Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να μην μπαίνουν ούτε με άλλο. Τεχνικώς γίνεται με επιτυχία σε μεγάλο ποσοστό.
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
Θες να τ'ακούσεις Χελωνούκο?
Ή θες να σου πούμε αι γυναίκαι "βλέπε να μαθαίνεις "πώς πιάνουν τ'αρματα τα παλουκάρια"?
Άντε γιατι με θύμωσες τώρα και θα μανουριάσω κι εγώ
Μαζί σου

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- hellegennes
Συγγνώμη, έκανε τέτοιο πράγμα και το σκέφτεσαι για το αν πρέπει να απευθυνθείς στις αρχές;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:21Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο πάντως.hellegennes έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:27Συγγνώμη, έκανε τέτοιο πράγμα και το σκέφτεσαι για το αν πρέπει να απευθυνθείς στις αρχές;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:21Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
Η δε αστυνομία θα σου πει δεν έχουμε να κάνουμε κάτι. Κάνε μήνυση. Ο δικηγόρος θα του πει, δεν έχει τύχη το να κινηθείς νομικά, μιας και δε νοείται εξύβριση σε προσωπικό μήνυμα. Άσε που αν ψάξεις τα προσωπικά του δεδομένα είναι νομικά επιλήψιμο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Δεν ξέρω, εγώ θα έκανα αμέσως καταγγελία για απειλητικά τηλεφωνήματα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:32Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο πάντως.hellegennes έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:27Συγγνώμη, έκανε τέτοιο πράγμα και το σκέφτεσαι για το αν πρέπει να απευθυνθείς στις αρχές;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:21Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
Η δε αστυνομία θα σου πει δεν έχουμε να κάνουμε κάτι. Κάνε μήνυση. Ο δικηγόρος θα του πει, δεν έχει τύχη το να κινηθείς νομικά, μιας και δε νοείται εξύβριση σε προσωπικό μήνυμα. Άσε που αν ψάξεις τα προσωπικά του δεδομένα είναι νομικά επιλήψιμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πού;hellegennes έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:36Δεν ξέρω, εγώ θα έκανα αμέσως καταγγελία για απειλητικά τηλεφωνήματα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:32Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο πάντως.hellegennes έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:27
Συγγνώμη, έκανε τέτοιο πράγμα και το σκέφτεσαι για το αν πρέπει να απευθυνθείς στις αρχές;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Στην αστυνομία και στην εισαγγελία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:38Πού;hellegennes έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:36Δεν ξέρω, εγώ θα έκανα αμέσως καταγγελία για απειλητικά τηλεφωνήματα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:32
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο πάντως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Της μαμάς μου στο γραφείο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 17:25Ποιος είναι αυτός;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:26Ο γνωστός είναι ένας τύπος που με κάποιο τρόπο βρήκε ή του δώσανε προσωπικά στοιχεία δικά μου και 5-6 άλλων από εδώ, με αποτέλεσμα να παίρνει τηλέφωνα σε κινητά, επαγγελματικά ακόμα και συγγενικά και να λέει αδιανόητες μαλακίες/συκοφαντίες ή/και να βρίζει σαν παλαβός.
Παρότι τον βρήκαμε ποιος είναι, που είναι κλπ προσωπικά τον θεώρησα κλινική περίπτωση και δεν εδωσα συνέχεια παρότι που και που συνεχίζει.
Αν νιώσω ότι ξεφεύγει και δυνητικά αποτελεί απειλή, τότε η αντίδραση μου θα είναι ανάλογη. Για να μην πω δυσανάλογη.
Τι παίχτηκε;
Πώς βρήκε τηλέφωνα σε ένα φόρουμ;
Ποιων 5-6 άλλων και γιατί;
Τι έγινε ρε, έχω χάσει επεισόδια.
Το κινητό του πατέρα μου.
Το σταθερό στη δουλειά του Οττο και το κινητό του Οττο και στον σύλλογο που είναι Μέλος ο Οττο.
Τον Μαυροβασιλη και την αδερφή του
Τον Ερμη
Μέχρι τώρα δεν έχει βρει μόνο το κινητό μου και του Σατανικού.
ΥΓ. Πονάς αν με διαβάζεις ;;;;; Ατσσσσσσσς
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:53Της μαμάς μου στο γραφείο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 17:25Ποιος είναι αυτός;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:26
Ο γνωστός είναι ένας τύπος που με κάποιο τρόπο βρήκε ή του δώσανε προσωπικά στοιχεία δικά μου και 5-6 άλλων από εδώ, με αποτέλεσμα να παίρνει τηλέφωνα σε κινητά, επαγγελματικά ακόμα και συγγενικά και να λέει αδιανόητες μαλακίες/συκοφαντίες ή/και να βρίζει σαν παλαβός.
Παρότι τον βρήκαμε ποιος είναι, που είναι κλπ προσωπικά τον θεώρησα κλινική περίπτωση και δεν εδωσα συνέχεια παρότι που και που συνεχίζει.
Αν νιώσω ότι ξεφεύγει και δυνητικά αποτελεί απειλή, τότε η αντίδραση μου θα είναι ανάλογη. Για να μην πω δυσανάλογη.
Τι παίχτηκε;
Το σταθερό στη δουλειά του Οττο και το κινητό του Οττο και στον σύλλογο που είναι Μέλος ο Οττο.
Τον Ερμη

Τι λέτε ρε;
- Cecily Anne
Λέω ότι έπαιρνε τηλ στο φαρμακευτικό σύλλογο και έλεγε με ονοματεπώνυμο τον Οττο παιδεραστή. Στη μαμά μου και στον μπαμπά μου καιγόταν για τον Μαυροβασιλη πιο πολύ.Beria έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:54Cecily Anne έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:53Της μαμάς μου στο γραφείο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 17:25
Ποιος είναι αυτός;
Τι παίχτηκε;
Τον Ερμη
Τι λέτε ρε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Cecily Anne
Πρέπει να έχει σκάσει που δεν μας έχει βρει…. Πιστεύω έχει αυξήσει δόση μόνο για πάρτη μας!
Το χει βρει και το δικο σου αλλα εισαι στο ασανσερ συνηθως και δεν πιανει
- Cecily Anne

Cecily Anne έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:55Λέω ότι έπαιρνε τηλ στο φαρμακευτικό σύλλογο και έλεγε με ονοματεπώνυμο τον Οττο παιδεραστή. Στη μαμά μου και στον μπαμπά μου καιγόταν για τον Μαυροβασιλη πιο πολύ.Beria έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:54Cecily Anne έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:53
Της μαμάς μου στο γραφείο.
Τον Ερμη
Τι λέτε ρε;
WTF. Τι φάση ο τύπος. Εμφανώς άρρωστος; Δύσκολο πάντως σε τέτοια σκηνικά να μην ξεφύγεις και να πας να τον βρεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη η Βουλγαρία με 1.81 και δεύτερη η Γαλλία με 1.68...
από Libre arbitre » 25 Δεκ 2024, 07:46 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
18 Μαρ 2025, 19:24
-