εγω για το καλο σου το λεω.. εδω μεσα σεχουνε στην μπουκα... αν ζητας παρτουζα θα σε βαλουνε μπροστα... προσεχε...!

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
εγω για το καλο σου το λεω.. εδω μεσα σεχουνε στην μπουκα... αν ζητας παρτουζα θα σε βαλουνε μπροστα... προσεχε...!
Για να υπάρχει το δεύτερο, τότε υπάρχει και το πρώτο.Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:36Γαμησατε είπε η dont, Όχι παντρευτηκατε.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:11Έχουμε ζευγάρι παντρεμένο εδώ μέσα που γνωρίστηκαν στο παλιό. Και νομίζω πως στο καινούριο έγιναν 2. Δύσκολο σίγουρα, αλλά γιατί να μην υπάρχει;
καλά του λες και το ευχαριστιέμαι από τη μία...exiledd έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:56Αν ήμουν εγώ συντονιστής δεν θα έγραφες προ πολλού αλλά αφού σε αφήνουν καλά τους κάνεις μανμου...
Και δεν είναι μόνο η κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών με τα διπλό-τριπλό ακκάου...
Stalkάρεις κανονικά κόσμο πετάς μπηχτές για πράγματα που έχουν πει από το παλιό ακόμα... Τεφτεράκι κι έτσι φάση...
Αλλά είπαμε αφού σε αφήνουν...γ@μ@ τους... Φιλίτσα...
Γλέντα τους...
Όλα αυτά από χρήστη που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει (δεν έτυχε δεν το λέω υποτιμητικά) και σχολιάζει αυτός όχι ότι διαφωνεί με το κόμμα μου για τάδε λόγο αλλά σχολιάζει κατευθείαν ότι εγώ και το κόμμα είμαστε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.Ναύτης έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:28Δεν υπάρχει άμυνα απέναντι στους εμμονικούς (ένας φίλος μου λέει να γράψω: μουρλούς, αλλά τού εξήγησα ότι αυτό απαγορεύεται από τους ΟΧ του πχώρουμ) χρήστες, φίλε μου. Ό,τι και να κάνουν οι συντονιστές ο μουρλός εμμονικός, της τεχνολογίας βοηθούσης, είναι "δυνατότερος".exiledd έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:56Αν ήμουν εγώ συντονιστής δεν θα έγραφες προ πολλού αλλά αφού σε αφήνουν καλά τους κάνεις μανμου...
Και δεν είναι μόνο η κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών με τα διπλό-τριπλό ακκάου...
Stalkάρεις κανονικά κόσμο πετάς μπηχτές για πράγματα που έχουν πει από το παλιό ακόμα... Τεφτεράκι κι έτσι φάση...
Γλέντα τους...
Ούτε είναι δουλειά αυτή, να κάθονται 24/7 καραούλι πότε έφτιαξε κλώνο ο μουρλός (θα το αφήσω, γιατί βαριέμαι) για τον μπανάρουν και σε 5 λεπτά να φτιάχνει έναν καινούργιο κλώνο. Χομπίστες είναι οι συντονιστές, χρήστες σαν κι εμάς, δεν παίρνουν μισθό.
Υπάρχει, ας πούμε, αποτελεσματική άμυνα απέναντι σε τύπους σαν τον ΓΓ και τον φιλίτσα; Εγώ λέω πως όχι.
Είναι σαν τους τρελούς του χωριού, που έρχονται και στα καλά καθούμενα φωνάζουν και χειρονομούν στις παρέες που κάθονται και κουβεντιάζουν στην πλατεία του χωριού. Δεν βγαίνει τίποτα με το να θυμώνεις, πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να φύγουν.
Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι συντονιστές είναι να μπανάρουν τους μουρλούς όταν η κατάσταση επιδεινώνεται πέρα από κάποιο όριο (κατά τη γνώμη μου όπως τώρα, ας πούμε, που ο φιλίτσας περνάει επεισόδιο μονομανίας και κάνει 24/7 stalking και bullying στην Ναΐδα).
Μετά θα ξαναμπεί. That's life.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
άλλο που δε θες εσύ τώρα τέτοιο δράμα. να κάνεις και το κομμάτι σου.filitsa έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:48Όλα αυτά από χρήστη που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει (δεν έτυχε δεν το λέω υποτιμητικά) και σχολιάζει αυτός όχι ότι διαφωνεί με το κόμμα μου για τάδε λόγο αλλά σχολιάζει κατευθείαν ότι εγώ και το κόμμα είμαστε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.Ναύτης έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:28Δεν υπάρχει άμυνα απέναντι στους εμμονικούς (ένας φίλος μου λέει να γράψω: μουρλούς, αλλά τού εξήγησα ότι αυτό απαγορεύεται από τους ΟΧ του πχώρουμ) χρήστες, φίλε μου. Ό,τι και να κάνουν οι συντονιστές ο μουρλός εμμονικός, της τεχνολογίας βοηθούσης, είναι "δυνατότερος".exiledd έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:56Αν ήμουν εγώ συντονιστής δεν θα έγραφες προ πολλού αλλά αφού σε αφήνουν καλά τους κάνεις μανμου...
