Το φόρουμ έχει καταντήσει βάλτος
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Το φόρουμ έχει καταντήσει βάλτος

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο σε αυτοσαρκαστικούς τίτλους όπως το " φτιάχνουμε κράτος " , γελάς τις πρώτες φορές μετά κουράζεσαι
Θα ήθελα ο daje να ψάξει τον Μπίγκους στο Τορίνο, ο Βλήμας να ξαναγίνει λογοτέχνης και ο Πόρφυ να συνεχίσει να τρελλάρει αφού του ζητηθεί συγγνώμη
Επίσης να συμμετέχετε σε νήματα Γούντυ, όλο εγώ απαντάω πρώτος
Θα ήθελα ο daje να ψάξει τον Μπίγκους στο Τορίνο, ο Βλήμας να ξαναγίνει λογοτέχνης και ο Πόρφυ να συνεχίσει να τρελλάρει αφού του ζητηθεί συγγνώμη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Επακριβώς αυτό σου είπαν και είναι παντελώς valid. Άμα δεν γουστάρεις την κάνεις. Άμα θες να κάνεις σοβαρή κριτική επίσης την να κάνεις, το να γράφεις ουσιαστικά ότι το internet έχει trolls είναι δεν έχει καμία αξία. Αν προσδιορίσεις τουλάχιστον τι σημαίνει "ενδιαφέρον θέμα" μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συζήτηση.άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 20:27Δεν μου ειπαν τίποτα άλλοι χρήστες όπως λες. Τα μπερδεύεις. Γιατί τα μπερδεύειε φιλε; Τι συμπεριφορα ειναι αυτή;klg έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 19:24Πέρα το ότι δεν έχεις αναφέρει καν τι είναι για σένα "ενδιαφέρον θέμα", αμά νιώσω την ανάγκη να ανοίξω κάτι το ανοίγω. Υπάρχει μια χαρά θεματολογία και έχουν γίνει αρκετές ενδιαφέρουσες συζητήσεις εδώ πέρα, τώρα όπως σου είπαν και άλλοι χρήστες άμα δεν σου αρέσει τίποτα μπορείς απλά να μην διαβάζεις το site.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Ειχα ανοιξει εγω ενα με την Ντιλετα και την κουνιαδα της την Ελεονορα την Ινκαρντονα.
Νημα σκετο ποιημα.
Οσονουπω θ'ανοιξω κι'αλλο με Σαρα Κροτσε και την Καρολινα την Στραμάρε (τι ΜΟΥΝΑΡΑ θεε μου!)
Νημα σκετο ποιημα.
Οσονουπω θ'ανοιξω κι'αλλο με Σαρα Κροτσε και την Καρολινα την Στραμάρε (τι ΜΟΥΝΑΡΑ θεε μου!)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

VS

- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Εδώ θα τα χαλάσουμε.Μπίστης έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 22:10Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο σε αυτοσαρκαστικούς τίτλους όπως το " φτιάχνουμε κράτος " , γελάς τις πρώτες φορές μετά κουράζεσαι
Εγώ απαντάω πρώτος συνήθως.
Ορίστε wooded glade.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κάτι που σε κάνει να κάνεις λογκίν όποτε ευκαιρείς για να δεις πρώτο πρώτο ακριβώς αυτό το θέμα.klg έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 22:07Επακριβώς αυτό σου είπαν και είναι παντελώς valid. Άμα δεν γουστάρεις την κάνεις. Άμα θες να κάνεις σοβαρή κριτική επίσης την να κάνεις, το να γράφεις ουσιαστικά ότι το internet έχει trolls είναι δεν έχει καμία αξία. Αν προσδιορίσεις τουλάχιστον τι σημαίνει "ενδιαφέρον θέμα" μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συζήτηση.άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 20:27Δεν μου ειπαν τίποτα άλλοι χρήστες όπως λες. Τα μπερδεύεις. Γιατί τα μπερδεύειε φιλε; Τι συμπεριφορα ειναι αυτή;klg έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 19:24
Πέρα το ότι δεν έχεις αναφέρει καν τι είναι για σένα "ενδιαφέρον θέμα", αμά νιώσω την ανάγκη να ανοίξω κάτι το ανοίγω. Υπάρχει μια χαρά θεματολογία και έχουν γίνει αρκετές ενδιαφέρουσες συζητήσεις εδώ πέρα, τώρα όπως σου είπαν και άλλοι χρήστες άμα δεν σου αρέσει τίποτα μπορείς απλά να μην διαβάζεις το site.
-
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κάθε βάλτος εχει τα πλάσματα του, και τα μουνιά της λάσπης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θεόμουνο το πρωτο ρισπέκτ
Η άλλη λίγο φτιαχτη φαίνεται
Η άλλη λίγο φτιαχτη φαίνεται
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Ειναι η Μις Ιταλια 2019.
Ειναι ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ αλλα κατι εχει που δεν με τρελαινει.
Πολυ ιδιαιτερη ομορφια και λιγο αγρια.
Αναμεσα στις 2 ειναι καθαρα πιο ομορφη η μελαχρινη αλλα διαλεγω δαγκωτο ΣΑΡΑ ΚΡΟΤΣΕ.
Ειναι ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ αλλα κατι εχει που δεν με τρελαινει.
Πολυ ιδιαιτερη ομορφια και λιγο αγρια.
Αναμεσα στις 2 ειναι καθαρα πιο ομορφη η μελαχρινη αλλα διαλεγω δαγκωτο ΣΑΡΑ ΚΡΟΤΣΕ.
Εδω ας πουμε, αν επρεπε να διαλεξω μονο μια (που δεν βλεπω το λογο), θα διαλεγα την 1η απο δεξια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
17 Αύγ 2024, 18:24
-
- 103 Απαντήσεις
- 2923 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
11 Απρ 2024, 16:56
-
- 3 Απαντήσεις
- 711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
27 Απρ 2024, 20:30
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλα φόρουμ
από Imperium » 27 Φεβ 2024, 12:23 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 52 Απαντήσεις
- 7267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Απρ 2024, 17:33
-