Τιναφτορε;:Διευθύνσεις IP που έχετε χρησιμοποιήσει
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Τιναφτορε;:Διευθύνσεις IP που έχετε χρησιμοποιήσει
Δική μου επιλογή είναι μη κλώνοι.
Η καταγραφή εξυπηρετεί την επιλογή αυτή και την ομαλή λειτουργία του φόρουμ.
Σε όποιον δεν αρέσουν οι επιλογές του φόρουμ αυτού μπορεί να πάει να γραφτεί σε φόρουμ χωρίς καταγραφή και έλεγχο.
Η καταγραφή εξυπηρετεί την επιλογή αυτή και την ομαλή λειτουργία του φόρουμ.
Σε όποιον δεν αρέσουν οι επιλογές του φόρουμ αυτού μπορεί να πάει να γραφτεί σε φόρουμ χωρίς καταγραφή και έλεγχο.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Cecily Anne
Στηρίζω, γιατί σκούζει ο Γιαννό και αυξάνει ποστρειτ.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
A γεια σου
Αυτος ειναι καθαρος γραπτος λογος χωρις περιστροφες και σαλτσες.Λογος που στηριζει τις επιλογες του γραφοντος.
Ουτε "το κανουν ολοι"
Ουτε "το κανω γιατι ειναι μονοδορομος"
Ουτε " το κανω για να εντοπιζουν οι αρχες αυτους που ψαχνουν"
Ουτε "το κανω για να μην με θεωρησουν οι αρχες συνεργο"
Ουτε "το κανω γιατι ειναι ενσωματωμενη λειτουργια στην phpbb"
Oυτε "το κανω για να σας προστατεψω" Μηλιωκας "για το καλο σου" φαση
Ξυδακι σε οσους δεν γουσταρετε.Σε όποιον δεν αρέσουν οι επιλογές του φόρουμ αυτού μπορεί να πάει να γραφτεί σε φόρουμ χωρίς καταγραφή και έλεγχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 26 Οκτ 2018, 02:03, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Σπύρο και όποιος άλλος ξέρει. Εγώ που έψαξα σε μερικά που είμαι γραμμένος δεν είδα καμία αναφορά στους όρους για το αν καταγράφουν ή όχι. Μπορούμε εμείς ως χρήστες από την μεριά μας να ξέρουμε τι γίνεται;
-
- Διαχειριστής
Είναι και το ποστρέιτ επιλογή. Το δέχομαι. 

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Cecily Anne
Μην ντρέπεσαι, από το να έχει δημοφιλές νήμα τα λάδια και τα λιντλ, καλύτερα αυτό, του κάνουμε στάιλινγκ στην περσόνα ένα πράμα.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Διαχειριστής
Τί να σου πω. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ως προς την ενημέρωση των μελών. Φαντάζομαι αν ρωτήσεις θα σου απαντήσουν.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιου είδους plug in ή κάποιο άλλο λογισμικό που θα μας επιτρέπει να ξέρουμε αν καταγραφόμαστε ή όχι;
Και όταν λέει κάποιος ότι δεν καταγράφει πως αποδεικνύεται;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι ειναι παλι αυτα που γραφεις μωρε;Cecily Anne έγραψε: ↑26 Οκτ 2018, 02:04Μην ντρέπεσαι, από το να έχει δημοφιλές νήμα τα λάδια και τα λιντλ, καλύτερα αυτό, του κάνουμε στάιλινγκ στην περσόνα ένα πράμα.
Αρίστος for Tsirpas
- Cecily Anne
Ε καλά, άμα είναι να τσαντίζεσαι, φεύγω, πείτε τα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑26 Οκτ 2018, 02:07Τι ειναι παλι αυτα που γραφεις μωρε;Cecily Anne έγραψε: ↑26 Οκτ 2018, 02:04Μην ντρέπεσαι, από το να έχει δημοφιλές νήμα τα λάδια και τα λιντλ, καλύτερα αυτό, του κάνουμε στάιλινγκ στην περσόνα ένα πράμα.
