Και για τα παιδιά χρειάζεται ενίοτε. Οι γονείς είναι μόνιμο μπόνους, γι' αυτό το "ειδικά" που έγραψα, δεν αφορά μόνο αυτούς.hellegennes έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:09Καλά, ναι, για παιδιά μίλησα εγώ, δεν ξέρω πού κολλάνε οι γονείς στην ερώτησή μου.Isildur έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 09:54Αν ρωτούσες την κόρη μου πάντως που ανήκει στον χώρο που λες, θα σου έλεγε ότι κάποιες φορές θα έπρεπε να επιβάλεται από τον νόμο να πίνουν 3-4 ποτά. Ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν γονείς...hellegennes έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 01:40
Θα ήθελες να επιτρέπεται από το σχολείο να πίνει μία νηπιαγωγός 3-4 ουίσκια πριν το μάθημα; Μια βρεφονηπιοκόμος; Θα άφηνες το μωρό σου σε βρεφικό σταθμό που οι υπάλληλοι επιτρέπεται να πίνουν 3-4 ποτά;
Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Ενίοτε χρειάζονται και για την ανοχή πχορουμιστών.Isildur έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 12:52Και για τα παιδιά χρειάζεται ενίοτε. Οι γονείς είναι μόνιμο μπόνους, γι' αυτό το "ειδικά" που έγραψα, δεν αφορά μόνο αυτούς.hellegennes έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:09Καλά, ναι, για παιδιά μίλησα εγώ, δεν ξέρω πού κολλάνε οι γονείς στην ερώτησή μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για κάποιους δεν φτάνουν τα ουίσκια. Πρέπει να πέσεις στα σκληρά, ή απλά να αρχίσεις το γράψιμο (ξέρεις πού).ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 13:04Ενίοτε χρειάζονται και για την ανοχή πχορουμιστών.Isildur έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 12:52Και για τα παιδιά χρειάζεται ενίοτε. Οι γονείς είναι μόνιμο μπόνους, γι' αυτό το "ειδικά" που έγραψα, δεν αφορά μόνο αυτούς.hellegennes έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:09
Καλά, ναι, για παιδιά μίλησα εγώ, δεν ξέρω πού κολλάνε οι γονείς στην ερώτησή μου.

Ναι, σιγά μην τρέχουμε στους ανώνυμους αλκοολικούς και στα 18 άνω για τον κάθε προβληματικό στάλκερ, που θέλει να αποφορτιστεί. Ας πάει αυτός.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Πόθεν το συμπέρανες αυτό;

(Και όχι, δεν εννοούσα την ίδια. Μπορεί κάποιες φορές να το τραβάμε λίγο παραπάνω, αλλά σε γνωστά πάτερνς αντιδράσεων δεν υπάρχει θέμα, μαθαίνεις και πορεύεσαι. Άλλοι είναι οι μπετόστοκοι εδώ...)

- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Ποιοι; Αν έχεις κάτι με εμένα, πες το παντελονάτα
Όχι ρε, τι να 'χω με σένα; ΟΚ, έχεις κι εσύ τα κολλήματά σου, αλλά με άλλους που τσιμπάνε κιόλας. Με μένα προσωπικά δεν τρέχει κάστανο (και το ξέρεις).

