Πόσο καλά γνωρίζετε την αγγλική;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Πόσο καλά γνωρίζετε την αγγλική γλώσσα;

Δεν τη γνωρίζω καλά
5
16%
Μπορώ μόνο να τη μιλάω, αλλά μέχρι εκεί.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπορώ να διαβάζω άρθρα γραμμένα στα αγγλικά.
1
3%
Μπορώ όχι μόνο να διαβάζω αγγλικά άρθρα αλλά να βλέπω και βίντεο στα αγγλικά.
26
81%

Σύνολο ψήφων: 32

Άβαταρ μέλους
jason

Re: Πόσο καλά γνωρίζετε την αγγλική;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason » 28 Νοέμ 2019, 19:39

Alien666 έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 19:32
jason έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 19:29
Alien666 έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 19:25

Αυτός που μιλάει μέτρια, μπορεί ας πούμε να συνεννοηθεί με τους τουρίστες ή τις τουρίστριες :smt047 αλλά όταν διαβάσει άρθρο δεν θα καταλάβει πολλά. Μπορεί δηλαδή να συνεννοηθεί για τα βασικά.
Ευκολότερα καταλαβαίνεις ένα δύσκολο άρθρο, με το πάσο σου και με τα συμφραζόμενα παρά ανοίγεις μια απλή κουβέντα
Εκτός αν η κουβέντα είναι τι θα παραγγείλεις
Την επιλογή την έβαλα με το σκεπτικό ότι μερικοί ξέρουν π.χ. πως θα παραγγείλουν, ή πώς θα πραγματοποιήσουν μια αγορά στα αγγλικά, στη συνεννόηση βάζουν και λίγο μιμόγλωσσα και λένε "τα μιλάω".
Ε το 2 και το 3 πάνω κάτω τα ίδια είναι, και εγώ ξέρω όλες τις λέξεις, έχω proficiency και συνεννοούμαι στις αγορές μια χαρά
Όποτε προσπάθησα να μιλήσω με Αγγλίδα ήμουν σαν καθυστερημένος σε αυτά που έλεγε

Ένα φιλαρακι από σαλο που ναι πλέον 10 χρόνια εκεί και είναι τώρα καθηγητής εκεί μου λεγε ότι θέλει τουλάχιστον 6 μήνες για να αρχίσεις να σκέφτεσαι και να μην μεταφράζεις

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 28 Νοέμ 2019, 19:43

jason έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 19:39

Ε το 2 και το 3 πάνω κάτω τα ίδια είναι, και εγώ ξέρω όλες τις λέξεις, έχω proficiency και συνεννοούμαι στις αγορές μια χαρά
Όποτε προσπάθησα να μιλήσω με Αγγλίδα ήμουν σαν καθυστερημένος σε αυτά που έλεγε
Εγώ πάλι έχω το diploma b2 των Ιταλικών (το βασικό επίπεδο δηλαδή) αλλά έχω κάνει μαθήματα μέχρι το c2 (το επαυξημένο). Δεν τα έχω εξασκήσει, με αποτέλεσμα να συνεννοούμαι τσατρα πάτρα με τους Ιταλούς. Ωστόσο λέω ότι τα μιλάω. Αν δω Ιταλική ταινία χωρίς υπότιτλους, ζήτημα να καταλάβω το 10%
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason » 28 Νοέμ 2019, 19:49

Alien666 έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 19:43
jason έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 19:39

Εγώ πάλι έχω το diploma b2 των Ιταλικών (το βασικό επίπεδο δηλαδή) αλλά έχω κάνει μαθήματα μέχρι το c2 (το επαυξημένο). Δεν τα έχω εξασκήσει, με αποτέλεσμα να συνεννοούμαι τσατρα πάτρα με τους Ιταλούς. Ωστόσο λέω ότι τα μιλάω. Αν δω Ιταλική ταινία χωρίς υπότιτλους, ζήτημα να καταλάβω το 10%
Εγώ είμαι στο 4 απ αυτά που έχεις βάλει και ζοριζομαι απιστευτα να παρακολουθήσω τις κουβέντες στην παμπ

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 30 Νοέμ 2019, 08:45

Εικόνα
:P
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση