Ναι ρε τραύμα. Σε ξέρουμε.xioni έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 21:58Κράτα μικρό καλάθι, γατάκιΧαοτικός έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 20:43Ενημερωτικά πάντως και καλό είναι να το ξέρετε όλοι. ο χρήστης που έχει τον περισσότερο χρόνο μπαναρισμένος, από την αρχή του φόρουμ, είμαι εγώ.
και δεν έκανα ποτέ ούτε στόκιν, ούτε οτιδήποτε κακόηθες κάνουν πολλοί, μα πάρα πολλοί. Απλά βρίζω που και που.
Αλλά όσο πάει ωριμάζετε. Το παρατηρώ. Κι αυτό είναι καλό.
Επίσης να επισημάνω κι αυτό. Έχει πλάκα που πολλοί χρήστες, επιχειρούν να δικαιώσουν τη σκατιά τους με το να αναφέρονται στους κανονισμούς
Αυτό το ποστ δείχνει πως αντιλαμβάνεσαι την περσόνα σου = ο εαυτός σου καθώς και αν* και πόσο κομπλεξικός είσαι.
*Από ευγένεια το αν, η συζήτηση είναι στο πόσο.
Απειλη για ban από Συντονιστή χωρίς παραβιάση του Κανονισμού
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Απειλη για ban από Συντονιστή χωρίς παραβιάση του Κανονισμού
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν έχει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εδώ άλλοι ξεπλενουν τον κομμουνισμο. Αυτό σε πείραξε?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 22:58Αναμενόμενο ξεαναμενόμενο η διάδοση της ναζιστικής ιδεολογίας απαγορεύεται από τους όρους χρήσης. Όχι που δε θα προσπαθουσες να ξεπλύσνεις τη ναζιστική ιδεολογία, φασιστόμουτρο.George_V έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 22:27Αναμενόμενο.
Δυστυχώς όμως το δικαίωμα στην πολιτικηβεπιλογηβδεν μπορεί να περιοριστεί από μια δρακα αυτοκλητων κηνσορων.
Είτε μας αρέσει είτε όχι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει την πολιτική επιλογή του όπως του αρέσει ακόμα και αν αυτή είναι μια τόσο απεχθης για άλλους.
Σκέψου ότι για κάποιους άλλους το να είναι κάποιος κομμουνιστής ας πούμε είναι το ίδιο απεχθες. Δλδ θα έπρεπε να πετάξουμε στον Καιάδα τους κομμουνιστες επειδή δεν αρέσουν σε κάποιους άλλους?
Αν θεωρείς ότι κάνω κάτι λάθος κάνε μου αναφορά. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θέλετε να βάλετε περιορισμούς στις επιλογές του οποιουδήποτε. Αν δεν συμφωνεί μαζί σας κάποιος είναι φασίστας.
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι δεν υπερασπιζομαι τον ναζισμο/φασισμό. Υπερασπιζομαι το δικαίωμα στην απρόσκοπτη και χωρίς όρια ελευθερία πολιτικης επιλογής του κάθε ανθρώπου.
Το ξέρεις το ρητό που κακώς αποδίδεται στον Βολταιρο ετσι?
Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιζομαι το δικαίωμα σου να το λες.
Κάποιος όπως εσυ του οποίου η ιδεολογία διωχθηκε απηνως τα τελευταία 80 χρόνια θα περίμενα να καταλάβει έχοντας ήδη περπατήσει αυτοντο δρόμο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
στους ανοητους καρολινα μου ειπε ο παππους μου να μην διαφωνω και να τους λεω παντα -ναι οτι πειςKarolina έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 20:02
ΟΚ μου απάντησες εσύ στο ζήτημα που έθεσες ότι δεν είναι όλοι όσοι ψηφίζουν ΧΑ ναζί.Επειδή προφανώς ήσουν και εσύ ένας απο αυτούς, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με επιβεβαίωσες.Ναι...όλοι όσοι ψήφισαν έστω στις τελευταίες εκλογές που υπήρχε σαν κόμμα ΧΑ είναι ναζιστές.Διότι σαφώςς πρέπει να το αρνηθούν, ελάχιστοι το παραδέχονται καθώς δεν σας παίρνει..αλλά η γλώττα δεν κάνει λάθος.
