Ο Μαδουραίος. Εγώ τον ''βάπτισα'' έτσι και υιοθετήθηκε το προσωνύμιο.

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ο Μαδουραίος. Εγώ τον ''βάπτισα'' έτσι και υιοθετήθηκε το προσωνύμιο.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο
Παλιακό το αφήγημα. Έλα, πες μου. Ήταν καλό όντως.
Έκλασε κάποια;Πασιφάη έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 13:42Παλιακό το αφήγημα. Έλα, πες μου. Ήταν καλό όντως.Μαδουραίος έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 13:41Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο
Μπα. Το μεθάνιο απ'την πάρτη σου μυρίζει.Μαδουραίος έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 13:48Έκλασε κάποια;Πασιφάη έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 13:42Παλιακό το αφήγημα. Έλα, πες μου. Ήταν καλό όντως.Μαδουραίος έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 13:41
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο
βαλτίωση
Οχι βεβαια. Δεν συμφωνω. Δεν ειναι ολοι ιδιοι και ομοιοι. Η πολυ δημοκρατια βλαπει και μετα γινεται οχλοκρατια.
ειπε ο μασκαρας... μασκαρα, γραικό μασκαρά...
Η νόσος της δημοκρατίας
Δηλαδή, πότε δουλεύει καλά η δημοκρατία και πότε γίνεται οχλοκρατία ακριβώς;
Εμφανεστατα. Οι Δεξιοι σκεφτονται και αποφασιζουν με το λογικη, οι Αριστεροι με το συναίσθημα. Δεν ειναι πια προφανες?
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 13:23Θα το θέσω πιο περιληπτικά. Στον οποιοδήποτε διάλογο, αυτός που καθορίζει το πλαίσιο της συζήτηση είναι αυτός με το μικρότερο αϊκιού. Είτε είναι "τρολ" είτε "κανονικός".AlienWay έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 13:11Η βασική αρχή είναι αυτή, και έχει εξηγηθεί από την οικονομική επιστήμη
Το εξηγώ περιληπτικά για όσους βαριούνται να δούνε:
Σε έναν οποιοδήποτε ιστότοπο, υπάρχουν δύο κατηγορίες χρηστών: Από τη μια, αυτοί που τρολάρουν, που προκαλούν ή που δεν πιστεύουν αυτά που λένε. Από την άλλη, έχουμε τους κανονικούς.
Σε έναν οποιοδήποτε διάλογο, έχουμε τις εξής πιθανότητες:
1ον: Ο ένας να είναι τρολ και ο άλλος κανονικός. Σε αυτή την περίπτωση, ο κανονικός ξενερώνει από τη συζήτηση. Αν διαρκώς συναναστρέφεται με τρολ, στο τέλος αποχωρεί.
2ον. Ο ένας να είναι τρολ και ο άλλος να είναι κι αυτός τρολ. Σε αυτή την περίπτωση, είναι και οι δύο ευχαριστημένοι, και παραμένουν.
3ον. Να είναι και οι δύο κανονικοί.
Αν τα εξετάσουμε με βάση τα ποσοστά πιθανοτήτων, ο "κανονικός" έχει μια δυναμική μόλις 25% και αυτό συμβαίνει γιατί προυπόθεση για να μην αποχωρήσει, είναι να συναναστρέφεται μόνο με άλλους κανονικούς.
Αντίθετα το τρολ, έχει δυναμική 75% διότι είναι ευχαριστημένο είτε με το να μιλάει με "κανονικούς", είτε με αυτούς που είναι επίσης τρολ.
Ετσι μακροπρόθεσμα όλοι οι ιστότοποι επικοινωνίας, οδηγούνται σε μια κατάσταση τρολ.