το "κανονικό μέχρι 3 που είσαι και κομπλέ" ενέκρινα στο άλλο ποστ.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:56Δε ξέρω, εγώ οι περισσότεροι που ξέρω και βγαίνουμε και οδηγούν μέχρι 3 ποτά πίνουν και είναι κομπλε. Καλά έχω δει και τέρατα απο κατανάλωση αλκοόλ και να παίρνουν αυτοκίνητο και έχω μπει κιόλας συνοδηγός σε άτομο που παραπάταγε από το ποτό και οδήγησε νορμάλ. Αλλά γενικά αυτός ήταν αλκοολικός. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.

Ως θλιβερή φεμιναζιστρια που είναι, θα γράψει για προσωπική εμπάθεια. Η Τσυπρια τοξικουλαν θα υπερθεματίζει. Και ο SeaHawk αυτή η ιδιάζουσα περίπτωση ψυχοπαθολογίας ανθρώπου (γιατί εγώ ένας συνηθισμένος άγαμος μοναχικός μιλενιαλ με αλλεργία στο Μπραντς είμαι, με φίλους εις την αλλοδαπήν) θα με κατηγορήσει για επιλεκτική ευσυνειδησία. Του ζήτησα όμως το ποστ που κατα τα λεγόμενα του αναφέρει υπέρ του δέοντος κατανάλωση αλκοόλ από την Μασαμπουκα, για να σχολιάσω και εκεί. Αλλά εξαφανίστηκε. Τώρα γιατί ένας ιδιαίτερος άνθρωπος Σαν του λόγου του είναι τόσο ιδιαίτερος που σπαταλά φαιά ουσία για κατεβατα με """ντοκουμέντα"" κατά μιας φωτό συντονιστή μηχανοβιου που πατάει διαχωριστική και δεν βρίσκει μια μούντζα για το παρόν θέμα, είναι θέμα αρμόδιας μελέτης. Εδώ να αναφέρω το εξής αστείο της υπόθεσης: εγώ που ο ΓΓ με κατηγορεί για επιλεκτική απόδοση δικαιοσύνης, τον είχα υπερασπιστεί τότε για την παρατήρηση ΚΟΚ, διευκρινίζοντας ότι αν και τον σιχαίνομαι σαν περσονα-χλαπατσα στα παπούτσια επιχειρηματιών που τους έχει φανταστικούς φίλους στον ύπνο του, έχει δίκιο σε αυτό που λεει. Ίσως όμως εν τέλει και αυτός είναι λάτρης των "για 3 ποτά κάνεις έτσι" που τελικά έγινε "τρία ποτά Μαξ".
Εγω στο πρώτο σχόλιο μου στο σχετικό κατεβατο της Κασπ είχα μόνο μια αυθόρμητη παρατήρηση - στα παπάρια μου σε ποιον την έκανα τότε. Τώρα βέβαια που προκλητικά πάει να βγει από πάνω σαν ελληναρας, με νοιάζει καν ο πόστερ. Και εμένα που με κατηγορείτε για εμπάθεια και εμμονές κατά χρηστών, μου απηύθυνε τον λόγο ο Φεμιναζος ενώ μιλούσα με την Κασπ. Μόνη της εσκαψε τον λάκκο της δηλαδης. Και αγαπητοί μου καλοπροαίρετοι φίλοι -αλλα και εσείςΓΑΛΗ, νύχτα, kongrosian Bazoomba don't speak- αν και προφανώς αφού αυτή μπλέχτηκε αυτοβούλως στην συζήτηση με το αλκοόλ , η αρχική ενασχόληση μου με το θέμα δεν ήταν για να καταδείξω την γελοιοτητα της περσόνας της, έχω να πω 3 πράγματα για αυτήν και μόνο:
1.Ψεύτης σε ένα θέμα που δεν έχεις κρίσιμο λόγο να πεις ψέματα: ψεύτης ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
2. Τις πιο προχω ιδεολογίες τις ψευτοασπαζονται τα πιο συμβατικα ανθρωπάκια. Σιγά μην της έλειπε από την συλλογή της, η παρέα με οδηγούς βλήματα. Κατά τα άλλα, θέλει να αλλάξει την τοξική πατατριαρχία.
3. Κάθε φορά που ένα βλήμα προσπαθεί να βγει και από πάνω, να ακουτε το Από το αεροπλάνο του Χατζή. Όχι γιατί δεν ζούμε σε εποχές που τα βλήματα πλέον φαίνονται και από τον ουρανό. Αλλά γιατί η φαντασίωση ότι είσαι σε αεροπλάνο, σε κάνει να ξεχνάς ότι ζεις στην κωλοχωρα μας. Διότι κανένα θρασιμι από αυτά που εμφανίστηκαν στο τοπικ, δεν θα έγραφε όσα έγραψε, αν η τροχαία ήταν πιο συχνή και αμείλικτη και από γκιφακια γάτας της Αλικατ.