''Μακάρι να ήταν τόσοι πολλόι οι ναζιστές'' Είπες....Τα είπες όλα.
τι να κανω ειστε και πολλοι καθως αυξανεστε συνεχως ισως να φταιει ο αερας
- kongrosian
Σοβαρά το λες;kongrosian έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:32κούλαρε λίγο ρε μπρο.
- kongrosian
Ε ναι αλλά κουλ είμαι.kongrosian έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:37όχι εντελώς. σοβαρά το λέω, αλλά το διατύπωσα ασόβαρα.

Αλλού είναι το τραύμα

και αυτός που λες, όχι. Δεν έχει πλάκα.

- Ληστοσυμμορίτης
Δεν χρειάζεται ξέπλυμα ο κομμουνισμός, ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου. Βέβαια τέτοια προσπάθεια και καημό για τον κομμουνισμό δεν πρόκειται να δείξεις μιας και είσαι φασιστικάκι.George_V έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:09Εδώ άλλοι ξεπλενουν τον κομμουνισμο. Αυτό σε πείραξε?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 22:58Αναμενόμενο ξεαναμενόμενο η διάδοση της ναζιστικής ιδεολογίας απαγορεύεται από τους όρους χρήσης. Όχι που δε θα προσπαθουσες να ξεπλύσνεις τη ναζιστική ιδεολογία, φασιστόμουτρο.George_V έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 22:27
Αναμενόμενο.
Δυστυχώς όμως το δικαίωμα στην πολιτικηβεπιλογηβδεν μπορεί να περιοριστεί από μια δρακα αυτοκλητων κηνσορων.
Είτε μας αρέσει είτε όχι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει την πολιτική επιλογή του όπως του αρέσει ακόμα και αν αυτή είναι μια τόσο απεχθης για άλλους.
Σκέψου ότι για κάποιους άλλους το να είναι κάποιος κομμουνιστής ας πούμε είναι το ίδιο απεχθες. Δλδ θα έπρεπε να πετάξουμε στον Καιάδα τους κομμουνιστες επειδή δεν αρέσουν σε κάποιους άλλους?
Αν θεωρείς ότι κάνω κάτι λάθος κάνε μου αναφορά. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θέλετε να βάλετε περιορισμούς στις επιλογές του οποιουδήποτε. Αν δεν συμφωνεί μαζί σας κάποιος είναι φασίστας.
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι δεν υπερασπιζομαι τον ναζισμο/φασισμό. Υπερασπιζομαι το δικαίωμα στην απρόσκοπτη και χωρίς όρια ελευθερία πολιτικης επιλογής του κάθε ανθρώπου.
Κάποιος όπως εσυ του οποίου η ιδεολογία διωχθηκε απηνως τα τελευταία 80 χρόνια θα περίμενα να καταλάβει έχοντας ήδη περπατήσει αυτοντο δρόμο.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Τι ακριβώς από αυτή την λίστα που σου έβαλε δεν ισχύει;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 21:46Αντιεπιστημονικη παραφιλολογια.Nandros έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 21:22Είσαι καινούργιος και δεν ξέρεις τί κουμάσι είμαι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 21:16
Εσένα σε πήγαινα που έκανες μπουλινγκ στα ναζίδια, μη το χαλάς τωρα.Nandros έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 12:47Οι πρακτικές είναι ίδιες. Η διαφορά είναι μόνο στο χρώμα: Μαύρο, φαιό, κόκκινο.