-
- Διαχειριστής
Να σου πω, μην προσπαθείς να αλλάξεις τις απαντήσεις μου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑26 Οκτ 2018, 01:56A γεια σου
Αυτος ειναι καθαρος γραπτος λογος χωρις περιστροφες και σαλτσες.Λογος που στηριζει τις επιλογες του γραφοντος.
Ουτε "το κανουν ολοι"
Ουτε "το κανω γιατι ειναι μονοδορομος"
Ουτε " το κανω για να εντοπιζουν οι αρχες αυτους που ψαχνουν"
Ουτε "το κανω για να μην με θεωρησουν οι αρχες συνεργο"
Ουτε "το κανω γιατι ειναι ενσωματωμενη λειτουργια στην phpbb"
Oυτε "το κανω για να σας προστατεψω" Μηλιωκας "για το καλο σου" φασηΞυδακι σε οσους δεν γουσταρετε.Σε όποιον δεν αρέσουν οι επιλογές του φόρουμ αυτού μπορεί να πάει να γραφτεί σε φόρουμ χωρίς καταγραφή και έλεγχο.
Είπα ότι το κάνω για πολλούς λόγους.
- Και επειδή το κάνουν όλοι σχεδόν και κάτι θα ξέρουν
- Και επειδή θέλω να εντοπίζουν οι αρχές παράνομους που τυχόν διαπράξουν αδικήματα σε δικής μου ευθύνης ιστοσελίδα.
- Και επειδή υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθώ ως συνεργός ή για αμέλεια.
- Και επειδή είναι ενσωματωμένη λειτουργεία στην phpbb και αυτοί κάτι θα ξέρουν παραπάνω.
- Και για να προστατέψω τα μέλη από τυχόν κακόβουλους χρήστες που θα παρανομήσουν εναντίον τους με ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ηλεκτρονικό έγκλημα.
- Και επειδή θέλω να προστατέψω την αξιοπιστία του φόρουμ από κλώνους, κακόβουλους χρήστες
Και δεν είναι δημόσιος δρόμος το φόρουμ, είναι ιδιωτικός χώρος που έχω την ευθύνη διαχείρισής του και που τυχόν προβλήματα που ανέφερα, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συνέπειες και άλλους ανθρώπους που σχετίζονται όπως τεχνικούς και υπευθύνους των εγκαταστάσεων και των δικτύων.
Κι εμένα δεν μου πολυαρέσει να με καταγράφουν στα καταστήματα που ψωνίζω με κάμερες κλειστού κυκλώματος, αλλά κατανοώ ότι αυτό είναι επιβεβλημένο καθώς υπάρχουν κλοπές, ληστείες, διαρρήξεις κ.ο.κ. Έχω βέβαια την επιλογή να πηγαίνω να ψωνίζω σε καταστήματα που δεν έχουν κάμερες, αν το θεωρώ τόσο επιβλαβές για τα προσωπικά μου δεδομένα.
Σε περίπτωση που δηλώσω ότι δεν έχω στοιχεία να δώσω για μία αξιόποινη πράξη υπάρχει πιθανότητα οι αρμόδιες αρχές να το θεωρούσαν ύποπτο και να απαιτούσαν να γίνει έρευνα στο σέρβερ και ίσως τη διακοπή της λειτουργίας της σελίδας του φόρουμ ώστε «να μην πειραχτεί τίποτα» μέχρι να βρουν στοιχεία. Αυτό το τελευταίο θα σήμαινε διακοπή της λειτουργίας του φόρουμ για ακαθόριστο χρονικό διάστημα, πράγμα όχι και τόσο καλό για τα μέλη.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οντως
Γυρισες παλι στα ιδια επιχειρηματα
Με ποια σελιδα εγινε κατι τετοιο;
Γυρισες παλι στα ιδια επιχειρηματα
Γνωριζεις καποια τετοια περιπτωση στην Ελλαδα;Σε περίπτωση που δηλώσω ότι δεν έχω στοιχεία να δώσω για μία αξιόποινη πράξη υπάρχει πιθανότητα οι αρμόδιες αρχές να το θεωρούσαν ύποπτο και να απαιτούσαν να γίνει έρευνα στο σέρβερ και ίσως τη διακοπή της λειτουργίας της σελίδας του φόρουμ ώστε «να μην πειραχτεί τίποτα» μέχρι να βρουν στοιχεία. Αυτό το τελευταίο θα σήμαινε διακοπή της λειτουργίας του φόρουμ για ακαθόριστο χρονικό διάστημα, πράγμα όχι και τόσο καλό για τα μέλη.