Υγ
Εννοείται ότι δεν ήξερε ούτε κατά προσέγγιση ποιο είναι το όριο, σιγά μην την είχε απασχολήσει αυτό. Όπως δεν θα ήξερε αν ο εσωτερικευμενος μισογυνισμός είναι επαρχία στην χώρα του Μπομπ του Σφουγγαράκη, πριν το χρειαστεί για να τοποθετηθεί σε συζήτηση παπαγαλιζοντας το. Ας είναι λοιπόν, έμαθε κάτι χρήσιμο. Μπορεί να της κάνει καλό. Ή στον απέναντι ανυποψίαστο διερχόμενο από το αμάξι της μη τοξικής παρέας της.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σε ενα τοπικ που πολλοι εχουν ομολογησει οτι οδηγησαν εχοντας καταναλωσει αλκοολ,εσυ τα βαζεις με καποια η οποια δεν οδηγησε καταναλωνοντας αλκοολ,εχεις δημιουργησει γι αυτην τοπικ και την κραζεις ανελεητα με διαφορους χαρακτηρισμους.Την κατηγορεςι γιατι καταναλωσε ο συντροφος της αλκοολ και εχεις αναφεθει υποτιμητικα ακομη και στο υψος του συντροφου της.
Ειναι ξεκαθαρο το τι γινεται.
Κοιτοντας πισω και σε οτι εχεις γραψει για το συγκεκριμενο μελος,εγω στην θεση της θα ανησυχουσα πολυ με την συμπεριφορα σου και θα επαιρνα και μετρα προστασιας με αναφορα στις αρμοδιες αρχες.
Δυστυχως εχει κανει το λαθος να δημοσιοποιησει αρκετα πραγματα απο την ζωη της,χωρις να εχει φανταστει οτι εκει εξω κυλκοφορουν ατομα οπως εσυ.
Το μονο πραγμα για το οποιο μπορω να την κατηγορησω ειναι για αφελεια.Εχει μπλεξει και πρεπει να ξεμπλεξει μια και καλη μαζι σου.
Κοιτοντας πισω και σε οτι εχεις γραψει για το συγκεκριμενο μελος,εγω στην θεση της θα ανησυχουσα πολυ με την συμπεριφορα σου και θα επαιρνα και μετρα προστασιας με αναφορα στις αρμοδιες αρχες.
Δυστυχως εχει κανει το λαθος να δημοσιοποιησει αρκετα πραγματα απο την ζωη της,χωρις να εχει φανταστει οτι εκει εξω κυλκοφορουν ατομα οπως εσυ.
Το μονο πραγμα για το οποιο μπορω να την κατηγορησω ειναι για αφελεια.Εχει μπλεξει και πρεπει να ξεμπλεξει μια και καλη μαζι σου.
SeaHawk έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 08:33Σε ενα τοπικ που πολλοι εχουν ομολογησει οτι οδηγησαν εχοντας καταναλωσει αλκοολ,εσυ τα βαζεις με καποια η οποια δεν οδηγησε καταναλωνοντας αλκοολ,εχεις δημιουργησει γι αυτην τοπικ και την κραζεις ανελεητα με διαφορους χαρακτηρισμους.Την κατηγορεςι γιατι καταναλωσε ο συντροφος της αλκοολ και εχεις αναφεθει υποτιμητικα ακομη και στο υψος του συντροφου της.
Το οτι ειναι υποκριτης του κερατα το γνωριζουμε. Σιγα μην ασχοληθω με ενα κατακαημενο και δυστυχισμενο πλασμα που βγαζει τα κομπλεξ και τις εμμονες του σε ενα φορουμ σε 2 ατομα που τα εχει βαλει στοχο (εμενα και την Ναϊδα), τους υπολοιπους αν τολμουσε να τους εβαζε στο στοχαστρο για χρονια συνεχομενα, δεν θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση που εχει απο εμενα και την Ναϊδα. Πλας το οτι σχολιαζει τοσο υποτιμητικα το υψος του συντροφου μου ειναι επειδη ο ιδιος εχει κομπλεξ για το δικο του. Ο ιδιος γραφει οτι ειναι κοντος και οτι οι γυναικες ψαχνουν ψηλους ανδρες. Που να ξεσπασει ο καημενος; Ποιος θα του φταιξει; Καποιος πρεπει να φταιει, δεν νομιζεις; Δεν εχω κατι να ξεμπλεξω απο εναν δυστυχισμενο ανθρωπο. Ισα ισα πολλες φορες αμα ειμαι και εγω στις καλες μου τον λυπαμαι ή σπαω και πλακα. Απο κει και περα ομως, δεν θα συνεχισω να συμμετεχω στο αρρωστημενο του παιχνιδι. Ας παιξει μονος του. Ας ανοιξει αλλα 300 νηματα θελει και ας σχολιαζει οσο πιο πικροχολα μπορει για να βγαλει τα απωθημενα του, δεν με αφορα.

