Μπορεί να έχει διττή ερμηνεία

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Μα να μην μπορούμε εδώ μέσα να μιλήσουμε σαν άνθρωποι και να καβατζώνουμε φύλλα δάφνης και μπάφους για να επικοινωνούμε. Είναι κρίμα κι άδικο.
ούτε που θυμάμαι τι έχω πει.
Μαλακιες! Εχω χασει δυο συγγενεις που ειχαν κανει ολα τα εμβολια και οταν τους βρηκε ο sars-covid-19, απεβιωσαν. Ωραια εμβολια! Προφυλατουν τις big pharma απο την φτωχεια!
Λέξεις όπως ποσοστά, πιθανότητες, ελαχιστοποίηση κινδύνου κλπ σου λένε τίποτα;taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:39Μαλακιες! Εχω χασει δυο συγγενεις που ειχαν κανει ολα τα εμβολια και οταν τους βρηκε ο sars-covid-19, απεβιωσαν. Ωραια εμβολια! Προφυλατουν τις big pharma απο την φτωχεια!
Ναι! ο αδερφος του ενος απο τους δυο, δεν εμβολιαστηκε, εχει υποκειμενα και το περασε σαν απλη γριπη και ζει, ενω ο αλλος, ο εμβολιασμενος απεβιωσε!.Bic έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:47Λέξεις όπως ποσοστά, πιθανότητες, ελαχιστοποίηση κινδύνου κλπ σου λένε τίποτα;taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:39Μαλακιες! Εχω χασει δυο συγγενεις που ειχαν κανει ολα τα εμβολια και οταν τους βρηκε ο sars-covid-19, απεβιωσαν. Ωραια εμβολια! Προφυλατουν τις big pharma απο την φτωχεια!
Το να μου πεις τι ξέρεις εσύ από το περιβάλλον σου, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο όπως πχ τι ανοσολογική ανταπόκριση υπήρχε απ' τα εμβόλια, πόσα υποκείμενα νοσήματα μπορεί να είχαν οι άνθρωποι (είτε το ήξερες/ήξεραν είτε όχι) ή όχι, δεν μου λέει τίποτα. Αυτό δεν είναι έρευνα και για κάποια πράγματα δεν μπορεί να γίνει έρευνα έτσι, στο πόδι και χωρίς όλες τις παραμέτρους που φυσικά και δεν ξέρουμε ούτε εγώ, ούτε εσύ. Για παράδειγμα, ξες δυο συγγενείς σου που παρ' όλο που εμβολιάστηκαν τους χτύπησε βαριά για κάποιον λόγο και πέθαναν. ΟΚ, και κρίμα για τους ανθρώπους. Έχεις μήπως τίποτα στοιχεία, πόσοι άλλοι στον περίγυρό σου εμβολιάστηκαν, τους χτύπησε ο Covid και σώθηκαν; Ή εκεί δεν παίζει ρόλο το εμβόλιο, και απλά περάσαν μια γριπούλα, όπως συνηθίζετε να λέτε οι αντιεμβολιαστές; Λέω, ένα παράδειγμα τώρα.
Άρα, αν δεν ήταν θέμα τύχης, πού το αποδίδεις, για να καταλάβω κι εγώ; Ότι ο ένας πέθανε επειδή έκανε εμβόλιο κι ο άλλος έζησε επειδή δεν έκανε; Αυτό είναι το συμπέρασμά σου; Για να ξέρω δηλαδή πού το πας.taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:53Ναι! ο αδερφος του ενος απο τους δυο, δεν εμβολιαστηκε, εχει υποκειμενα και το περασε σαν απλη γριπη και ζει, ενω ο αλλος, ο εμβολιασμενος απεβιωσε!.Bic έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:47Λέξεις όπως ποσοστά, πιθανότητες, ελαχιστοποίηση κινδύνου κλπ σου λένε τίποτα;taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:39
Μαλακιες! Εχω χασει δυο συγγενεις που ειχαν κανει ολα τα εμβολια και οταν τους βρηκε ο sars-covid-19, απεβιωσαν. Ωραια εμβολια! Προφυλατουν τις big pharma απο την φτωχεια!
Το να μου πεις τι ξέρεις εσύ από το περιβάλλον σου, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο όπως πχ τι ανοσολογική ανταπόκριση υπήρχε απ' τα εμβόλια, πόσα υποκείμενα νοσήματα μπορεί να είχαν οι άνθρωποι (είτε το ήξερες/ήξεραν είτε όχι) ή όχι, δεν μου λέει τίποτα. Αυτό δεν είναι έρευνα και για κάποια πράγματα δεν μπορεί να γίνει έρευνα έτσι, στο πόδι και χωρίς όλες τις παραμέτρους που φυσικά και δεν ξέρουμε ούτε εγώ, ούτε εσύ. Για παράδειγμα, ξες δυο συγγενείς σου που παρ' όλο που εμβολιάστηκαν τους χτύπησε βαριά για κάποιον λόγο και πέθαναν. ΟΚ, και κρίμα για τους ανθρώπους. Έχεις μήπως τίποτα στοιχεία, πόσοι άλλοι στον περίγυρό σου εμβολιάστηκαν, τους χτύπησε ο Covid και σώθηκαν; Ή εκεί δεν παίζει ρόλο το εμβόλιο, και απλά περάσαν μια γριπούλα, όπως συνηθίζετε να λέτε οι αντιεμβολιαστές; Λέω, ένα παράδειγμα τώρα.
Και οι δυο ανω ων 80...
Έτυχε!
Αμ! αν ηταν να το ριξουμε στην τυχη; τοτε τι το κανανε, οσοι το κανανε, το εμβολιο;
Αυτος που πεθανε, θα πεθαινε και χωρις εμβολιο και αυτος που εζησε θα ζουσε και με εμβολιο (αν και δεν ειναι σιγουρο αυτο).Bic έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:01Άρα, αν δεν ήταν θέμα τύχης, πού το αποδίδεις, για να καταλάβω κι εγώ; Ότι ο ένας πέθανε επειδή έκανε εμβόλιο κι ο άλλος έζησε επειδή δεν έκανε; Αυτό είναι το συμπέρασμά σου; Για να ξέρω δηλαδή πού το πας.taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:53Ναι! ο αδερφος του ενος απο τους δυο, δεν εμβολιαστηκε, εχει υποκειμενα και το περασε σαν απλη γριπη και ζει, ενω ο αλλος, ο εμβολιασμενος απεβιωσε!.Bic έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:47
Λέξεις όπως ποσοστά, πιθανότητες, ελαχιστοποίηση κινδύνου κλπ σου λένε τίποτα;
Και οι δυο ανω ων 80...
Έτυχε!
Αμ! αν ηταν να το ριξουμε στην τυχη; τοτε τι το κανανε, οσοι το κανανε, το εμβολιο;
Και φυσικά δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως όλα αυτά, έτσι; Το συνεχίζω απλά για να γίνεται κουβέντα. Το δείγμα σου (όπως και το δικό μου, απ' αυτούς που ξέρω στον περίγυρό μου, γνωστούς, φίλους, φίλους φίλων κλπ) είναι απειροελάχιστο, μπροστά στα δισεκατομμύρια που έχουν εμβολιαστεί, περάσει κόβιντ κλπ. Από εκεί βγαίνουν τα συμπεράσματα, όχι από τους 5-10-100 που ξέρουμε.
Μια χαρά σου βγήκε ο πληθυντικός...