Με ποια σελιδα εγινε κατι τετοιο;
Αρίστος for Tsirpas
Επειδή βλέπω ότι ο Σπύρος εντωμεταξύ εξηγήθηκε ορθά κοφτά και λήγει η ιστορία, θα σου πω για μένα (έχω φόρουμ), για να ξέρεις τι παίζει με το vnp.
vpn σε συνηθισμένο site σημαίνει ακτιβισμός στα μάτια του νόμου , είναι το ίδιο με το να μην κρατάς IP, το ίδιο με το να τους παρουσιάσεις τιμολόγια από Virgin Islands, το ίδιο με λογαριασμό σε Ελβετία κλπ Δηλαδή κινείς υποψίες. Εσύ αν φτιαξεις site κάντο, εγώ δεν θα το έκανα.
Δες εδώ πχ πώς διαφημίζεται το vnp https://www.vpnmentor.com/best-vpn-for-france/
10 Best VPNs for France in 2018
Protect your computer from cyber attacks with strong encryption
Remain anonymous and avoid online surveillance from French authorities
PreventFrench Government from accessing and storing logs
Anonymously download torrents and P2P files
Και οι 4 λόγοι είναι ό,τι χρειαζονται οι γαλλικές αρχές για να σε βάλουν στο στοχαστρο. Χρησιμοποιώ γαλλικο παράδειγμα, γιατί δεν ξέρω τα σχετικά με τις ελληνικές αρχές.
Και τώρα εσύ λες, ας πούμε, να κάνω κατι τέτοιο και να βάλω μπελαδες στο κεφάλι μου για να διαφυλάξω την privacy του ανώνυμου χρήστη που μπορεί να είναι τρομοκράτης; Δεν γίνεται. Σίγουρα, τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, απλά έχεις όρεξη για κουβεντούλα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μου ζητηθηκε να δωσω παραδειγματα στα οποια δεν καταγραφονται οι ip
Και εδωσα
Αυτο τωρα πως μετατραπηκε σε "Εσύ αν φτιαξεις site κάντο, εγώ δεν θα το έκανα." και σε
"Και τώρα εσύ λες, ας πούμε, να κάνω κατι τέτοιο" δεν το εχω πολυκαταλαβει
Τι σχεση εχω εγω με ολα αυτα;
Και εδωσα
Αυτο τωρα πως μετατραπηκε σε "Εσύ αν φτιαξεις site κάντο, εγώ δεν θα το έκανα." και σε
Αρίστος for Tsirpas
Σου εξηγώ για ποιο λόγο το παράδειγμα που έδωσες δεν στέκει. Αυτό είναι για ακτιβιστές. Δώσε μας ένα παράδειγμα κανονικού σοβαρού site που δεν καταγράφει IP. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεις.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑26 Οκτ 2018, 02:34Μου ζητηθηκε να δωσω παραδειγματα στα οποια δεν καταγραφονται οι ip
Και εδωσα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση H ,Σερβία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ιπτάμενα αυτοκίνητα ως το 2027
από Ίακχος » 25 Ιαν 2025, 13:06 » σε Τεχνολογία - 1 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
25 Ιαν 2025, 13:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1906 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 14:47
-