Και όμως είχε γραφτεί στο Ελεύθερο και έγραφε. Δεν είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει την ύπαρξη του εδώ φόρουμ. Στη θέση σου, θα το έστελνα το μαιηλ.Παλαιομνήμων έγραψε: ↑06 Αύγ 2018, 02:04Είχε αποσυρθεί πολύ καιρό (χρόνια) ήδη από το παλαιό. Δεν ξέρω βέβαια αν τυχόν είχε κάνει καμμιά επανεμφάνιση απ' όταν είχα κλειστεί στην "Μουσική". Θα μπορούσα να τού στείλω μήνυμα πάντως, καθώς ήταν από τους λίγους που ένα φεγγάρι επικοινωνούσαμε μέσω μέιλ.
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
- Είχε κατηγορήσει τον Μουζάλα για την ονομασία των Σκοπίων (κάποτε μπερδεύτηκε η γλώσσα του Μουζάλα και είπε "Δημοκρατία της Μακεδονίας" ή "Μακεδονία της Δημοκρατίας", δεν θυμάμαι) και ο Ολντ είχε θέσει προθεσμία στον Π. Καμμένο να τον αποκηρύξει.
- Είχε δηλώσει ότι μόνο όταν ο Π. Καμμένος ρίξει την κυβέρνηση λόγω του ονοματολογικού θα συγχωρήσει τον Καμμένο επειδή δεν είχε καταδικάσει τον Μουζάλα.
- Είχε πετύχει στο elefthero net να διαγράφονται οποιαδήποτε ποστς μου τον σχολίαζαν.
- Πίστευε ότι θα δημιουργηθεί μια αξιόλογη "Νέα Δεξιά" υπό τον Μπαλτάκο.
- Ζούσε στη Χαλκιδική
- Συνταξιούχος του ΟΤΕ
- Είχε 5 σκυλιά.
- Έχω πολύ καιρό να δω ποστ του (Ίσως επειδή τον είχα σε παράβλεψη).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikosVy την 06 Αύγ 2018, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Εμένα μου έλειπε ο χρήστης ''νούμερο''. Χαμένος από τον Ιουνιο του 2003. Αλλά με το που γράφτηκα εδώ υπερκάλυψα την έλλειψη με το παραπάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
έχω την εντύπωση ότι κάπου τον είχε πάρει το μάτι μου.
τώρα ήταν εδώ,σε κάποιο άλλο φόρουμ,δε ξέρω.
O vantono δεν χάθηκε ακριβώς, αλλά φέτος δεν άφησε φωτό με το σώμα της σεζόν... Κοίταξα στο ιστορικό και μοιάζει να ασχολείται με ενδιαφέροντα αθλήματα στον πραγματικό κόσμο! Αυτά είναι!
Γενικώς έχουν χαθεί μπουτακια, ποδαράκια, κωλαρακια συμφορουμιτών στο νέο σπίτι.
Τι συμβαίνει παιδιά;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
αν ταυτοποιηθεί ο χρήστης , ναι!!

Αν τακτοποιηθεί;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
NikosVy έγραψε: ↑06 Αύγ 2018, 12:33- Είχε κατηγορήσει τον Μουζάλα για την ονομασία των Σκοπίων (κάποτε μπερδεύτηκε η γλώσσα του Μουζάλα και είπε "Δημοκρατία της Μακεδονίας" ή "Μακεδονία της Δημοκρατίας", δεν θυμάμαι) και ο Ολντ είχε θέσει προθεσμία στον Π. Καμμένο να τον αποκηρύξει.
- Είχε δηλώσει ότι μόνο όταν ο Π. Καμμένος ρίξει την κυβέρνηση λόγω του ονοματολογικού θα συγχωρήσει τον Καμμένο επειδή δεν είχε καταδικάσει τον Μουζάλα.
- Είχε πετύχει στο elefthero net να διαγράφονται οποιαδήποτε ποστς μου τον σχολίαζαν.
- Πίστευε ότι θα δημιουργηθεί μια αξιόλογη "Νέα Δεξιά" υπό τον Μπαλτάκο.
- Ζούσε στη Χαλκιδική
- Συνταξιούχος του ΟΤΕ
- Είχε 5 σκυλιά.
- Έχω πολύ καιρό να δω ποστ του (Ίσως επειδή τον είχα σε παράβλεψη).

Για χρήστη, που δεν γράφει πια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που χάθηκαν και δεν μας λείπουν.
από Πασιφάη » 16 Νοέμ 2024, 23:43 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 9 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Νοέμ 2024, 18:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περσόνες που δεν χάθηκαν και μας λείπουν.
από enaon » 18 Δεκ 2024, 17:37 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 42 Απαντήσεις
- 1735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Δεκ 2024, 23:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι άριστοι δεν κάνουν διακοπές. Λείπουν εκτός Αθηνών...
από Maspoli » 09 Αύγ 2023, 09:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
09 Αύγ 2023, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες είναι οι πιο ρυθμιστικές περσόνες του φόρουμ;
από AlienWay » 21 Δεκ 2024, 11:26 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
30 Δεκ 2024, 13:56
-