(Εδω περα γραφουν τοσα ατομα για ξεκαθαρη παρανομια, οτι οδηγησαν μεθυσμενοι, και του φταιω εγω και η Ναϊδα που δεν το εχουμε κανει ποτε, επειδη τον εχει πιασει η τρελα που δεν του λεω "ναι γλυκο μου, εχεις δικαιο, συγγνωμη" ή "ναι γλυκο μου, δεν θα τον ξαναφησω να οδηγησει ενω εγω ειμαι μεθυσμενη και αυτος νιωθει καλα, εκανα τεραστιο λαθος και εχεις σε ολα δικαιο - ασχετο που αυτο εγινε 2 χρονια πριν και μονο μια φορα"

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Ανδροπαραδίνομαι
Φερε ένα ποστ που τον εδώ πει κοντό. Δεν έχω κρίνει ποτέ κανέναν για την εξωτερικη του εμφάνιση. Αμφιβάλλω αν θα βρεις ένα ποστ στα 1000 που και πάλι θα είναι αστείο αλλά πάλι το αποκλειω. Αντίθετα θα βρεις 20αδες να τον λέει η ίδια κοντο.Το ύπουλο φίδι γαιννοπουλος προσπαθεί ως συνήθως να πετάξει λάσπη. Επίσης αναποδογυρίζει την χρονική σειρά με άνοιξες νήμα για το ότι πέρασε το όριο, οι άλλοι γράψανε ότι τι περνάνε άρα γιατί άνοιξε ςνημα για αυτήν. Μιλάμε για επίπεδο δημοτικού. Σου ξεφεύγει κιόλας ότι μπορεί κάποιοι που το γράψανε να είναι φίλοι μου και να τους κατσαδιαζω ιδιωτικά. Και άλλοι ξέρω ότι τρολαρουν, όπως φυσικά τρολαρει πιθανότατα και ο ΓΓ για την οδήγηση με ποτο.Σου ξεφεύγει επίσης το ότι εχω γράψει για αυτό το μελος, είναι αποτέλεσμα όσων αλλόκοτων πραγμάτων γράφει ως απόψεις της στα ποστ της. Και καμιά παρακολούθηση. Επιμένειοτι έκανε το σωστό ενώ δίνει εκατό ενδείξεις στα συμφραζόμενα ότι ήταν μαλακία. Αυτό έχει ενδιαφέρον να σχολιαστεί και όχι ένας αχαρακτηριστος που εμφανίζεται να πει εγώ κοιμάμαι πριν την στροφή και οδηγώ, για να μου σπάσει τα νεύρα. Ο ίδιος αχαρακτηριστος έχει επισημανθεί πόσες φορές είναι καταπτυστος που στήριξε αριστερά, άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα ποιος γράφει τι. Υπάρχει τι αξίζει να σχολιαστεί. Αν φυσικά έχεις λίγο μυαλό ή δεν κάνεις τον ΓΓ, το καταλαβαίνεις.
Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω ούτε με ΓΓ ούτε με κασπ. Σας εύχομαι η ζωή να σας ξεπληρώσει την κακια σας. Όλη η άποψη μου για το θέμα και ποια προκλητική πονηραδα με εκνευρίζει, εγώ τρόπο σκέψης συλλαμβάνω, μεθυσμένους δεν είναι η δική μου δουλειά να συλλάβω, είναι ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, και είχα προβλέψει και την αντίδραση σας αντί να ζητήσετε ταπεινά συγγνώμη. Αντίο και άσπρο πάτο.
Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω ούτε με ΓΓ ούτε με κασπ. Σας εύχομαι η ζωή να σας ξεπληρώσει την κακια σας. Όλη η άποψη μου για το θέμα και ποια προκλητική πονηραδα με εκνευρίζει, εγώ τρόπο σκέψης συλλαμβάνω, μεθυσμένους δεν είναι η δική μου δουλειά να συλλάβω, είναι ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, και είχα προβλέψει και την αντίδραση σας αντί να ζητήσετε ταπεινά συγγνώμη. Αντίο και άσπρο πάτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βόμβα μέλους Phorum.com.gr!
από Saliveros » 29 Ιουν 2023, 08:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 150 Απαντήσεις
- 3893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
30 Ιουν 2023, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο επικίνδυνη είναι η ιππασία;
από Ourania-Rania » 18 Μαρ 2024, 21:57 » σε Αθλητικά - 25 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-