Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
μπαίνω από συνήθεια
και ομολογώ πως ντρέπομαι λίγο για την αδυναμία μου αυτή
η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό λόγω προσωπικών θεμάτων
μπαίνω με την ελπίδα να ξεχαστώ λιγάκι, μα δυστυχώς αυτά που τραβούν
την προσοχή μου ολοένα και μειώνονται, με αποτέλεσμα να βρίσκομαι σε
ένα συνεχές μπες-βγες χωρίς (πολύ) νόημα
ωστόσο αναγνωρίζω πως δε (μου) φταίει το ίδιο το μέσο 100%
Μπαίνω λόγω ευχρηστίας και επειδή υπάρχει μια πρωτόγονη αλήθεια στα φόρουμ συγκριτικά με τη λάμψη των σόσιαλ, τα οποία είναι λες και τα γυαλίσανε με όβερλαι. Μια κατάσταση λίγο ροζ.
Ψήφισα 1, επίσης έχει ενδιαφέρον να διαβάζεις διαφορετικές απόψεις, να τρολάρεις-σε τρολαρουν, πολιτικά οπαδικα, κουτσομπολιά κτλ. Το fb το έχω κλείσει. Τωρα με το viber είναι τελείως άχρηστο.
To πχορουμ εχει παγκοσμια εμβελεια πια. Το τι γραφεται εδω μεσα επηρεάζει ζωες-γνωμες-ψηφους .
Εγω μπαινω για να καταπολεμησω καθε μορφης ψεκια, λασπουργια, ψευδολογια, γαυρολατρεια απο οπου και αν προερχονται (συνηθως απο τεμπεληδες κοπριτες δημοσιους υπαλληλους και πεταμενους ανεμβολιαστους σταλινοφασιστες η απλα τουρκους).
Η χωρα μας ποναει. Θα κάνω ό,τι επιβάλλει το εθνικό μου καθήκον για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση και να νοιώσω ασφαλής.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
To πχορουμ εχει παγκοσμια εμβελεια πια. Το τι γραφεται εδω μεσα επηρεάζει ζωες-γνωμες-ψηφους .
Εγω μπαινω για να καταπολεμησω καθε μορφης ψεκια, λασπουργια, ψευδολογια, γαυρολατρεια απο οπου και αν προερχονται (συνηθως απο τεμπεληδες κοπριτες δημοσιους υπαλληλους και πεταμενους ανεμβολιαστους σταλινοφασιστες η απλα τουρκους).
Η χωρα μας ποναει. Θα κάνω ό,τι επιβάλλει το εθνικό μου καθήκον για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση και να νοιώσω ασφαλής.
Ελα καλημερα φιλιτσα μου! Τι κανεις? Πως εισαι?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Με κάποιο τρόπο μπήκε στο PC το Phorum Trojan, το οποίο κάνει αυτόματα redirect στο phorum. Και αν δεν περιηγηθείς λίγο στις συζητήσεις, δε σε αφήνει να μπεις αλλού.
Το antivirus το εντοπίζει αλλά δεν μπορεί ούτε σε καραντίνα να το βάλει. Αντιθέτως, βγάζει ένα εικονίδιο παρόμοιο με αυτό ->
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.