Κι εγώ σ' αγαπώ ,αλλά ποτέ μαζί σου

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Κατάλαβα.
Υπάρχουν κι άλλα πολλά μέλη που έχουν διαφορετική άποψη πάνω στο ζήτημα της αντιμετώπισης της covid19.
Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο συμμετοχής. Η παράθεση απόψεων άλλων δεν συνιστά παραβίαση κανόνων και δεν πρόκειται για το κλασσικό σπαμάρισμα που είχαμε δει από αλλά μέλη κυρίως στις θετικές επιστήμες όπου ένα ίδιο περίπου κείμενο έμπαινε σε κάθε ποστ σχεδόν και για το οποίο επιληφθήκαμε.το σπαμάρισμα του μπούμπη που δεν έχει γράψει μια γραμμούλα δική του,τα μπινελίκια του άντερ σε κάθε ποστ
Αν εννοείς αυτό πως θέλει μεγεθυντικό φακό, δε νομίζω. Με γυμνό μάτι κάνει μπαμ, συν το ότι το νέο μέλος ζήτησε διαγραφή του λογαριασμού της με την κακή συμπεριφορά σας.και είμαι εκτός πραγματικότητας εγώ επειδή το λέω και όχι εσύ που τα επιτρέπεις όλα αυτά και ψάχνεις με τον μεγεθυντικό φακό για να μοιράσεις μπαν και κόκκινες.αυτά είναι
δεν λέμε κάτι διαφορετικό.θεωρείς ότι υπερασπίζεσαι την ελευθερία του λόγου επιτρέποντας την ψεκ προπαγάνδα,τα ποστ αποκλειστικά με τουίτ και τα μπινελίκια των μποτ και θεωρείς υπερπροσβλητικές και αιτία μπαναρίσματος δημοσιεύσεις όπως η παπαρίτσα που έγραψα σε ένα νήμα ομαδικής παράκρουσης που μια γκόμενα ήθελε να βγάλει βόλτα την γάτα της με λουράκι [σαυτό το σημείο σηκώνω τους ώμους μου]Spiros252 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 08:41Υπάρχουν κι άλλα πολλά μέλη που έχουν διαφορετική άποψη πάνω στο ζήτημα της αντιμετώπισης της covid19.
Θεωρώ πως δεν θα ήταν σωστό να απαγορευτεί κάθε συζήτηση με διαφωνούντες στο φόρουμ, ενώ υφίσταται εκτεταμένα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε όλες τις παρέες, σε όλους τους εργασιακούς χώρους και παντού.
Αν γραφόταν εδώ ο Άντερς Τέγκνελ επικεφαλής επιδημιολόγος της Σουηδίας που χαράζει την πολιτική για την αντιμετώπιση της πανδημίας και έλεγε αυτό θα έπρεπε να του στερήσουμε το λόγο;
"Η Σουηδία ανακοίνωσε σήμερα 1.075 νέες περιπτώσεις μολύνσεων με τον νέο κορονοϊό, αλλά ο κορυφαίος επιδημιολόγος της χώρας δήλωσε ότι η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων στη σκανδιναβική χώρα δεν αποτελεί ένδειξη ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας".
Πηγή: https://www.google.com/amp/s/www.capita ... 3famp=true
Και τις απόψεις των υπευθύνων χωρών που δεν είναι υπέρ της μάσκας και των λοκ ντάουν να μην τις συζητήσουμε;Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο συμμετοχής. Η παράθεση απόψεων άλλων δεν συνιστά παραβίαση κανόνων και δεν πρόκειται για το κλασσικό σπαμάρισμα που είχαμε δει από αλλά μέλη κυρίως στις θετικές επιστήμες όπου ένα ίδιο περίπου κείμενο έμπαινε σε κάθε ποστ σχεδόν και για το οποίο επιληφθήκαμε.το σπαμάρισμα του μπούμπη που δεν έχει γράψει μια γραμμούλα δική του,τα μπινελίκια του άντερ σε κάθε ποστΑν εννοείς αυτό πως θέλει μεγεθυντικό φακό, δε νομίζω. Με γυμνό μάτι κάνει μπαμ, συν το ότι το νέο μέλος ζήτησε διαγραφή του λογαριασμού της με την κακή συμπεριφορά σας.και είμαι εκτός πραγματικότητας εγώ επειδή το λέω και όχι εσύ που τα επιτρέπεις όλα αυτά και ψάχνεις με τον μεγεθυντικό φακό για να μοιράσεις μπαν και κόκκινες.αυτά είναι
Ρέ Στύγιο, εκτός από μαλακίες, Κάτι σωστό δεν ξέρεις ?
Je suis le problèmerelativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 12:07Ρέ Στύγιο, εκτός από μαλακίες, Κάτι σωστό δεν ξέρεις ?
Θίγεις τον κλάδο μας ρέ προβληματικέ !