την ιδια απορια ειχα και εγω.δηλαδη το επομενο βημα ηταν να γραφτουν στο ιντυ?under έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 17:49Εγω εξακολουθω να απορω : πως καταληξατε εκει μεσα ρε σεις ;fagano3 έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 17:161. Δεν γραφαν αρκετοι απο εμας εκει.
2. Το καλουποδεχτηκαν εννοεις οτι εγραφες φορουμ και εβγαινε βοθρουμ,αναφορες σε αναγκες απολυμανσης,στις φωτογραφιες με συνονιστες ουγγρους αστυνομικους;
3. Απο την μια καναν πως δεν τους ηθελαν και τους βριζαν που πηγαν και μολις πηγαν να φυγουν τους κοψαν τα π.μ. και αρχισαν να διαδιδουν ιστοριες οτι οποιος παει στο φορουμ θα κολλησει ιους,ερπη,μαλαρια,εμπολα
Απλα επαναληφθηκε η γνωστη ιστορια.Μολις δωσει σε κομμουνιστη εξουσια ειτε μιλαμε για κρατος ή για φορουμικη κοινοτητα θα προσπαθησει να στο κανει Αλβανια του Χοτζα που λεγαν οτι κλειναν τα συνορα για να μην πλακωσουν οι πεινασμενοι Ελληνες.
Τοσα social media υπαρχουν για να λετε τον πονο σας.
Αντικειμενικα ηταν καταντια.
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Από το ποστ μου τα κατάλαβες όλα αυτά;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 18:00Απο το post σου καταλαβα οτι τελικα αυτος που εγραφε ολα αυτα ηταν ο δαιμονιος κρητικος ρεπορτερ
Δεν μου τα εξηγείς κι εμένα, πώς το κατάλαβες;
Αυτος δεν ειχε παει στους NY Times ;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 18:00Απο το post σου καταλαβα οτι τελικα αυτος που εγραφε ολα αυτα ηταν ο δαιμονιος κρητικος ρεπορτερ
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Στο παλιό πχορουμ, αν και δεν έγραφε ούτε αυτός ούτε η Amor, η ημερομηνία τελευταίας επίσκεψης στον λογαριασμό της Amor ανανεωνόταν, άρα έμπαινε να τσεκάρει.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 17:51Von Mackensen έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 17:49Υπαρχουν λιγες πιθανοτητες να μην το γνωριζει εαν δεν πολυμπαινει και στο ελευθερο.
Ο ανθρωπος που γνωριζει οτι εγω ο talaipwros και ο under ειμαστε καποιοι απο τους κλωνους που χρησιμοποιει ενα ατομο δεν ειναι δυνατον να μην γνωριζει για εδω
Αυτος τα ξερει ολα
Δείτε μία τη λίστα των μελών πριν μεγαλώσει πάρα πολύ, μήπως βρείτε κάτι.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Απο αυτο
από Beria » 36 λεπτά πριν
αφού γράφει με το όνομα του ο Τσιλι-Αλκιβιάδης εκεί
ποιος Ματρούσκος;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ναι ρε παπάρα, αυτό ρωτάω; Τι κατάλαβες;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 18:08Απο αυτοαπό Beria » 36 λεπτά πριν
αφού γράφει με το όνομα του ο Τσιλι-Αλκιβιάδης εκεί
ποιος Ματρούσκος;
Έγραψες: "Τοσο καιρο δεν ειχα πονηρευτει.Δεν ειχα δωσει σημασια. Τωρα δενουν ολα"
δηλ;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εβλεπα τα σχολια
Αλλα δεν ειχα καταλαβει ποιος ειναι
Τωρα που τα ξαναδιαβαζω απορω πως δεν τον καταλαβα
Αρίστος for Tsirpas
μακαριος ο ρουμελιωτς
γιατι είναι μονάχος
γιατι είναι μονάχος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
ρε σεις τι είναι τουτοι οι πιστοποιημένοι????
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Αφού ως Αλκιβιάδης έγραφε, τι δεν κατάλαβες;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 18:12Εβλεπα τα σχολια
είσαι τόσο νέος στο φόρουμ;
οι καλοί· οι αριστεροί
Ποιοί κομμουνιστές, τί επεισόδια έχω χάσει? Ελπίζω να μην σχολίασα με καμαι παπαριά λόγω αγνοίας μου
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Κατάλαβε ποιος είναι με τα μαιμού νικ, αυτό λέει. Απλά δεν του πήγε το μυαλό του ποιος είναι και το ποστ σου του άνοιξε τα μάτια...Beria έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 18:14Αφού ως Αλκιβιάδης έγραφε, τι δεν κατάλαβες;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 18:12Εβλεπα τα σχολια
είσαι τόσο νέος στο φόρουμ;
Και εγώ προσπαθούσα να καταλάβω..
the end
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αλκη διαβαζα να τον λετε.Αλλα το θεωρουσα παρατσουκλι κτλ .Και Αλκιβιαδη ειχε το πχορουμ .Και δεν πηγε το μυαλο μου
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετα το κλείσιμο του phorum.com.gr
από dna replication » 26 Οκτ 2023, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 95 Απαντήσεις
- 5170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαμαρτυρία των Σερραίων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
από Kauldron » 21 Ιούλ 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού συγκέντρωσης
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Οκτ 2023, 18:22 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28