βασικα ακυρο . δεν ειναι ζου ειναι κατι παραπλησιο μαλλον . εκτος και αν εχω ξεχασει τοσο πολυ .
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
Άρχισες και τους χαρακτηρισμούς ενταντίον μου; χωρίς κανένα λόγο κιόλας.
Μην παραξηγιέσαι όμως όταν στην πέφτουν μετά όπως σου αξίζει.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Και να έχει και τα κουράγια ο Otto να κάθεται και να τσακώνεται και να τον βρίζουν στα νήματα για τα Τέμπη, ενώ έχει στην πλάτη του να τρέχει κάτι τέτοιο σε βάρος του και της οικογένειάς του...
Που εγώ έτσι και είχα τέτοια ντράβαλα όχι κλείσιμο όλα τα accounts, φόρουμ socials κλπ, αλλά θα έψαχνα για αλλαγή πλανήτη...
Σεβασμόςςςςςς (που λέει και ο λογιστής από την ταινία :"Το μικρό ψάρι")
Που εγώ έτσι και είχα τέτοια ντράβαλα όχι κλείσιμο όλα τα accounts, φόρουμ socials κλπ, αλλά θα έψαχνα για αλλαγή πλανήτη...
νυχτόβιε, γιατί άργησες?
θες να με κλέψει κανένας γνωστός άγνωστος δω μέσα?
θες να με κλέψει κανένας γνωστός άγνωστος δω μέσα?

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 20:50Ακριβώς. Το θέμα είναι για πόσο θα είμαστε φιλευσπλαχνοι.Ερμής έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 18:29Μα για τον συγκεκριμένο τα μάθαμε όλα. Εκτός και αν λες για φρέσκο φρούτο.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 17:59
Η διαρροή έγινε από κάποιον που μας ξέρει και όχι επειδή έγραψα το Νίκος στα "κινέζικα".
Ψυχάκιας, που εψαχνε όχι μόνο εμάς αλλά και συγγενείς, πεθερικά κλπ.
Οπότε ναι, αν νιώσω τέτοια απειλή και ξεπεραστούν τόσο τα όρια, θα μάθω όχι μόνο ποιος και που ειναι αλλα μέχρι και πότε πήγε για χέσιμο τελευταία φορά.
Το ότι δε τον έχουμε συνετίσει είναι λόγω του ότι είμαστε φιλευσπλαχνοι. Αλλά και αυτό έχει ένα όριο.
Γιατί να είσαστε φιλεύσπλαχνοι; Τον λυπάστε; Χρησιμοποιήστε όσες δυνατότητες έχετε κι από κοντά να τα ..πείτε.. κι ότι χρειαστεί . Και στις αρχές βέβαια κι αφήστε το φόρουμ ,άμα πέσει έπεσε ,θα ξαναγίνει.
Άσ´ το βρε βλάκα. Εγώ ποτέ δεν ξεκινάω πρώτη χαρακτηρισμούς. Αλλά κάπου έλεος με όλα τα φοβικά παρτάλια εδώ μέσα, που κάνουν ομαδικές πλακίτσες. Θα αρχίσω να κάνω κι εγώ με την πάρτη σας. Δεν βλεπω κάπου το πρόβλημα. Εσύ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Μαρ 2025, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι το βλέπω. Ποτέ δεν έχεις ξεκινήσει χαρακτηρισμούς και τριβές.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:15Άσ´ το βρε βλάκα. Εγώ ποτέ δεν ξεκινάω χαρακτηρισμούς. Αλλά κάπου έλεος με όλα τα φοβικά παρτάλια εδώ μέσα, που κάνουν πλακίτσες. Θα αρχίσω να κάνω κι εγώ με την πάρτη σας. Δεν βλεπω κάπου το πρόβλημα. Εσύ;
Νομίζω συμφωνεί όλο το φόρουμ.
Ολόρθιο είναι!
Μάχιμο, πάντα

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Φυσικό είναι μωρή χαροκαμένη,δεν έχω ασπρίσει ακόμα.
Κι ακόμα έχω πλούσιο μαλλί για να ζουλεύετε οι καραφλοί.
- Otto Weininger
Γιαυτό είχα γράψει πριν καιρό ότι 2 φορές μου έχει εμφανιστεί άκυρος μπροστά μου. Άκυρος από το φόρουμ. Στην δουλειά ας πούμε.exiledd έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 21:12Και να έχει και τα κουράγια ο Otto να κάθεται και να τσακώνεται και να τον βρίζουν στα νήματα για τα Τέμπη, ενώ έχει στην πλάτη του να τρέχει κάτι τέτοιο σε βάρος του και της οικογένειάς του...
Παρότι πιο νέος τοτε, τους την χάρισα και στους 2.
Είχα γράψει λοιπόν ότι η τρίτη θα είναι η φαρμακερή γιατί πλέον έχω οικογένεια.
Ο,τι μένει εντός φόρουμ λύνεται εδώ μέσα. Ο,τι βγει εκτός και με κάνει να αισθανθώ απειλή, θα πάει αλλιώς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Θα σου πω σε π.μ. όταν πάω σπίτι.hellegennes έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 19:27Συγγνώμη, έκανε τέτοιο πράγμα και το σκέφτεσαι για το αν πρέπει να απευθυνθείς στις αρχές;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 16:21Αν έχει στέλνει τέτοια σε πολλούς και διάφορους, ίσως να μην είναι ο γνωστός βλαμμένος που πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα και τις δουλειές κάποιων από μας εδώ μέσα λέγοντας αδιανόητες χοντράδες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Nα δούμε μέχρι πότε

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη η Βουλγαρία με 1.81 και δεύτερη η Γαλλία με 1.68...
από Libre arbitre » 25 Δεκ 2024, 07:46 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
18 Μαρ 2025, 19:24
-