Γλέντα τους...
Ούτε είναι δουλειά αυτή, να κάθονται 24/7 καραούλι πότε έφτιαξε κλώνο ο μουρλός (θα το αφήσω, γιατί βαριέμαι) για τον μπανάρουν και σε 5 λεπτά να φτιάχνει έναν καινούργιο κλώνο. Χομπίστες είναι οι συντονιστές, χρήστες σαν κι εμάς, δεν παίρνουν μισθό.
Υπάρχει, ας πούμε, αποτελεσματική άμυνα απέναντι σε τύπους σαν τον ΓΓ και τον φιλίτσα; Εγώ λέω πως όχι.
Είναι σαν τους τρελούς του χωριού, που έρχονται και στα καλά καθούμενα φωνάζουν και χειρονομούν στις παρέες που κάθονται και κουβεντιάζουν στην πλατεία του χωριού. Δεν βγαίνει τίποτα με το να θυμώνεις, πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να φύγουν.
Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι συντονιστές είναι να μπανάρουν τους μουρλούς όταν η κατάσταση επιδεινώνεται πέρα από κάποιο όριο (κατά τη γνώμη μου όπως τώρα, ας πούμε, που ο φιλίτσας περνάει επεισόδιο μονομανίας και κάνει 24/7 stalking και bullying στην Ναΐδα).
Μετά θα ξαναμπεί. That's life.
μπουχαχα
Ήθελες μετά να σε προσκαλέσω και σε τσάι με κλασική μουσική; Άσε μας κνιτίτσα μου
Και ο άλλος λέει καλά σας κάνει επειδή έβαλα ένα χαζό αστειακι για υπογραφή, συνταράχτηκε ο μπερια ας πούμε
Έλεος...
Θέλω τζερτζελο αλλά παντελονατα. Ας βγει να πει αν η πρώτη στιχομυθία μας δεν ήταν αυτή και ότι εγώ """"σταλκαρω"""" κόσμο χωρίς αιτίαkongrosian έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:54
άλλο που δε θες εσύ τώρα τέτοιο δράμα. να κάνεις και το κομμάτι σου.
Μίλησέ μας γι'αυτό. Πώς νιώθεις;
Δεν κατάλαβες. Παλιά ήμουν κι εγώ νεοδημοκράτης. Αλλά δε θέλανε να μ' έχουνε δίπλα τους, τώρα μ' έχουν πίσω τους. Και δε τους αρέσει καθόλου.taxalata xalasa έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:38εγω για το καλο σου το λεω.. εδω μεσα σεχουνε στην μπουκα... αν ζητας παρτουζα θα σε βαλουνε μπροστα... προσεχε...!Kauldron έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:29Αει, ρε.taxalata xalasa έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:17
εσενα θα σε βαλουν να κανεις τον οδηγο στο τρενακι... μονομπροστα...
κρυφαδερφη ο Καρα Τζαφερ;Kauldron έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:59Δεν κατάλαβες. Παλιά ήμουν κι εγώ νεοδημοκράτης. Αλλά δε θέλανε να μ' έχουνε δίπλα τους, τώρα μ' έχουν πίσω τους. Και δε τους αρέσει καθόλου.taxalata xalasa έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:38εγω για το καλο σου το λεω.. εδω μεσα σεχουνε στην μπουκα... αν ζητας παρτουζα θα σε βαλουνε μπροστα... προσεχε...!
Εντάξει, σε μερικούς... ίσως.
(ατάκα Καρατζαφέρη).
Ε, σου λέει αν τους γαμάω εγώ, δεν είμαι γκέη.taxalata xalasa έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 22:02κρυφαδερφη ο Καρα Τζαφερ;Kauldron έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:59Δεν κατάλαβες. Παλιά ήμουν κι εγώ νεοδημοκράτης. Αλλά δε θέλανε να μ' έχουνε δίπλα τους, τώρα μ' έχουν πίσω τους. Και δε τους αρέσει καθόλου.taxalata xalasa έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:38
Εντάξει, σε μερικούς... ίσως.
(ατάκα Καρατζαφέρη).δεν του φαινοτανε, αν και ποτε δεν ξερεις γιατι ειχανε και το εθναρχιδα που ηταν ανδρογαμης...
Ανέβηκε ο επόμενος στο βήμα της ψυχανάλυσης, μπορώ να αποχωρήσω. Σας ευχαριστώ για την ακρόαση.
Φιλίτσα, έχεις μπόυφρεντ?
ετσι νομιζει... ενεργητικος γκεη ειναι... καποια στιγμη μπορει να βαρεθει και να το γυρισει και στο παθητικο για ποικιλια...Kauldron έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 22:03Ε, σου λέει αν τους γαμάω εγώ, δεν είμαι γκέη.taxalata xalasa έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 22:02κρυφαδερφη ο Καρα Τζαφερ;δεν του φαινοτανε, αν και ποτε δεν ξερεις γιατι ειχανε και το εθναρχιδα που ηταν ανδρογαμης...
κατσε μωρη νυφιτσα να σε ψυχαναλυσουμε και εσενα...