1! Μονοκομματισμός ή επιλεγμένος ολιγοκομματισμός. Κατάργηση ή απαγόρευση άλλων κομμάτων = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
2! Απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου και επιβολή λογοκρισίας = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
3! Απολυταρχία των ολίγων ή του ενός = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
4! Κατάργηση Συντάγματος ή εφαρμογή Συντάγματος στα μέτρα της απολυταρχικής εξουσίας = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
5! Παρακρατικοί και ασφαλίτες, σε πολύ μεγάλο αριθμό, παρακολουθούν/ φακελώνουν τον λαό = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
6! Επιβολή τρομοκρατίας στον λαό = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
7! Συλλήψεις. δολοφονίες, εξορίες, κλπ θεάρεστα κατά των αντιφρονούντων, πραγματικών ή φανταστικών = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
8! Δίκες-παρωδίες = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
9! Αποτέλεσμα της εξουσίας τους εκατοντάδες/χιλιάδες/εκατομμύρια νεκρών = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
Η λίστα είναι ατέλειωτη.
Άσε τους βερμπαλισμους και πες τι από αυτή τη λίστα δεν ισχύει και γιατί.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- kongrosian
τεσπα. σε καταλαβαίνω. φάση είναι.
- Οργισμένος
Κανονικα και αν οντως δεν υπαρχει αυτο στους κανονισμους ο εν λογω συντονιστης θα επρεπε να φαει περμαμπαν και ως χρηστης. Αλλα ποιον θα βρουμε να φυλαει το μαντρι. Ε δεν γαμεις;;;Nandros έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:51Κατηγορούμαι για stalking από συντονιστή.vatraxos έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:39Εγώ σε προειδοποίησα, μην πεις ότι δεν ήξερες
Υ.Γ. πχ search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keyw ... 4&start=15
Δεν υπάρχει κανόνας για τέτοιο θέμα.
Το επιχείρημα στο ΥΓ είναι σαθρό.
Παρακαλώ τον Διαχειριστή να αναλάβει την υπόθεση.
Spiros252
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ο τύπος είναι για τα σίδερα.
70 χρονών και δες λεξιλόγιο που έχει.
Βέβαια στην πραγματική ζωή,αν αρχίσει να βρίζει έτσι δεξιά αριστερά, μάντεψε τι θα μαζέψει.
Εκτός αν τον λυπηθούν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι είναι φασιστικακι? Κάτι σαν φυστικακι?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:55Δεν χρειάζεται ξέπλυμα ο κομμουνισμός, ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου. Βέβαια τέτοια προσπάθεια και καημό για τον κομμουνισμό δεν πρόκειται να δείξεις μιας και είσαι φασιστικάκι.George_V έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 23:09Εδώ άλλοι ξεπλενουν τον κομμουνισμο. Αυτό σε πείραξε?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 22:58
Αναμενόμενο ξεαναμενόμενο η διάδοση της ναζιστικής ιδεολογίας απαγορεύεται από τους όρους χρήσης. Όχι που δε θα προσπαθουσες να ξεπλύσνεις τη ναζιστική ιδεολογία, φασιστόμουτρο.
Anyways είναι προφανές ότι φοράς κομματικά γυαλιά και όποιος δεν είναι του κόμματος είναι φασίστας για σένα.
Συνηθίσαμε τις ταμπέλες. Ούτως ή άλλως μου έχουν κολλήσει τόσες πολλές που έχω χάσει το μέτρημα Τι είμαι πλέον. Είμαι φασίστας? Είμαι κομμουνιστής? Είμαι φιλελεύθερος? Είμαι σοσιαλιστής?
Είναι η εύκολη λύση να ταμπελιαζεις και για αυτό προτιμώ το διάλογο από το να πω "είσαι κομμουνι" και να το λήξω εκεί.
Αν μη τι άλλο το ταμπελιασμα προδίδει και ένδεια επιχειρηματων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο ΣτΕ κρίνεται η συνταγματικοτητα του Οικοδομικου κανονισμού
από Ίακχος » 11 Οκτ 2024, 22:26 » σε Αρχιτεκτονική - 1 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
24 Δεκ 2024, 09:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτό συνιστά πραγματική παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου.
από Ναύτης » 21 Φεβ 2025, 09:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 133 Απαντήσεις
- 2301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
26 Φεβ 2025, 08:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπερτουρισμός: εθνική ανάπτυξη ή κοινωνική απειλή;
από Γαληνός » 04 Ιουν 2023, 10:50 » σε Εθνικά Θέματα - 45 Απαντήσεις
- 2156 Προβολές
-