Με όσους δεν υπάρχουν εμμονικά θέματα, σαφώς και δεν προβληματικό αλλά εποικοδομητικό το κάτι παράνω. Είναι το αλατοπίπερο της επικοινωνίας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μέχρι που δεν πάνε.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:20Κι όμως.taliban έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:15Αλκοολικος και οδήγηση normal δεν πανε μαζί.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:56Δε ξέρω, εγώ οι περισσότεροι που ξέρω και βγαίνουμε και οδηγούν μέχρι 3 ποτά πίνουν και είναι κομπλε. Καλά έχω δει και τέρατα απο κατανάλωση αλκοόλ και να παίρνουν αυτοκίνητο και έχω μπει κιόλας συνοδηγός σε άτομο που παραπάταγε από το ποτό και οδήγησε νορμάλ. Αλλά γενικά αυτός ήταν αλκοολικός. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.
Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μια φορά σπάει.
Ισχύει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κορώνα γράμματα; Δεν είναι καν ρίσκο. Είναι άγνοια κινδύνου και βλακεία. Δες αυτόΠασιφάη έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 22:30Αν ο δικός σου είχε πιεί το Βόσπορο, έπρεπε να του πεις να το κλειδώσει και να πάρετε ταξί. Δεν είναι ντροπή.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 20:43Εγώ δε πίνω ιδιαίτερα. Οποτε nope μια χαρά ήμουν σαν συνοδηγός αν και φοβόμουν φουλ. Το πήγε μια χαρά.
Κι αν σου έλεγε μαλακίες του στυλ οτι μπορεί και μπαίνει ''στην αυτόματη οδήγηση'' ένεκα εμπειρίας, δεν έπρεπε καν να μπεις μέσα. Αυτά είναι ρίσκα. Πίστεψέ με. Και δεν παίζουμε κορώνα γράμματα τις ζωές μας, αλλά κυρίως των άλλων που δεν χρωστάνε τίποτα.
Κι αντί να του πει να κόψει, τράβαγε βίντεο.
- Fata_Morgana
Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ είμαι κατά της οδήγησης όταν κάποιος έχει πιεί σε σημείο που να αισθάνεται να το αισθάνεται. Τα 3 ποτά για πολλούς δεν είναι κάτι. Αλλά πάντα παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα. Εμένα αν μου δωσεις 3 ουίσκι θα παραπατάω και θα ξερναω σα το γατί μετά.
Ο συγκεκριμένος με 3 ουίσκι είναι πρωινός καφές αλλά και ο συγκεκριμένος τράκαρε και έχωσε το αυτοκίνητο κάτω απο φορτηγό στα φανάρια έχοντας πιεί τον Βόσπορο. Απλά τη συγκεκριμένη φορά που έτυχε να είμαι εγώ μέσα όπως και τόσες άλλες που οδηγούσε έχοντας πιει τον Βόσπορο, δεν τράκαρε.
- Fata_Morgana
Ναι οκ. Και τώρα μια ρεαλιστική λύση;Πασιφάη έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 23:02Αν δεν παίρνει απο λόγια, μια κλωτσοπατινάδα είναι ιδανική, πριν τον χώσεις μέσα στο ταξί. Ή οδηγάς εσύ,αν δεν έχεις πιεί.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 22:55Όχι καλέ ο δικός μου. Φίλος μου καλός που είχε θέμα με το αλκοόλ. Μπήκα γιατί ήταν σχετικά μικρή η απόσταση και δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Ούτε άκουγε να μην πάρει το αυτοκίνητο. Αλήθεια πως αντιμετωπίζετε αν κάποιος από τη παρέα ή δικός σας άνθρωπος πιει και δε θέλετε να οδηγήσει; πως τον πείθεις;Πασιφάη έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 22:30
Αν ο δικός σου είχε πιεί το Βόσπορο, έπρεπε να του πεις να το κλειδώσει και να πάρετε ταξί. Δεν είναι ντροπή.
Κι αν σου έλεγε μαλακίες του στυλ οτι μπορεί και μπαίνει ''στην αυτόματη οδήγηση'' ένεκα εμπειρίας, δεν έπρεπε καν να μπεις μέσα. Αυτά είναι ρίσκα. Πίστεψέ με. Και δεν παίζουμε κορώνα γράμματα τις ζωές μας, αλλά κυρίως των άλλων που δεν χρωστάνε τίποτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βόμβα μέλους Phorum.com.gr!
από Saliveros » 29 Ιουν 2023, 08:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 150 Απαντήσεις
- 3893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
30 Ιουν 2023, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο επικίνδυνη είναι η ιππασία;
από Ourania-Rania » 18 Μαρ 2024, 21:57 » σε Αθλητικά - 25 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-