Από ποιον;
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- hellegennes
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γιατί καταλαβαίνω μήπως εγώ; :P
- MiGiSukhoI
Ο Oden αν είναι ο συντοπίτης μου τον γνωρίζω προσωπικά. Θυμάμαι είχε μετοχές σε Internet cafe και είχε irc server δικό του στην Λάρισα. Έχουμε χρόνια να μιλήσουμε.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Cecily Anne έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 18:28Ααα ακόμα καλύτερα. Καλά να περάσει!!!!

- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Στὴν Ἀλλοδαπ'-Ἑλλάδα δὲν ὑπάρχει ἀριστερά.
Μόνον δηλωμένη καὶ ἀδήλωτη Δεξιά. Πάρ' τὴ μιὰ καὶ χτύπα τὴν ἄλλη.
* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
- The Great Leader
Το κλείσιμο του παλιού πχόρουμ ήταν όντος σοκ και δέος.Ήταν σταθερό μου χόμπυ από το 2006 που το ανακάλυψα,αν και από το 2015 είχα αρχίσει να γράφω αραιά και που. Μετανάστευσα και στο Ελεύθερο.Χάρηκα που είχε μερικά μεγαθήρια σαν τον Διάδοχο,άλλα είχε το μάτι μου συνηθίσει το format του πχορουμ. Οπότε ήταν ευχάριστο που οι νεκρομάντες αναγεννήσαν το phorum.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ποιοι ακριβως ειναι οι "κομμουνιστες" στο ελευθερο που εχουν την εξουσια δηλαδη? Ενας εκ των αντμινς λεγεται fasistario και προκειται για χαρντκορ ιδεολογο ναζι τυπου γκολντεν (αν και συνομιλητικα αξιοπρεπης). Αν ειναι οντως ο παλιος lamogio δηλαδη, που απ οτι καταλαβα αυτος ειναι. Οι αλλοι "κομμουνιστες" ποιοι ειναι? Ο (συμπαθεστατος κατα τ αλλα) κομμουνομιλιταριστής τρολοδιαδοχος που ποσταρει φωτο Ουγγρων μπατσων που μαντρωνουν προσφυγες?fagano3 έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 17:161. Δεν γραφαν αρκετοι απο εμας εκει.
2. Το καλουποδεχτηκαν εννοεις οτι εγραφες φορουμ και εβγαινε βοθρουμ,αναφορες σε αναγκες απολυμανσης,στις φωτογραφιες με συνονιστες ουγγρους αστυνομικους;
3. Απο την μια καναν πως δεν τους ηθελαν και τους βριζαν που πηγαν και μολις πηγαν να φυγουν τους κοψαν τα π.μ. και αρχισαν να διαδιδουν ιστοριες οτι οποιος παει στο φορουμ θα κολλησει ιους,ερπη,μαλαρια,εμπολα
Απλα επαναληφθηκε η γνωστη ιστορια.Μολις δωσει σε κομμουνιστη εξουσια ειτε μιλαμε για κρατος ή για φορουμικη κοινοτητα θα προσπαθησει να στο κανει Αλβανια του Χοτζα που λεγαν οτι κλειναν τα συνορα για να μην πλακωσουν οι πεινασμενοι Ελληνες.
Καλα οκ δεν σε αδικω, σε μια χωρα που πιστευετε ακομα καποιοι οτι σας κυβερνουν "κομμουνιστες",λογικο ειναι να εχετε χασει τη μπαλα και να βλεπετε παντου μπροστα σας προλεταριακα ταγματα εφοδου.
- Cecily Anne
Μλκ βαντόνο δεν την παλεύεις. Ο λαμόγιος είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
Το ξέρω. Εθνικοσοσιαλιστής δεν είναι ο λαμογιος? Εγω τουλαχιστον ετσι τον ηξερα παλια,απο το λιγο που τον προλαβα στο παλιο πχορουμ.
- Golden Age
vantono έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 17:22
Ποιοι ακριβως ειναι οι "κομμουνιστες" στο ελευθερο που εχουν την εξουσια δηλαδη? Ενας εκ των αντμινς λεγεται fasistario και προκειται για χαρντκορ ιδεολογο ναζι τυπου γκολντεν (αν και συνομιλητικα αξιοπρεπης). Αν ειναι οντως ο παλιος lamogio δηλαδη, που απ οτι καταλαβα αυτος ειναι.
Αποφεύγω συστηματικά δημόσιες συζητήσεις για άλλα φόρουμ, αλλά στην προκειμένη πρέπει να αποκασταστήσω μια αλήθεια.
Ο Λαμόγιος δεν είναι αντμιν εκεί, αλλά συντονιστής (απο παλαιότερα). Τις ημέρες που είχανε πάει οι φορουμίτες δεν πολυασχολούνταν ενεργά με το ελεύθερο.
- vantono
δεν ειναι ο λαμόγιος και ο καθε λαμόγιος το θέμα μου εμενα, γκολντεν. Αντιθετως,αξιοπρεπής τύπος και συνομιλητής μου φαίνεται(όπως κι εσυ θα 'λεγα) απο το ελάχιστο που τον γνώρισα και στο παλιο πχορουμ και στο ελευθερο. Εγω απλως δήλωσα μια ένσταση στα περί "κομμουνιστοκρατούμενου" ελεύθερου. Δεν νοείται κομμουνιστοκρατούμενο φορουμ με πχ,εσένα ως συντονιστή. Εστω κι αν δεν εχεις ενεργό ρόλο. Το οτι κάποιοι μπορεί να έχουν προσωπικά θέματα με τους συντονιστες εκεί, να διαφωνούν ριζικά μαζί τους ή να μην τους χωνεύουν κτλ, ειναι δεκτόν. Αλλα άλλο αυτό,άλλα να μιλάς για κομμουνιστοκρατούμενο φορουμ.
- Μαυροβασίλης
ποιό είναι το πρόβλημά σας; ταλε-κουαλε κομμούνια και ε/σ: κεντρικός σχεδιασμός, σοσιαλιστική οικονομία, αρχηγική προσωπολατρεία, αναγωγή σε υπερβατικές συλλογικότητες (τάξεις/έθνη), καταστολή και των γονέων (κυριολεκτικά ενίοτε), αυταρχισμός και τα ρέστα
σημειώνω ωστόσο ότι και οι δυο παραπάνω είναι κοσμιότατοι και ενδιαφέροντες συνοιλητές
(ο Λαμόγιος είναι και ιρλ γαμωτατομάς και θα πρέπει να επιστρέψει)
σημειώνω ωστόσο ότι και οι δυο παραπάνω είναι κοσμιότατοι και ενδιαφέροντες συνοιλητές
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑16 Απρ 2018, 18:01

Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετα το κλείσιμο του phorum.com.gr
από dna replication » 26 Οκτ 2023, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 95 Απαντήσεις
- 5170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαμαρτυρία των Σερραίων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
από Kauldron » 21 Ιούλ 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού συγκέντρωσης
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Οκτ 2023, 18:22 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28